Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • Siasi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

eM Gratulacje, witamy Sarę na świecie 💝

Lady89, krolik Kciuki na pokładzie! Czekam na info 💪🏻

Idawoll Super pomysł, ja bardzo chętnie się przeniosę. Jestem za whatupem, ale się dostosuję. Oddałam głos.
    Co u Ciebie jak się czujesz jako mama dwojeczki?

My czekamy na poniedziałkowe CC.

Idawoll lubi tę wiadomość

🧩 starania od 7.2024
    ⏸️ 04.2025
    💔 05.2025 9tc 👼

⏸️ 08.2025
    🦋 15.09 pierwsze USG- CRL 5,3mm i 🫀
    🦋 17.10 (11t2d) SANCO Nipt- zdrowa DZIEWCZYNKA 🙏🏻
    🦋 22.10 (12t1d) USG prenatalne- 5.6cm zdrowej córeczki
    🦋 17.12 (20tc)- USG połówkowe, 340g zdrowej Księżniczki
    🦋 19.02 (29t2d)- USG 3 trymestru- 1313 gram zdrowej córeczki
    27.04 Planowe CC 🩷
    preg.png
  • Pomarańczowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idawoll, Twoja nie ma 3 lat i wazy 18 kg wow 😃 moja ma 3 lata i ma ledwo 14 kg 😆 no ale myśmy swoje przeszli z nią, więc cudow się nie spodziewam. Niestety z tyłu głowy mam, ze mały też ma refluks jak ona i skończy się na podobnym cudowaniu z jedzeniem. A to był na prawdę dramat. Dzisiaj mamy patronaż, na jakieś mądre informacje na liczę, bo pamiętam ilu specjalistów zwiedziliśmy i dopóki będą przyrosty to będzie że sytuacja fizjologiczna. A jak nie będzie to pewnie ze alergia. Ja też ulewalam. Ale ja byłam nagrodą dla mojej mamy po moim bracie, który płakał miesiącami. Ja jadłam i spałam. Piłam cycka butelkę, potem bez problemu nutramigen. I też chyba liczyłam na taką nagrodę, a mam kolejne wyzwanie. Powtarzam sobie, że dostajemy tyle ile jesteśmy w stanie znieść, więc nie bez powodu Julian jest z nami :)

03.2023 🩷
    04.2026 💙
  • Ola 🦋 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie się przeniosę, będzie łatwiej :) może być whatsup

👩29 & 👦🏼 31

04.2025 - strata w 8t4d 👼

24.09 - prenatalne - wszystko pięknie - czekamy na chłopaka 💙🥰
    25.09 - FeliaTest - wszystko dobrze
    19.11.2025 - badania połówkowe

TP: 03.04.2026

💊Pueria Duo, Acard 150

age.png
  • Pati31 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz Franek to też taki agent🙈🫠 w nocy jako tako na razie spi ale wybudza sie co max 2,5h i potrafi godzine jesc. Natomiast od rana potrafi nie spac z 8-10h. Generalnie najgorzej jest jak lecą bączki i to powoduje płacz a jak doda sie tez do tego jego zmeczenie to juz jest nieprzerywany krzyk. Zazwyczaj spacer pomagal go uspac i po powrocie do domu byly ze dwie godziny na odpoczynek ale dzisiaj niestety nie podziałało🙈 Mąż wrócił z pracy to go przejął o 15 bo ja juz jestem wrakiem po calej nocy karmienia, przewijania i bujania od 7 rano🥲 Bylismy u fizjo zeby sprawdzic czy nue ma problemow z napieciem ale ewidentnie to niedojrzaly uklad nerwowy i jelitka. Karmie mm bo niestety nie chce mi sie rozkrecic laktacja. Dzisiaj Franek ma miesiac i chce juz przestac odciagac te kapki. Czuje ze czas przestac z tym walczyc a jednoczesnie jest mi ciezko i przykro ze tak to sie u mnie potoczylo 🫠 tak poza tym to podziwiam wszystkie mamy kpi ktore sa w stanie odciagac mleko regularnie co 3h.

preg.png
‹‹ 410 411 412 413 414
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ