X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • Pomarańczowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, gratulacje 💛 co za akcja :)

03.2023 🩷
    04.2026 💙
  • krolik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianaa podpisuje się pod tym co napisała Kobea. Macierzyństwo to piękna droga. Mam wrażenie, że ostatnimi czasy strasznie się to wszystko demonizuje albo też w drugą stronę przekolorozywuje. Nie zawsze jest pięknie i kolorowo, ale wydaje mi się, że warto :) nam się wcale relacja nie zepsuła :) wiadomo, że trochę inaczej było przed dziećmi, na pewno inaczej z jednym, potem dwójka to więcej nerwów, a jak dzieci podrosły to wystrzeliłam z trzecim 🤣

Kiedyś nie chcialam mieć dzieci, a teraz.... Przepadłam 😅

03.2018 14tc 👼
    05.2019 🩷
    01.2022 🩷
    04.2026 🩷

28.08.2025 jest ❤️ i 0,19 cm ludzika 😍
    20.09.2025 2,46 cm ludzika 😍
    13.10.2025 6,5 cm 😍

9.08 9dp pierwszy pozytyw
    11.08 36,90 bhgc
    18.08 1100 bhcg
    preg.png
  • Idawoll Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianaa wrote:
    Już bym chciała chyba mieć to za sobą i radzić sobie z tą nową rzeczywistością, bo ta obecna wcale łatwa nie jest 😅
    Jednocześnie ostatnio ciągle w necie widzę treści i trudach macierzyństwa, rodzicielstwa, rozwalaniu małżeństw itd. i jestem trochę przerażona w co się wpakowałam 😆
    Kochana, niestety algorytmy nas nie lubią i będą Ci podsuwać takie ciężkie treści, bo te się lepiej klikają. A rzeczywistość będzie taka, jaką sobie z maluchem stworzycie. I każde z Waszej trójki będzie miało w tym swój udział.
    Oczywiście, że będą ciężkie dni, że zdarzy się popłakać, padać ze zmęczenia w nieogarniętym domu. Ale to będą momenty w skali całego macierzyństwa. W większości wypadków wypijesz ciepłą kawę, przytulisz się do męża, ba! Nawet obejrzycie razem film. Będziesz niewyspana, ale widok malucha zrekompensuje Ci braki snu. Spędzicie miło czas na spacerze. Poleżycie, poprzytulacie się razem, a bałagan ogarnie się potem.

Pozdrawiamy z naszej drzemeczki z Michasiem.
    Btw, jakim cudem on się zmieścił w brzuchu?! 🙆🏼‍♀️
    IMG-2169.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:36

Hermiona5, krolik, mon08kow lubią tę wiadomość

2022
    07.11.⏸️
    2023
    07. (39+3) Ninka! 💖
    age.png

2024
    12. cb 💔 poronienie samoistne

2025
    28.07. ⏸️

2026
    04. (38+6) Michaś 🐣
    age.png
  • mon08kow Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka gratulacje!!! <3 jak się czujesz?

Ja dzisiaj poczyniłam sporo kroków jak na mnie, chodzenie po krawężniku, zaraz poćwiczę... najgorsze jest to czekanie :D kiedy się zacznie :D muszę włączyć tryb odpuszczenia, bo wywieram na sobie zbyt dużą presję, żeby już rodzić :P

20 CS :) Po drodze: CB 💔, udrożnienie jajowodu ✅stymulacje letrozolem, potwierdzone monitoringiem ✅

09.08. 11dpo - ⏸️upragnione dwie kreski! <3
    💚 12.08. beta - 311 <3 💚 14.08. beta - 928 <3 💚 16.08. beta - 3061 <3

preg.png
‹‹ 393 394 395 396 397
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ