Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratulacje Anastazjaaa! :*
Rotenkopf dzięki za przypomnienie
Dziewczyny spokojnych Świąt Wam życzę i samych przyjemności, a jak ktoś Wam powie coś chamskiego to wiecie - spychamy ze schodówmania, Endzis, Dobson, ania0141, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
Anastazja gratulacje!
A mnie dziś rano zaczął odchodzić czop. Byłam przekonana też, że polało mi się troche wód bo wstałam na siku i zanim "zaczęłam" to chlusnęło mnie trochę płynu zabarwionego lekko na brązowo. Pojechaliśmy na IP i niby to był tylko czop, bo lekarz nie stwierdził odchodzenia wód. Sprawdzał też pH papierkiem lakmusowym. Z tego co usłyszałam to mam rozwarcie na palec. No i na KTG pisały mi się wg mnie dość regularnie skurcze, ale niezbyt mocne- tak do 40-50. Raz tylko do 80.
Ale dziś od rana mam regularne bóle miesiączkowe, łapią mnie co chwile. To chyba są skurczeZobaczymy czy się wyciszą. Wzięłam no-spę i czekam w domu
Może to tylko straszaki.
Ależ emocje hehe
Wesołych Świąt dla Was wszystkich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 10:10
mania, fabiola, ania0141, Dobson, Funky09, Rotenkopf, panda80, Larisa, jamniczakuchnia, Olina, Olina, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
Hej
Nie mogę uwierzyć, że takiego tempa nabrałyśmy super gratuluję jeszcze raz mamusie.
I ja też chcę już poznać moją córeczkę jeszcze na fb co chwilę jakaś bliższa lub dalsza znajoma oznajmia, że została mamusią.
Życzę Wam spokojnych świąt tzn tym co chcą aby były spokojneA reszcie szybkich bezproblemowych świątecznych akcji porodowych
ania0141, Dobson, Rotenkopf, panda80, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też Wam życzę zdrowych, pogodnych świąt i szybkich, mało bolesnych porodów
. To będą na pewno najlepsze święta w życiu, nigdy jakoś specjalnie nie zwracalam na nie uwagi, dzień jak codzień a teraz w końcu mamy tą kruszynke
Endzis, ania0141, Dobson, Rotenkopf, panda80, jamniczakuchnia, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
No rozkręcamy się dziewuszki. Ciekawe czy w wielkanoc też ktoś się wykluje,,
My za 2 h ruszamy w trasę
Życzę Wam przede wszystkim SPOKOJNYCH ŚWIĄT które będą chwilą wytchnienia i radości przed najwspanialszym momentem w naszym życiu:*
A świeżoupieczonym mamusiom mnóstwa pociechy z dzieciaczków i sanych szczęśliwych chwil !!ania0141, Dobson, Rotenkopf, panda80, jamniczakuchnia, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
Anastazja GRATULACJE !!! Alez szybka akcja
Dzieciaczki juz nie mogly sie doczekac zajaczka
Zycze Wam w te swieta pogody ducha, wytrwalosci na koncowce, radosnego oczekiwania na nasz cud narodzin no i swiatecznego obzarstwa, poki jeszcze moznaa swiezo upieczonym mamusiom mnostwa radosci z chwil spedzonych z Waszymi najcenniejszymi skarbami
ania0141, Rotenkopf, panda80, Dobson, jamniczakuchnia, Lanusia93, Endzis, Szotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wesołych Świąt Kobietki! Oby ta końcówka oczekiwania była spokojna a porody szybkie i lekkie
panda80, ania0141, Rotenkopf, Dobson, jamniczakuchnia, Lanusia93, Endzis, Szotka lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych Mamusiek!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Wszystkiego dobrego na święta! Że będziemy miały szybkie i bezbolesne porody to przecież oczywiste
więc życzę Wam obfitej laktacji i przespanych nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 11:58
ania0141, Rotenkopf, Dobson, panda80, jamniczakuchnia, Lanusia93, Endzis, Szotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByliśmy na święconce, ja już ledwo chodzę! Mój genialny pies pod naszą nieobecność zeżarł 5 jajek czekoladowych z Milki z drażetkami, każde po 50g. Razem z opkowaniem oczywiście... Mam nadzieję że dureń po tym nie zdechnie!
Szotka lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Wszystkiego dobrego na święta! Że będziemy miały szybkie i bezbolesne porody to przecież oczywiste
więc życzę Wam obfitej laktacji i przespanych nocy
Ooo..właśnie morza mleka mamuśki! A święta niech szybko zlecą i możemy witać kolejne maleństwa na świecie. Ciekawe czy ktoras z nas rozpakuje się jednak w Wielkanoc : )
Była u mnie kuzynka z dwumiesięcznym synkiem...omg jakie to maleństwo! Nie mogę uwierzyć ze za chwile będę tulić swoją córeczkę. A co die nastresowalam jak ten mały zaczął płakać, szok,hormony chyba szaleją : D
Szotka lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Byliśmy na święconce, ja już ledwo chodzę! Mój genialny pies pod naszą nieobecność zeżarł 5 jajek czekoladowych z Milki z drażetkami, każde po 50g. Razem z opkowaniem oczywiście... Mam nadzieję że dureń po tym nie zdechnie!
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Wesołych Świąt
!
Jeszcze niedawno życzyłyśmy sobie na Boże Narodzenie, a teraz już na Wielkanoc. Czas minął bardzo szybko, chociaż wydawało się, że się ciągnie
A mamusiom w dwupaku radzę najeść się dobroci na święta, te wszystkie kiełbaski, chrzan, buraki, żurki, ciasta drożdżowe... mnie to w tym roku omija.
Dzisiaj na obiad: ryż, marchew i pierś z indyka.panda80, Olina, Dobson, Aleksandrakili, ania0141, Larisa, Lanusia93, Endzis, Szotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny