Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ogólnie jestem padnięta bo dziś większość dnia spędziłam w kuchni - mimo, że świąt nie robimy u siebie to głupio mi iść z pustymi rękoma
Boje się jutra. Zjeżdża się cała rodzina, już przez telefon ciągle się pytają czy urodziłam, czy to już, kiedy, a czemu nie już, że za mało chodzę, że za dużo chodzę, że powinni mi już cesarke robić, że powinnam coś robić żeby już urodzić. Boszzzzzzz... ratujcie mnie! Jutro wykończę się nerwowo, a ostatnio ciężko mi zapanować nad sobą. -
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:
Ogólnie jestem padnięta bo dziś większość dnia spędziłam w kuchni - mimo, że świąt nie robimy u siebie to głupio mi iść z pustymi rękoma
Boje się jutra. Zjeżdża się cała rodzina, już przez telefon ciągle się pytają czy urodziłam, czy to już, kiedy, a czemu nie już, że za mało chodzę, że za dużo chodzę, że powinni mi już cesarke robić, że powinnam coś robić żeby już urodzić. Boszzzzzzz... ratujcie mnie! Jutro wykończę się nerwowo, a ostatnio ciężko mi zapanować nad sobą.
Ja mam spokój od takiego gadania na szczęście bo mam cc sporo przed terminem :p hehe -
Właśnie mówię im za każdym razem, że jestem jeszcze przed terminem i jak urodzę to poinformuję - na moją rodzinę to nie działa ;/
u mnie w czwartek się okaże właśnie co z cc. Mam nadzieje, że mnie ominie i będę mogła rodzić naturalnie mimo żylaka. Głupia JA czytałam o tym na google i trochę się boje, że przy sn mi pęknie. Sam koniec i takie rzeczy wychodzą.
-
Wesołych świąt dziewczyny. Dziś miałam pracowity dzień pod znakiem sprzątania, mycia okien itp., a wczoraj pieczenia, ale mam juz za sobą mszę i jutro odpoczywam i świętuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 01:03
ania0141, Lanusia93, Szotka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny o 22.10 urodzilam przez cc Wikusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 03:11
jamniczakuchnia, *KasiaS*, kamaaa, Justyna Es, karola91, Endzis, Aleksandrakili, Ameiva, panda80, paprotka30, Larisa, mania, ania0141, czarna_owca, Straciatellaa, Wiolcia1405, agulas, Lanusia93, Rotenkopf, Szotka, fabiola, ilonia1984, Dobson, _Saszka_ lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
nick nieaktualnyO 1 w nocy odeszły mi wody Jedziemy do szpitala. Także tego ALLELUJA!
*KasiaS*, Mynia, kamaaa, jaskra, Justyna Es, karola91, Endzis, Aleksandrakili, Ameiva, paprotka30, panda80, Larisa, mania, ania0141, czarna_owca, Straciatellaa, Wiolcia1405, agulas, Lanusia93, Rotenkopf, Szotka, Funky09, ilonia1984, Dobson, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Ojej, ale się dzieje!!
Wiedziałam, że po pełni otworzy się worek z porodami
Mynia, gratulacje!
Jamnicza, dawaj dawaj Trzymam kciuki za sprawną akcję!Mynia, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Mynia gratulacje!
Jamniczakuchnia Powodzenia, trzymamy kciuki!jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny