Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami późnym wieczorem , na początku powiem ze zazdroszczę Wam tych drzemek w dzień przy biegającym małym szogunie nie mogę pozwolić sobie na taki luksus
Po 2 .. wróciłam niedawno dopiero ze Szczecina.. byłam na wizycie kwalifikujacej do porodu w tamtejszym centrum narodzin . Mam mieszane uczucia , wyniki wszystkie okej,mala szacunkowo wazy 2600 szyjka zaczyna się skracać rozwarcie na 2cm ,mala ułożona prawidłowo tylko blizna.. mimo że jest dość gruba to z prawej strony zaczyna się rozciągać ( cokolwiek to znaczy ) i nie wiadomo jak będzie jeszcze przez ten ostatni miesiąc . Podjęli by się VBACU tyle,ze nie wykluczają ewentualnej cesarki... i nie wiem już sama ...
Ceny czy to za poród sn czy za cc jest taka sama, po 2 dobach wraca się do domu , klinika jest piękna,sala porodowa marzenie! Tak samo sala poporodowa, mąż może być 24h na dobę ze mną.. lekarze położne pielęgniarki bardzo mili i uprzejmi .. mam tydzień na zastanowienie się i podjęcie decyzji, masakra trudny wybór jak dla mnie i mętlik mam
Kładę się spać,rano jadę po resztę wyprawki i synka odebrać,dobrej nocy !
panda80 lubi tę wiadomość
-
Ja tam mogę w święta rodzić to będzie 38tydz więc luz a i spokój będzie w szpitalu
Wgl unormowały mi się cukry od kilku dni Super niskie po jedzeniu....ciekawe
A szyjka to mnie tak boli, że ruszyć się nie mogę...I dziś pod prysznicem i po lecialo mi baaaardzo dużo śluzu nie wiem czy to czop bo raczej on jest gęsty ale coś ewidentnie się zaczyna dziać
ania0141 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny witam się po długiej przerwie. Obiecuję poprawę . Docieramy się z Zuzia i idzie nam całkiem dobrze.
Jeśli chodzi o spanie to nawet noc przed cesarka spalam jak dziecko. Chyba organizm zbierał siły na przyszłość .Iwonkaaa, Straciatellaa, mania, _Saszka_, karola91, ania0141, Larisa, agulas, Aleksandrakili, Mynia, paprotka30, Endzis, Justyna Es, kredeczka91, jamniczakuchnia, panda80, Karatka81, wiecznie, Funky09, Olina lubią tę wiadomość
-
Tak już we wtorek wróciliśmy . Ale powiem Wam że nigdy jeszcze hormony mi tak nie szalaly. Patrzę na tą kruszynke albo o niej pomyślę i już szkla mi się oczy... Jest taka cudowna a ja chyba dalej nie wierzę że ona jest już z nami zdrowa i bezpieczna.
ania0141, Dobson, agulas, Straciatellaa, Aleksandrakili, paprotka30, Endzis, Justyna Es, jamniczakuchnia, panda80, Funky09, Olina lubią tę wiadomość
-
Zuzia to aniołek . Zarzekalam się że nie będę spać z dzieckiem w łóżku z obawy że zrobię jej krzywdę ale życie zweryfikowalo. Nie wiem jakbym mogła ją odłożyć do łóżeczka. Tak to zawsze mogę na nią zerknąć .
MagSz, paprotka30, ania0141, panda80, agulas, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
kamaaa wrote:Zuzia to aniołek . Zarzekalam się że nie będę spać z dzieckiem w łóżku z obawy że zrobię jej krzywdę ale życie zweryfikowalo. Nie wiem jakbym mogła ją odłożyć do łóżeczka. Tak to zawsze mogę na nią zerknąć .
-
Straciatellaa wrote:Zuzie to są aniołki po urodzeniu do max 6 miesięcy, później dają popalić Mi położna jak byłam w ciąży mówiła, że Zuzie to charakterne dziewczynki, teraz wiem (moja ma prawie 5 lat) że mówiła prawdę
-
Jutro idę na ktg rano. Miałam iść po świętach, ale coś mi mówi żeby iść teraz. Do tego niepokoją mnie moje upławy. Jak leżę to czuję od razu mokro, jak chodzę to coś bardzo bardzo gęstego wypada(?) nie wiem sama, ale wolę to jutro sprawdzić.
Moja ryba się przebudziła i mi gmera w szyjce, ahhh uwielbiam -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Adaś juz ze mną 2130g i 45cm miłości
ania0141, Straciatellaa, paprotka30, Ameiva, Justyna Es, kredeczka91, Szotka, jamniczakuchnia, karola91, Niuninka, Aleksandrakili, Larisa, Karolina_Ina, katka/85, Mynia, panda80, Endzis, fabdorota, Karatka81, Kinga., MagSz, wiecznie, agulas, Dobson, ilonia1984, Rotenkopf, Funky09, czarna_owca, kehlana_miyu, Olina, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...