Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja już po spacerze...też senność mi dokucza,nawet jak prześpię całą noc to w dzień oczy same się zamykają,dlatego z rana próbuję się szybko ogarniać i spacerek bo jak usiądę tak muszę się zdrzemnąć...nie ma rady
wyprałam dziś wózek i tak się cieszę,w sumie nie ja ale zadzwoniłam do goscia z ogłoszenia i przyjechał mi wyprał,kosztowało mnie to 3dyszki ale problem z głowy,wózek czyściutki jak nówka...i suchutki,powiedział,że ma sporo zleceń na wózki nawet nowe,usuwa roztocza itp.ja sie obawiałam trochę że sama jak wypiorę to może jakieś zacieki będą a pozatym w bloku bez balkonu i wanny,nie ma nawet bardzo jak wysuszyćania0141 -
nick nieaktualnyOk jestem już po synuś waży 2800 g więc nie jest źle poprostu nie bedzie gigantem Termin cc mam na 6.04 przełożony dostałam już skierowanie Na szczęście nie muszę przyjeżdżać szybciej tylko rano w dzień cesarki przyjadę zrobią mi badania KTG, EKG, zbada mnie jeszcze kardiolog i anestezjolog
Jestem szczęśliwa i baardzo wystraszona ale cieszę się bo mój doktorek bedzie mnie operował już bliskoooooo :pania0141, _Saszka_, mania, Kinga., fabdorota, Anastazjaaa, wiecznie, panda80, Endzis, jamniczakuchnia, Rotenkopf, Straciatellaa, dichlieb, Funky09, Larisa, Dobson lubią tę wiadomość
-
Justyna Es wrote:czy którąś z was też mono boli miednica i spojenie łonowe, ból jest taki że prawie chodzić nie mogę ani nic. 2 dni temu upadłam na pupę ale niezbyt poważnie nic mnie nie bolało i było ok, zastanawiam się czy to jakieś stłuczenie (siniaków nie widzę) czy po prostu ciało przygotowuje się już do porodu. Nie wiem czy iść do lekarza czy zaczekać na wizytę do środy...
-
nick nieaktualny
-
MagSz wrote:Czy lekko podwyższone dolne ciśnienie na 90-92 bez białka w moczu i obrzęków jest groźne?
MagSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem tu i tu, ale znowu spałam... Ale już postanowiłam, że jutro nie zbliżam się do łóżka. Akurat mam wizytę u gin, muszę wybrać się do ZUSu no i zrobię ostatnie zakupy. A potem pójdę na spacer
W domu też muszę skończy szykowanie kącika dla Malego. No i wywietrzyc fotelik, bo ciągle się zastanawiam czy go prac..ania0141 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro idę do biblioteki wypożyczyć kilka książek, bo wszystko już przeczytałam i na łeb dostanę do porodu... Nie myślę o niczym innym tylko o tym KIEDY TO SIĘ ZACZNIE. Psychoza jakaś normalnie.
Mam ochotę na bułki z masłem i Nutellą!
Idę ogarnąć łazienkę, poprasuję i pozamiatam... -
Ja też jestem i tu i tu ale tam jakoś odzew zawsze lepszy
Tutaj dużo postów ginie w tłumie ale i tak będę pisać
Karolina ja też dziś co chwilę spałam masakra nawet teraz leżę wstawałam tylko żeby coś zjeść...A nadal jestem nieprzytomna chyba coś z ciśnieniem jest nie tak...Karolina_Ina, ania0141, Larisa lubią tę wiadomość