Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde jakoś tak dziwnie czuję się od kilku dni jakby brzuch mi rósł ;p Tzn nie boli ani nic ale jest taki... jakby wzdęty, ale to nie wzdęcia, nawet jak leżę, to ten brzuch tak nie zapada się jak normalnie, tylko ciągle sterczy... Ale spodnie ostatnio mi spadały bo od tych wymiotów schudłam ponad 2 kg
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Prototyp karuzeli (proszę się nie śmiać)
Wstążki będą inaczej związane - tak aby były złączone, planuję w sumie 5 zwierzątek a nad każdym będzie pomponmuszę dokupić trzy pluszaki; póki co mam wiewiórkę i wielorybka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 15:05
Babu, Olina, Straciatellaa, fabdorota, Lanusia93, agulas, Sunday, jamniczakuchnia, dziewussia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czy wy też po 22 rozpoczynacie maraton sikania? :p bo ja tak w ciagu dnia to nie ogarniam ile razy ide , ale wnocy to juz tak do 24 to minimalnie 3 razy musze isc pozniej to juz 2 czasami 3 hahha
Rotenkopf, dichlieb lubią tę wiadomość
-
Niestety tak. Czasem w nocy to i ze 3-4 razy wstaję
Zawsze dużo sikałam, ale teraz to już jest nie do ogarnięcia. W dzień to potrafię co godzinę czasem ;/ Najbardziej uciążliwe to jest, jak robię sobie drzemkę. Przed zawsze idę opróżnić pęcherz, a i tak budzi mnie pełen, a jeszcze nie zdążę się wyspać.
-
Gdzieś przeczytałam aby w ciągu dnia nie ograniczać się z piciem a jak już zbliża się wieczór to powoli ograniczać aby w nocy nie trzeba było budzić się i wstawać, bo sen jest dla nas bardzo ważny i najlepiej gdyby nie był zakłócany
i w nocy budzę się tylko raz
-
Ja wstawalam,ale teraz juz tylko raz a noeraz wogole,ale napewno miej pije wieczorem,od wszystkich sokow,napojow mnie odrzucilo a ze chora jestem i gardlo zawalone to wody mojek gazowanej nie moge wiec pije herbatki,ale ilez mozna...dziewczynki za godzine wizytuje,ale mam stracha buuu
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
ilonia trzymamy kciuki!
ja jak sie poloże o 22 to na bank musze wtsac przed 23 pozniej chwile po 23 i jeszcze o 24 pozniej to tak 2 i 4 a jak sie budze to juz ledwie zdaze do lazienki bo taka pelna jestem HAHA
i nie pije za duzo wody wlanie...a w ciagu dnia tez co godzine sikamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 15:36
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
U mnie tak się dzieje niezależnie od tego, ile wypiję. Zaraz jak się dowiedziałam o ciąży, to już miałam z tym kłopot. Chyba kiedyś nawet pisałam, że położne w szpitalu się śmiały, że to mój główny objaw ciąży, bo non stop latałam- wtedy to chyba co pół godziny. Podejrzewały zapalenie pęcherza, ale go nie było. Na usg też lekarze się wkurzali, że mam pęcherz pełny, ale on teraz chyba nigdy nie bywa pusty ;/.
-
Olina wrote:ilonia trzymamy kciuki!
ja jak sie poloże o 22 to na bank musze wtsac przed 23 pozniej chwile po 23 i jeszcze o 24 pozniej to tak 2 i 4 a jak sie budze to juz ledwie zdaze do lazienki bo taka pelna jestem HAHA
i nie pije za duzo wody wlanie...a w ciagu dnia tez co godzine sikam
o matko tyle razyja się wkurzam jak muszę rano wyjść z ciepłego łóżka do toalety bo się rozbudzam i potem już ciężko mi zasnąć.
-
Moja córcia zaczęła dziś chodzić!
Znienacka do mnie przyszła, 5 kroczków, a teraz ostrożnie po 2 kroki robi
Nareszcie, ma już 13 miesięcy, dopiero co była noworodkiem, a teraz robi się z niej mała dziewczynkaBabu, Aleksandra19, dichlieb, wiecznie, Olina, Rotenkopf, Straciatellaa, dziewussia, amela lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Aleksandra19 wrote:o matko tyle razy
ja się wkurzam jak muszę rano wyjść z ciepłego łóżka do toalety bo się rozbudzam i potem już ciężko mi zasnąć.
ja jak sie budze w nocy i czuje, że musze iśc to juz mam desperacje, a jak sie budze o tej 4 to już drama haha -
Ja mam swoja godzine... godzine duchow czyli punkt 3 rano a ja obudzona na toalete.
Melduje sie po wizycie od dr rodzinnej i dostalam darmowe skierowanie na badania w ilosci 4 z listy od ginekologa wiec kilka zlotych zaoszczedzone:)https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Olina wrote:ilonia trzymamy kciuki!
i nie pije za duzo wody wlanie...a w ciagu dnia tez co godzine sikam
Nie chce nic mówić ale co będzie pod koniec ciazy??ją już na dniach to w ciągu pół godz to z 6 razy kibelek odwiedzalam
Ja wstaje dwa razy ale z innego powodubo synek głodny
No właśnie... ledwo syn zacznie przesypiać całe noce to drugi lobuz będzie na ama mamę budził
Ale już odespać w ciągu dnia przy dwójce się nie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 17:16
-
Ja wstaje przynajmniej raz, zwykle nad ranem. Czasem dwa, więcej mi sie nie zdarzyło. Ale wieczorem się za duzo nie pic, a przed ciaza zwykle w ogóle nie wstawalam w nocy
Trzymam kciuki za wizytujace dziewczyny, napiszcie koniecznie jak będziecie po!
Ja jestem obecnie na urlopie w górach i troszkę dzis polazilismy, aż mnie nogi bolaszliśmy wolno ale i tak momentami brzuch mnie bolal wiec jutro raczej spokojniej spędzimy dzien, z wjazdem krzeselkiem. Nie ma co sie forsowac
Co do ubrań ciążowych to super sa na stronie sklepu HappyMum- koleżanka z pracy kilka kupiła i każde rewelacyjne. Ale dosyć drogie, nie wiem czy będę sobie na takie pozwalaćzastanawiam się obecnie nad płaszczem na zimę. Nie chce kupować czegoś co nadaje się tylko na ciaze, raczej jakiś fajny wiązany płaszcz
- szczęśliwy
-
ja przec ciąża to wgl nie wstawałam w nocy tez jak połozyłam się spac tak sie budziłam do pracy i luz
a teraz no ze 3 razy wstaje...tak mnie ciśnie, że no nie dam rady nawet tego przetrzymac xd kiedys potrafiłam, ale w tych okolicznosciach sobie nie moge pozwolić. Co do obran ciazowych własnie byłam w lumpekscie i były spodnie nawet spodnice ciążowe...ale to wszystko jest szerokie...nie chce takich bo odzywczaiłam sie od dzwonów;///