Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mania wrote:A konsultowałaś to z dr czy sama ?? Bo ja się trochę boję tej dawki i chyba będę brać 2x1 a najwyżej we wtorek zapytam dr. Jak się staraliśmy to wiesiołek i siemię czyniły cuda
Nie konsultowałam, moja gin i położne z którymi miałam do czynienia jakoś z przymrużeniem oka podchodzą do wiesiołka i liści malin. Ale polecała mi je koleżanka, wg niej sprawniej przebiegł poród.mania lubi tę wiadomość
- szczęśliwy
-
Hej dziewczyny,
Dziś wieczorem urodził się mój kochany Kiano.Aleksandrakili, fabdorota, Olina, kamaaa, ania0141, Justyna Es, katka/85, *KasiaS*, Ameiva, panda80, ilonia1984, Endzis, mania, Dobson, agulas, Rotenkopf, czarna_owca, jamniczakuchnia, Funky09, MagSz, Larisa, Mynia, Wiolcia1405, Karatka81, baba, Lanusia93, essentiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej;) Widzę, że dziewczyny poinformowały, że moja Polinka już na świecie;) Miałam cc na cito po tym, jak posaczyly się wody. Zrobili ktg i po 10 minutach dostałam informacje, że zapis okropny i będą ciąć. Pi kolejnych 7 byłam już na sali operacyjnej. Pola nie jest ze mną na sali, leży na obserwacji, chociaż wszystko zdaje się być w porządku. Tętno zwolnilo, badania dobre. Przywioza mi ją rano. Tęsknię za nią przeokrutnie, mimo że widziałam ja chwilkę tylko.
Ps: silna z niej dziewczyna: płakała już zanim ja wyciągnęli, a tuż po wyjściu obsikala panią doktor:DOlina, ania0141, *KasiaS*, panda80, karola91, ilonia1984, Endzis, Dobson, agulas, Rotenkopf, czarna_owca, jamniczakuchnia, MagSz, Larisa, Mynia, mania, Wiolcia1405, Lanusia93, Karatka81, baba, Kawokado lubią tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Hej;) Widzę, że dziewczyny poinformowały, że moja Polinka już na świecie;) Miałam cc na cito po tym, jak posaczyly się wody. Zrobili ktg i po 10 minutach dostałam informacje, że zapis okropny i będą ciąć. Pi kolejnych 7 byłam już na sali operacyjnej. Pola nie jest ze mną na sali, leży na obserwacji, chociaż wszystko zdaje się być w porządku. Tętno zwolnilo, badania dobre. Przywioza mi ją rano. Tęsknię za nią przeokrutnie, mimo że widziałam ja chwilkę tylko.
Ps: silna z niej dziewczyna: płakała już zanim ja wyciągnęli, a tuż po wyjściu obsikala panią doktor:D -
Hej. Dzisiaj zaczynamy upragniony 38tc! Chyba z tego wrażenia nie mogę spać. Wyspana i szczęśliwa
Cudowne wieści. Fabdorota i Anastazja gratuluję. Ja jeszcze 16 dni i zobaczę mojego TuptusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 06:25
ania0141, agulas, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Anastazja a co to za akcja szybka??? Gratulacje !!! Czekamy na wieści jak się miewacie?
Ja od 5 wlocze się po domu bo córka spala ze mną w sypialni a chłop wrócił więc mu ustapilam bo w trójkę plus brzuch to nie spanie... zaraz budzę kochanego bo trzeba chlebek kupić...
Miłego dnia:*