Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie świetne wieści z samego rana , gratulacje dla świeżo upieczonych mam :-) ciekawe która następna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 06:43

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po pionizacji:) Było ciężko, ale dałam radę, a teraz to już bomba:) Tylko spać się chce, bo mam na sali straszną marude i jeczybułę, która nie dawała nikomu przydrzemac.
    Już się nie mogę doczekać Poli przy cycku :D

panda80, ania0141, Endzis, mania, paprotka30, dichlieb, Dobson, agulas, nick nieaktualny, malika89, nick nieaktualny, Funky09, Larisa, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Anastazja gratulacje :-) Dużo zdrówka dla Ciebie i Kiano...
    Fabdorota szybkiego powrotu do formy a Pola się pospieszyła ze Śmigusem Dyngusem ;-)

zem39vvjscbr7v2w.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabdoroda szybkiego powrotu do pełni sił i wracacie z Polą do domu :*

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • karola91 Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny! :)

Tosia <3
    ckaipc0ztrt3gzzn.png
  • _Saszka_ Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny, ale ruszylyscie z kopyta ;)
    Gratulacje dla świeżo upieczonych mamus i dużo zdrówka dla maluchów :)
    To która następna?

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, zerknelam na listę i mam prośbę. Zmienisz mi TP na 1.04? Bo w końcu zdecydowali, że będą ja określać jako obowiązującą;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE KOBIETKI ŻYCZĘ WAM SPOKOJNYCH,ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT,OCZYWIŚCIE CO NAJWAŻNIEJSZE SZYBKICH,SPRAWNYCH,BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI I JAK NAJMNIEJ BOLESNYCH PORODÓW...
    MAMUSIOM W SZPITALACH ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA,SIŁY,SZYBKIEGO POWROTU DO FORMY ORAZ DO DOMCIU
    A NOWYM MAMUSIOM W DOMACH,POCIECHY Z BOBASKÓW,ZERO ZMARTWIEŃ I TROSK ORAZ W MIARĘ PRZESPANYCH NOCY!!!(postanowiłam złożyć teraz życzenia bo większość z was wybiera się w gości więc aktywność pewnie będzie jutro niewielka,bo ja mam zamiar spędzić święta na kanapie z laptopem i przed telewizorem:)

paprotka30, panda80, Dobson, Sunday, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Funky09, czarna_owca, mania, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ania0141
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja ale niespodzianka gratuluje :* jak sie czujecie skąd ta szybka akcja?

Fabdorota życzę jak najszybssego przystawienia Polki do piersi :)

Super prezenty na zajączka dostałyście dziewczyny:)

f2w3s65gpeorv80s.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ u nas paskudna pogoda,deszcz leje....

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe jak tam nasza Andrea?

ania0141
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaa i Fabdorota, ogromnie gratuluję szczęśliwych rozwiązań ; )
    Wasze dzieci będą wspólnie świętować roczek!

Swietnie się czyta takie wiadomości. : ) Może faktycznie coś z ta pełnią jest na rzeczy bo troszkę nas przybyło przez kilka ostatnich dni hihi

U nas też pogoda nie rozpieszcza ale może się potem niebo rozjaśni. Nawet pies nie chciał wyjść na dwór.
    W nocy taki skurcz mnie złapał kilka razy w łydkę ze aż teraz jeszcze mnie boli. Mąż śpi jak zabity, przeziębiony biedny. Oby nas nie zaraził jeszcze na tej końcówce.

Mi zupełnie brak energii a jeśli jeszcze raz ktoś zapyta jak się czuje i czy się boje porodu to zacznę gryźć : p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 08:28

ania0141 lubi tę wiadomość

• Madzialinda Koleżanka

Wysłany: 26 marca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Serdeczne gratulacje dla nowych mamuś!.Ja też już czekam tylko na skurcze, córeczka będzie malutka w czwartek miała 2880(38+3), ale lekarz powiedział że taka jej uroda ja tez mam 160 w kapeluszu:)
    Dla wszystkich dziewczyn przesyłam najserdeczniejsze życzenia:

Żeby Wielkanoc w tym roku,
    przyszła z maleństwem u boku.
    Aby żyło się Wam zdrowo,
    prywatnie i zawodowo.
    Wielu, wielu chwil radosnych
    i cudownej, ciepłej wiosny

Dobson, panda80, nick nieaktualny, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Ameiva, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Madzialinda
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! :)

Gratuluję jeszcze raz obu mamusiom :D Zdrówka dla was i waszych pięknych słodziaczków!

Z okazji tej Wielkanocy, którą pewnie większość z Nas zapamięta na całe życie, chcę Wam życzyć zdrowych, silnych, mądrych i kochanych dzieci i duuuużo zdrowia i cierpliwości do ich wychowywania :D A poza tym, to te które jeszcze mogą, niech się najedzą pyszności i nacieszą rodzinami, a te które są już na każde skinienie maluszków i nie mogą sobie pozwolić na takie luksusy jak sałatka warzywna, niech się ich (swoich dzieciaczków, nie sałatek...) na zapas naprzytulają i na nie napatrzą <3 WESOŁEGO JAJKA no :)
    Też składam życzenia dziś, bo jutro w rozjazdach cały dzień, a miałabym wyrzuty sumienia...

Btw, zaczynam dziś wg oszukisty Belly 39 tc! :D Szok i niedowierzanie, a młody się w najlepsze kokosi i wypina i naprawdę nic nie wskazuje aby miał zmieniać adres...

panda80, ania0141, czarna_owca, mania, Endzis, Funky09, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt!!

Anastazja gratuluję!!! Czekam na relacje :))

Ja od dziś mam ciążę donoszoną!!! Jupi!!!!!

Sunday, panda80, ania0141, Justyna Es, mania, Endzis, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Anastazja!!

Zdrowych, spokojnych Swiat Mamuski!! a nasze kurczaczki wykluly sie tuz po Swietach :-)

ania0141, Endzis, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam o każdym kolejnym Maluszku to aż mi ze wzruszenia łzy napływają do oczu ;)
    Antastazjaaa, gratulacje! Jak się macie? ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt mamusie :) Spokojnych i szybkich porodów :) i pociechy z dzieciaczków :*

nick nieaktualny, ania0141, mania, Endzis, Dobson, panda80, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• malika89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

graphics-easter-glitter-737709.gif
    Pragniemy (z synkiem) złożyć życzenia
    zdrowych i pogodnych świąt Wielkanocnych,
    obfitości na świątecznym stole,
    smacznego jajka
    oraz
    wiosennego nastroju w rodzinnym gronie.
    graphics-easter-395307.gif
    graphics-easter-372947.gif

nick nieaktualny, ania0141, nick nieaktualny, agulas, czarna_owca, Justyna Es, mania, Endzis, Dobson, Ameiva, Lanusia93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, pamiętacie o zmianie czasu? ;)

ania0141 lubi tę wiadomość

‹‹ 1120 1121 1122 1123 1124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ