🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Lianaa podpisuje się pod tym co napisała Kobea. Macierzyństwo to piękna droga. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy strasznie się to wszystko demonizuje albo też w drugą stronę przekolorozywuje. Nie zawsze jest pięknie i kolorowo, ale wydaje mi się, że warto
nam się wcale relacja nie zepsuła
wiadomo, że trochę inaczej było przed dziećmi, na pewno inaczej z jednym, potem dwójka to więcej nerwów, a jak dzieci podrosły to wystrzeliłam z trzecim 🤣
Kiedyś nie chcialam mieć dzieci, a teraz.... Przepadłam 😅 -
Kochana, niestety algorytmy nas nie lubią i będą Ci podsuwać takie ciężkie treści, bo te się lepiej klikają. A rzeczywistość będzie taka, jaką sobie z maluchem stworzycie. I każde z Waszej trójki będzie miało w tym swój udział.Lianaa wrote:Już bym chciała chyba mieć to za sobą i radzić sobie z tą nową rzeczywistością, bo ta obecna wcale łatwa nie jest 😅
Jednocześnie ostatnio ciągle w necie widzę treści i trudach macierzyństwa, rodzicielstwa, rozwalaniu małżeństw itd. i jestem trochę przerażona w co się wpakowałam 😆
Oczywiście, że będą ciężkie dni, że zdarzy się popłakać, padać ze zmęczenia w nieogarniętym domu. Ale to będą momenty w skali całego macierzyństwa. W większości wypadków wypijesz ciepłą kawę, przytulisz się do męża, ba! Nawet obejrzycie razem film. Będziesz niewyspana, ale widok malucha zrekompensuje Ci braki snu. Spędzicie miło czas na spacerze. Poleżycie, poprzytulacie się razem, a bałagan ogarnie się potem.
Pozdrawiamy z naszej drzemeczki z Michasiem.
Btw, jakim cudem on się zmieścił w brzuchu?! 🙆🏼♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:36
Hermiona5, krolik, mon08kow lubią tę wiadomość
-
Dorka gratulacje!!!
jak się czujesz?
Ja dzisiaj poczyniłam sporo kroków jak na mnie, chodzenie po krawężniku, zaraz poćwiczę... najgorsze jest to czekanie
kiedy się zacznie
muszę włączyć tryb odpuszczenia, bo wywieram na sobie zbyt dużą presję, żeby już rodzić
-