@Lolcia, GRATULACJE!!! 😍 A co do rozłąki z dzieciakami, to jest właśnie mój największy lęk przedporodowy 😫 Mamy młodsze dzieciaki, zdaje się, w tym samym wieku. Mój młody strasznie we mnie wklejony, nigdy z nikim nie został na dłużej, niż 2 h, zasypia od zawsze tylko ze mną, na cycu, a teraz przez 4 dni mamy się najprawdopodobniej nie widzieć 😱 Nie wiem nawet, czy lepiej zagryźć zęby i mąż ma mi go nie przyprowadzać do szpitala, żeby nie robić mu bałaganu w głowie (bo codzienne pożegnania będą na pewno tragiczne), czy jednak lepiej, żeby widział mnie choć przez godzinę dziennie, bo jest malutki i nie jestem w stanie mu wytłumaczyć gdzie i dlaczego zniknę na kilka dni 😥 Serce mi pęka na samą myśl o tym... Przyjmę wszelkie rady i przemyślenia, jak to rozegrać 🥺
Co problemów z karmieniem, spadków wagi itd, z małym też to przerabiałam. W dniu wypisu miał wagę dokładnie na dopuszczalnej dolnej granicy. Potem ładnie odbił. Zaparłam się i nie pozwoliłam go dokarmiać. A nawał pokarmu miałam dopiero w 3 czy 4 dobie, zresztą z pierwszą córką też. Nie wiem, czy to późno, czy nie i czy ma związek z cc. Byłam pewna, że to normalne 🤷♀️
@Pomarańczowa, tak, jak już zostało napisane wyżej - Ty jesteś mamą i to Ty wiesz najlepiej, jakie rozwiązanie dla Was wybrać. Trzymam mocno kciuki, żeby sprawy naprostowały się jak najszybciej, żebyś mogła wyjść do domu, do córci🤗
37👩👨🦲41
🩷24.04.2014
💔08.2023
💙01.08.2024
⏸️ 9 dpo, tp 23.04.2026 🩷

37👩👨🦲41
🩷24.04.2014
💔08.2023
💙01.08.2024
⏸️ 9 dpo, tp 23.04.2026 🩷