Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Funky09 wrote:Pucek gratulacje
Kamaa ja też chciałam dziecko odkładać do łóżeczka, ba nawet do dostawki (czyli zaraz obok mnie), ale w nocy ciężko jest dziecko odłożyć, bo Młody zasypia przy cycu to już go nie ruszam albo on czuje potrzebę żeby być blisko i rozbudza się po odłożeniu. Dzisiaj udało mi się 2 razy go odłożyć. Najlepsze jest to, że w dzień nie ma takich problemów, Młody śpi sobie sam przykładam do cyca, on zasypia albo trochę poczuwa i idzie spać do wózka
W dzień też odkladam do wózka i jak coś robię to mam na nią oko
-
nick nieaktualnyJaska, ZUS może nic nie pisze o zwracaniu poprzednich kwot, bo sobie teraz wyrówna przy tych wypłatach. Masz PUE, możesz podejrzeć i sprawdzić sobie? ZUS to moja "ulubiona" instytucja, długo z nią walczyłam, bo też mieli jakieś "ale". Przepisy się zmieniły od stycznia i jeżeli nie opłacałaś składki przez 12 m-scy to oni dzielą przez to co płaciłaś a za resztę podstawiają najniższą składkę, albo jakoś tak. Wiem, że na pewno od stycznia nie jest korzystniej z tymi zwolnieniami. Na macierzyńskim, musisz się zgłosić do MOPSu (o ile dobrze pamiętam) i tam wystąpić o to wyrównanie. Przy własnej działalności, jak ma się ten 1000 zł to nie opłaca się żadnych składek, bo państwo za Ciebie płaci, nie wiem jak jest przy takich umowach.
Ja już po wizycie, szyjka jest miękka i rozpulchniona. Wg mojej gin jest zdecydowanie krótsza niż była, mówi, że raczej to już jej końcówka, ale rozwarcia jednak nie ma. Do terminu podobno na pewno nie dotrwam, no i ona się spodziewa, że jednak urodzę na początku kwietnia, a nie na koniec marca... Ale stwierdziła, że tak naprawdę to nic nie wiadomo, bo u mnie jak tylko pojawią się skurcze to wszystko już pójdzie raz dwa. Nie wiem skąd ona ma taką tajemną wiedzę Czyli wychodzi na to, że święta jeszcze w dwupaku... byle on się urodził chociaż kilka dni przez 11 kwietnia... -
Endzis wrote:Gratulacje dla Fabdorota! To powoli sie woreczek rozwiązuje. Narazie chyba tylko 1 sn mamy no chyba ze 2 z Andrea ale od niej wiesci chyba brak?
Ja po zakupkach ide na drzemke teraz
A kto u nas rodził SN?
Znowu mam do nadrobienia forumAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Pucek, fabdorota gratuluję!!!! Pięknie mamusie
Jak już dojdziecie do siebie - czekamy na relacje!!!
Zajączek coś nam się pospieszyl!!!
Ja dzisiaj po rybce mam fikolki, tańce i nie wiem co jeszcze kochane to moje dziecię!!!
Do kwietnia jeszcze 6 dni. Ciekawe, która z nas pierwsza zapoczatkuje nasz piękny miesiąc!!!!!
U mnie od jutra ciąża donoszona wg belly. Będę romantycznie świętować z Mężem!! I pojedziemy w końcu zamówić wózek
Dziewczyny ja też mam codziennie bóle miesiączkowe. Mam sporo do zrobienia na święta. I jak się gorzej poczuje to od razu się kładę i czekam aż przejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 16:51
-
nick nieaktualny