Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje się po pionizacji:) Było ciężko, ale dałam radę, a teraz to już bomba:) Tylko spać się chce, bo mam na sali straszną marude i jeczybułę, która nie dawała nikomu przydrzemac.
Już się nie mogę doczekać Poli przy cycku
panda80, ania0141, Endzis, mania, paprotka30, dichlieb, Dobson, agulas, Rotenkopf, malika89, jamniczakuchnia, Funky09, Larisa, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
KOCHANE KOBIETKI ŻYCZĘ WAM SPOKOJNYCH,ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT,OCZYWIŚCIE CO NAJWAŻNIEJSZE SZYBKICH,SPRAWNYCH,BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI I JAK NAJMNIEJ BOLESNYCH PORODÓW...
MAMUSIOM W SZPITALACH ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA,SIŁY,SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY ORAZ DO DOMCIU
A NOWYM MAMUSIOM W DOMACH,POCIECHY Z BOBASKÓW,ZERO ZMARTWIEŃ I TROSK ORAZ W MIARĘ PRZESPANYCH NOCY!!!(postanowiłam złożyć teraz życzenia bo większość z was wybiera się w gości więc aktywność pewnie będzie jutro niewielka,bo ja mam zamiar spędzić święta na kanapie z laptopem i przed telewizorem:)
paprotka30, panda80, Dobson, Sunday, Aleksandrakili, jamniczakuchnia, Funky09, czarna_owca, mania, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
ania0141 -
Anastazjaa i Fabdorota, ogromnie gratuluję szczęśliwych rozwiązań ; )
Wasze dzieci będą wspólnie świętować roczek!
Swietnie się czyta takie wiadomości. : ) Może faktycznie coś z ta pełnią jest na rzeczy bo troszkę nas przybyło przez kilka ostatnich dni hihi
U nas też pogoda nie rozpieszcza ale może się potem niebo rozjaśni. Nawet pies nie chciał wyjść na dwór.
W nocy taki skurcz mnie złapał kilka razy w łydkę ze aż teraz jeszcze mnie boli. Mąż śpi jak zabity, przeziębiony biedny. Oby nas nie zaraził jeszcze na tej końcówce.
Mi zupełnie brak energii a jeśli jeszcze raz ktoś zapyta jak się czuje i czy się boje porodu to zacznę gryźć : p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:28
ania0141 lubi tę wiadomość
-
Serdeczne gratulacje dla nowych mamuś!.Ja też już czekam tylko na skurcze, córeczka będzie malutka w czwartek miała 2880(38+3), ale lekarz powiedział że taka jej uroda ja tez mam 160 w kapeluszu:)
Dla wszystkich dziewczyn przesyłam najserdeczniejsze życzenia:
Żeby Wielkanoc w tym roku,
przyszła z maleństwem u boku.
Aby żyło się Wam zdrowo,
prywatnie i zawodowo.
Wielu, wielu chwil radosnych
i cudownej, ciepłej wiosny
Dobson, panda80, Aleksandrakili, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Ameiva, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
Madzialinda -
Dobry!

Gratuluję jeszcze raz obu mamusiom
Zdrówka dla was i waszych pięknych słodziaczków!
Z okazji tej Wielkanocy, którą pewnie większość z Nas zapamięta na całe życie, chcę Wam życzyć zdrowych, silnych, mądrych i kochanych dzieci i duuuużo zdrowia i cierpliwości do ich wychowywania
A poza tym, to te które jeszcze mogą, niech się najedzą pyszności i nacieszą rodzinami, a te które są już na każde skinienie maluszków i nie mogą sobie pozwolić na takie luksusy jak sałatka warzywna, niech się ich (swoich dzieciaczków, nie sałatek...) na zapas naprzytulają i na nie napatrzą
WESOŁEGO JAJKA no 
Też składam życzenia dziś, bo jutro w rozjazdach cały dzień, a miałabym wyrzuty sumienia...
Btw, zaczynam dziś wg oszukisty Belly 39 tc!
Szok i niedowierzanie, a młody się w najlepsze kokosi i wypina i naprawdę nic nie wskazuje aby miał zmieniać adres...
panda80, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Funky09, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf, ania0141, Aleksandrakili, agulas, czarna_owca, Justyna Es, mania, Endzis, Dobson, Ameiva, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.

Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny

[/url]