X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie świetne wieści z samego rana , gratulacje dla świeżo upieczonych mam :-) ciekawe która następna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 06:43

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po pionizacji:) Było ciężko, ale dałam radę, a teraz to już bomba:) Tylko spać się chce, bo mam na sali straszną marude i jeczybułę, która nie dawała nikomu przydrzemac.
    Już się nie mogę doczekać Poli przy cycku :D

panda80, ania0141, Endzis, mania, paprotka30, dichlieb, Dobson, agulas, Rotenkopf, malika89, jamniczakuchnia, Funky09, Larisa, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Anastazja gratulacje :-) Dużo zdrówka dla Ciebie i Kiano...
    Fabdorota szybkiego powrotu do formy a Pola się pospieszyła ze Śmigusem Dyngusem ;-)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabdoroda szybkiego powrotu do pełni sił i wracacie z Polą do domu :*

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • karola91 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny! :)

Tosia <3
    ckaipc0ztrt3gzzn.png
  • _Saszka_ Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny, ale ruszylyscie z kopyta ;)
    Gratulacje dla świeżo upieczonych mamus i dużo zdrówka dla maluchów :)
    To która następna?

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, zerknelam na listę i mam prośbę. Zmienisz mi TP na 1.04? Bo w końcu zdecydowali, że będą ja określać jako obowiązującą;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE KOBIETKI ŻYCZĘ WAM SPOKOJNYCH,ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT,OCZYWIŚCIE CO NAJWAŻNIEJSZE SZYBKICH,SPRAWNYCH,BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI I JAK NAJMNIEJ BOLESNYCH PORODÓW...
    MAMUSIOM W SZPITALACH ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA,SIŁY,SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY ORAZ DO DOMCIU
    A NOWYM MAMUSIOM W DOMACH,POCIECHY Z BOBASKÓW,ZERO ZMARTWIEŃ I TROSK ORAZ W MIARĘ PRZESPANYCH NOCY!!!(postanowiłam złożyć teraz życzenia bo większość z was wybiera się w gości więc aktywność pewnie będzie jutro niewielka,bo ja mam zamiar spędzić święta na kanapie z laptopem i przed telewizorem:)

paprotka30, panda80, Dobson, Sunday, Aleksandrakili, jamniczakuchnia, Funky09, czarna_owca, mania, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

ania0141
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja ale niespodzianka gratuluje :* jak sie czujecie skąd ta szybka akcja?

Fabdorota życzę jak najszybssego przystawienia Polki do piersi :)

Super prezenty na zajączka dostałyście dziewczyny:)

f2w3s65gpeorv80s.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ u nas paskudna pogoda,deszcz leje....

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak tam nasza Andrea?

ania0141
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaa i Fabdorota, ogromnie gratuluję szczęśliwych rozwiązań ; )
    Wasze dzieci będą wspólnie świętować roczek!

Swietnie się czyta takie wiadomości. : ) Może faktycznie coś z ta pełnią jest na rzeczy bo troszkę nas przybyło przez kilka ostatnich dni hihi

U nas też pogoda nie rozpieszcza ale może się potem niebo rozjaśni. Nawet pies nie chciał wyjść na dwór.
    W nocy taki skurcz mnie złapał kilka razy w łydkę ze aż teraz jeszcze mnie boli. Mąż śpi jak zabity, przeziębiony biedny. Oby nas nie zaraził jeszcze na tej końcówce.

Mi zupełnie brak energii a jeśli jeszcze raz ktoś zapyta jak się czuje i czy się boje porodu to zacznę gryźć : p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:28

ania0141 lubi tę wiadomość

• Madzialinda Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Serdeczne gratulacje dla nowych mamuś!.Ja też już czekam tylko na skurcze, córeczka będzie malutka w czwartek miała 2880(38+3), ale lekarz powiedział że taka jej uroda ja tez mam 160 w kapeluszu:)
    Dla wszystkich dziewczyn przesyłam najserdeczniejsze życzenia:

Żeby Wielkanoc w tym roku,
    przyszła z maleństwem u boku.
    Aby żyło się Wam zdrowo,
    prywatnie i zawodowo.
    Wielu, wielu chwil radosnych
    i cudownej, ciepłej wiosny

Dobson, panda80, Aleksandrakili, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Ameiva, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

Madzialinda
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! :)

Gratuluję jeszcze raz obu mamusiom :D Zdrówka dla was i waszych pięknych słodziaczków!

Z okazji tej Wielkanocy, którą pewnie większość z Nas zapamięta na całe życie, chcę Wam życzyć zdrowych, silnych, mądrych i kochanych dzieci i duuuużo zdrowia i cierpliwości do ich wychowywania :D A poza tym, to te które jeszcze mogą, niech się najedzą pyszności i nacieszą rodzinami, a te które są już na każde skinienie maluszków i nie mogą sobie pozwolić na takie luksusy jak sałatka warzywna, niech się ich (swoich dzieciaczków, nie sałatek...) na zapas naprzytulają i na nie napatrzą <3 WESOŁEGO JAJKA no :)
    Też składam życzenia dziś, bo jutro w rozjazdach cały dzień, a miałabym wyrzuty sumienia...

Btw, zaczynam dziś wg oszukisty Belly 39 tc! :D Szok i niedowierzanie, a młody się w najlepsze kokosi i wypina i naprawdę nic nie wskazuje aby miał zmieniać adres...

panda80, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Funky09, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt!!

Anastazja gratuluję!!! Czekam na relacje :))

Ja od dziś mam ciążę donoszoną!!! Jupi!!!!!

Sunday, panda80, ania0141, Justyna Es, mania, Endzis, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Anastazja!!

Zdrowych, spokojnych Swiat Mamuski!! a nasze kurczaczki wykluly sie tuz po Swietach :-)

ania0141, Endzis, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam o każdym kolejnym Maluszku to aż mi ze wzruszenia łzy napływają do oczu ;)
    Antastazjaaa, gratulacje! Jak się macie? ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt mamusie :) Spokojnych i szybkich porodów :) i pociechy z dzieciaczków :*

Rotenkopf, ania0141, mania, Endzis, Dobson, panda80, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

• malika89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

graphics-easter-glitter-737709.gif
    Pragniemy (z synkiem) złożyć życzenia
    zdrowych i pogodnych świąt Wielkanocnych,
    obfitości na świątecznym stole,
    smacznego jajka
    oraz
    wiosennego nastroju w rodzinnym gronie.
    graphics-easter-395307.gif
    graphics-easter-372947.gif

Rotenkopf, ania0141, Aleksandrakili, agulas, czarna_owca, Justyna Es, mania, Endzis, Dobson, Ameiva, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, pamiętacie o zmianie czasu? ;)

ania0141 lubi tę wiadomość

‹‹ 1120 1121 1122 1123 1124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ