🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
eM Gratulacje, witamy Sarę na świecie 💝
Lady89, krolik Kciuki na pokładzie! Czekam na info 💪🏻
Idawoll Super pomysł, ja bardzo chętnie się przeniosę. Jestem za whatupem, ale się dostosuję. Oddałam głos.
Co u Ciebie jak się czujesz jako mama dwojeczki?
My czekamy na poniedziałkowe CC.
Idawoll lubi tę wiadomość
🧩 starania od 7.2024
⏸️ 04.2025
💔 05.2025 9tc 👼
⏸️ 08.2025
🦋 15.09 pierwsze USG- CRL 5,3mm i 🫀
🦋 17.10 (11t2d) SANCO Nipt- zdrowa DZIEWCZYNKA 🙏🏻
🦋 22.10 (12t1d) USG prenatalne- 5.6cm zdrowej córeczki
🦋 17.12 (20tc)- USG połówkowe, 340g zdrowej Księżniczki
🦋 19.02 (29t2d)- USG 3 trymestru- 1313 gram zdrowej córeczki
27.04 Planowe CC 🩷

-
Idawoll, Twoja nie ma 3 lat i wazy 18 kg wow 😃 moja ma 3 lata i ma ledwo 14 kg 😆 no ale myśmy swoje przeszli z nią, więc cudow się nie spodziewam. Niestety z tyłu głowy mam, ze mały też ma refluks jak ona i skończy się na podobnym cudowaniu z jedzeniem. A to był na prawdę dramat. Dzisiaj mamy patronaż, na jakieś mądre informacje na liczę, bo pamiętam ilu specjalistów zwiedziliśmy i dopóki będą przyrosty to będzie że sytuacja fizjologiczna. A jak nie będzie to pewnie ze alergia. Ja też ulewalam. Ale ja byłam nagrodą dla mojej mamy po moim bracie, który płakał miesiącami. Ja jadłam i spałam. Piłam cycka butelkę, potem bez problemu nutramigen. I też chyba liczyłam na taką nagrodę, a mam kolejne wyzwanie. Powtarzam sobie, że dostajemy tyle ile jesteśmy w stanie znieść, więc nie bez powodu Julian jest z nami
03.2023 🩷
04.2026 💙 -
Chętnie się przeniosę, będzie łatwiej
może być whatsup
-
Nasz Franek to też taki agent🙈🫠 w nocy jako tako na razie spi ale wybudza sie co max 2,5h i potrafi godzine jesc. Natomiast od rana potrafi nie spac z 8-10h. Generalnie najgorzej jest jak lecą bączki i to powoduje płacz a jak doda sie tez do tego jego zmeczenie to juz jest nieprzerywany krzyk. Zazwyczaj spacer pomagal go uspac i po powrocie do domu byly ze dwie godziny na odpoczynek ale dzisiaj niestety nie podziałało🙈 Mąż wrócił z pracy to go przejął o 15 bo ja juz jestem wrakiem po calej nocy karmienia, przewijania i bujania od 7 rano🥲 Bylismy u fizjo zeby sprawdzic czy nue ma problemow z napieciem ale ewidentnie to niedojrzaly uklad nerwowy i jelitka. Karmie mm bo niestety nie chce mi sie rozkrecic laktacja. Dzisiaj Franek ma miesiac i chce juz przestac odciagac te kapki. Czuje ze czas przestac z tym walczyc a jednoczesnie jest mi ciezko i przykro ze tak to sie u mnie potoczylo 🫠 tak poza tym to podziwiam wszystkie mamy kpi ktore sa w stanie odciagac mleko regularnie co 3h.
-