Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje się po pionizacji:) Było ciężko, ale dałam radę, a teraz to już bomba:) Tylko spać się chce, bo mam na sali straszną marude i jeczybułę, która nie dawała nikomu przydrzemac.
Już się nie mogę doczekać Poli przy cyckupanda80, ania0141, Endzis, mania, paprotka30, dichlieb, Dobson, agulas, Rotenkopf, malika89, jamniczakuchnia, Funky09, Larisa, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
KOCHANE KOBIETKI ŻYCZĘ WAM SPOKOJNYCH,ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT,OCZYWIŚCIE CO NAJWAŻNIEJSZE SZYBKICH,SPRAWNYCH,BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI I JAK NAJMNIEJ BOLESNYCH PORODÓW...
MAMUSIOM W SZPITALACH ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA,SIŁY,SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY ORAZ DO DOMCIU
A NOWYM MAMUSIOM W DOMACH,POCIECHY Z BOBASKÓW,ZERO ZMARTWIEŃ I TROSK ORAZ W MIARĘ PRZESPANYCH NOCY!!!(postanowiłam złożyć teraz życzenia bo większość z was wybiera się w gości więc aktywność pewnie będzie jutro niewielka,bo ja mam zamiar spędzić święta na kanapie z laptopem i przed telewizorem:)paprotka30, panda80, Dobson, Sunday, Aleksandrakili, jamniczakuchnia, Funky09, czarna_owca, mania, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
ania0141 -
Anastazjaa i Fabdorota, ogromnie gratuluję szczęśliwych rozwiązań ; )
Wasze dzieci będą wspólnie świętować roczek!
Swietnie się czyta takie wiadomości. : ) Może faktycznie coś z ta pełnią jest na rzeczy bo troszkę nas przybyło przez kilka ostatnich dni hihi
U nas też pogoda nie rozpieszcza ale może się potem niebo rozjaśni. Nawet pies nie chciał wyjść na dwór.
W nocy taki skurcz mnie złapał kilka razy w łydkę ze aż teraz jeszcze mnie boli. Mąż śpi jak zabity, przeziębiony biedny. Oby nas nie zaraził jeszcze na tej końcówce.
Mi zupełnie brak energii a jeśli jeszcze raz ktoś zapyta jak się czuje i czy się boje porodu to zacznę gryźć : p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:28
ania0141 lubi tę wiadomość
-
Serdeczne gratulacje dla nowych mamuś!.Ja też już czekam tylko na skurcze, córeczka będzie malutka w czwartek miała 2880(38+3), ale lekarz powiedział że taka jej uroda ja tez mam 160 w kapeluszu:)
Dla wszystkich dziewczyn przesyłam najserdeczniejsze życzenia:
Żeby Wielkanoc w tym roku,
przyszła z maleństwem u boku.
Aby żyło się Wam zdrowo,
prywatnie i zawodowo.
Wielu, wielu chwil radosnych
i cudownej, ciepłej wiosnyDobson, panda80, Aleksandrakili, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Ameiva, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
Madzialinda -
Dobry!
Gratuluję jeszcze raz obu mamusiom Zdrówka dla was i waszych pięknych słodziaczków!
Z okazji tej Wielkanocy, którą pewnie większość z Nas zapamięta na całe życie, chcę Wam życzyć zdrowych, silnych, mądrych i kochanych dzieci i duuuużo zdrowia i cierpliwości do ich wychowywania A poza tym, to te które jeszcze mogą, niech się najedzą pyszności i nacieszą rodzinami, a te które są już na każde skinienie maluszków i nie mogą sobie pozwolić na takie luksusy jak sałatka warzywna, niech się ich (swoich dzieciaczków, nie sałatek...) na zapas naprzytulają i na nie napatrzą WESOŁEGO JAJKA no
Też składam życzenia dziś, bo jutro w rozjazdach cały dzień, a miałabym wyrzuty sumienia...
Btw, zaczynam dziś wg oszukisty Belly 39 tc! Szok i niedowierzanie, a młody się w najlepsze kokosi i wypina i naprawdę nic nie wskazuje aby miał zmieniać adres...panda80, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Funky09, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf, ania0141, Aleksandrakili, agulas, czarna_owca, Justyna Es, mania, Endzis, Dobson, Ameiva, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny