Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja kolejna znajoma urodziła...wczoraj jedna dziś druga zostałam ja i jeszcze jedna która ma termin tydzień przede mną ciakawe która będzie pierwsza bo jak zostanę sama to dopiero schiza będzie...
-
nick nieaktualny
-
O widze że nie jestem sama zvtym spaniem
Rano jem z mezem sniadanko bo o 7 juz mnie ssie i potem 2 drzemki w ciagu dnia robie wypoczywamy przed wielkim dniem ale wstawanie w nocy do ubikacji tez robi swoje..
Ojk dlużą się te dni ostatnie strasznie. Wcześniej to te tygodnie sie zmienuały co chwilę teraz mam wrażenie że ciągle w miejscu..
I jeszcze te swięta i trzeba sie jakoś elegancko ubrać i taka spuchnięta do lyudzi jechać ponad godzinę. Tak mi sie nie chce no ale oznak porodu brak to trzeba i tak wywalczyłam jeden dzien w domu leżenia -
nick nieaktualnyJa też jestem i tu i tu Na fb szybciej napisać coś i ew. zdjęcie dodać ale forum napewno nie opuszczę :p
Ostatnio się mąż śmiał, że co ja zrobię jak jak urodzę i nie będę mogła Wam dać znać ???? a ja mówie to Ty to zrobisz za mnie hahaha :p Wiecie, że powiedział, że nie ma problemu hehe :p aż dziwne :p
Ja ze spaniem ostatnio mam tak,że w nocy śpie po 6-7 h a w dzień jestem okrutnie padnięta.. ale najgorsze jest to ze jak sie kładę zdrzemnąc to nie umiem zasnąć tylko jakby tak 20 min leże i odpoczywam.. w sumie to nawet mi starczaania0141 lubi tę wiadomość
-
wiadomo,że organizm jest teraz na maksa przeciążony,wszystkie narządy pracują na najwyższych obrotach a organizm najlepiej się regeneruje w trakcie snu i stąd te wieczne senności...odpoczywajmy ile się da -wyjdzie to nam na zdrowie a cała reszta może poczekać...ja zawsze mówię,że organizm ludzki jest jak maszyna chodzi do pewnego czasu,czasem trzeba przegląd zrobić,coś naprawić itd no i przychodzi dzień że przestaje funkcjonować...A I ŻEBY TAK MOŻNA BYŁO WYSPAĆ SIĘ NA ZAPAS!mój mąż mówi,że nasz synek to bedzie złote dziecko-a ja mu na to,że właśnie tego złota się obawiam:)
Aleksandrakili, Endzis, panda80 lubią tę wiadomość
ania0141 -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ztym spaniem u mnie jest to samo, może przez takie przesilenie wiosenne? ja wstaje o 7 czy 8 jem śniadanie i pozniej spie np pd 9 do 10 czy 10 -11 hehe zdarza sie, ze tez koło 17 robie drzemkę
co do wizyt też dzis miałam, szyjka jaka była taka jest, nie dostałam skierowania do szpitala chyba przez te świeta...mam jeszcze poczekać, bo po swietach mam wizyte i bedziemy myslec..heh
i mały miał chwilami wysokie tetno, az sie alarm właczał, ale pozniej wracało do normy , połozna mowiła, że jest ok..mam nadzieje
ania0141, Endzis lubią tę wiadomość
-
ojjj tak, już teraz jak rodzić to tylko po świętach! Trzeba się najeść. Ze spaniem u mnie od kilku dni tak samo- jedna albo dwie drzemki. Najczęściej 17.30-19.30. Najlepsze jest to, że później normalnie idę spać
ania0141, Olina, panda80 lubią tę wiadomość
-
Moj kumpel z pracy stwierdził ze poruszam się z gracją slonicy ale mu wybaczylam bo lubimy wszyscy takie żarty : )
Ania, nie martw się, ja tu zostanę. Jedyne czego żałuję to ze nie zobaczę zdjęć dzieciątek bo raczej wszyscy będą umieszczać je na fb. A może po swoim porodzie tak oszaleje na punkcie swojego dziecka i wpadne na fb się pochwalić pociechą? : )ania0141 lubi tę wiadomość