Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBadanie prenatalne :
FHR : 155 uderzeń na minutę
CRL : 63,4 mm
Kość nosowa : obecna
Przepływ na zastawce trójdzielnej : prawidłowy
Anatomia płodu : wszystko jest tak jak być powinno
Ryzyko :
Trisomia 21 ryzyko podstawowe 1:1482 ryzyko skorygowane 1:7412
Trisomia 18 1:17497 / <1:20000
Trisomia 13 <1:2000 / <1:20000
myślę, że wypisałam wszystko co najważniejsze
Na 70% będzie DZIEWCZYNKA!Hanna, Hanusia, Haneczka
Na początku sobie spała i już chciałam pytać doktora czy wszystko jest w porządku ale Dzidzia ruszyła nóżką a im dłużej trwało badanie tym bardziej się wierciła
ps. Wybaczcie, że tak długo czekałyście, ale mój mąż powiedział, że dopóki nie wyjdzie do pracy to nie dostanę laptopaEndzis, fabdorota, Kajka, jamniczakuchnia, dziewussia, Funky09, Sunday, ilonia1984, triste, dichlieb, Anastazjaaa, Babu, Lanusia93, Olina, malika89 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Rotenkopf! Prześliczna dzidzia ! Wow na 70% dziewuszka :)też bym chciala juz znac nawet na te 70
już bylo widac na zwyklym usg czy 3D? Ja chyba od razu jak poznam plec lecę na zakupki po pierwsze ciuszki:)
Mialas przez brzuch czy pochwowo? Bo nie wien na co sie szykować za tydzień.Rotenkopf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUSG było takie normalne (nie 3d) ale sprzęt godny podziwu i na prawdę wypasiony w kosmos
Najśmieszniejsze jest to, że określił to po jakichś przepływach bo podobno gdzieś tkwi różnica pomiędzy dziewczynkami a chłopcami
Miałam już przez brzuch, ale przez telefon jak się rejestrowałam to pielęgniarka powiedziała mi, że jeśli dziecko się schowa za spojenie to będzie trzeba było zrobić dopochwowo
Zresztą już tydzień temu u swojej gin miałabym robione usg przez brzuch ale gin powiedziała, że jak już zaczęła robić dopochwowo to już skończy.Endzis lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Rotenkopf! Śliczna dzidzia i świetne wyniki : )
Masz takie szczegółowe statystyki, bo robiłaś pappę? Gin zalecił z jakiegoś konkretnego powodu czy sama chciałaś?
Rotenkopf lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
nick nieaktualnyAa, ee, yym a co to jest te badanie pappa? :p miałam dzisiaj o tym poczytać ale nie zdąžyłam xd
Miałam robione tylko usg i pobraną krew, teraz doczytałam, że na razie te statystyki sa wyliczone na podstawie mojego wieku itd a wyniki z krwi z której będą robić pappa będę miała do 2 tygodni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acha, ja miałam prenatalne podczas normalnej wizyty u gina (chodzę prywatnie), ale nie wyliczał takich ładnych cyferek ; ) Nie dostałam skierowania na bardziej szczegółowe badania. Czyli Tobie krew pobierali pewnie na Pappę właśnie : )
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Rotenkpf gratuluję! Piękna dzidzia i super wyniki. miałaś badanie na nfz?
uciekam spać bo padam. Byłam w mieście na zakupach, kupiłam sobie spodnie ciążowe, zadowolona jestem.
jutro moje usg prenatalne, boję się jak cholera, staram się nie denerwować bo wiem że dzidziuś też to czuje.
uciekam luluRotenkopf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Farbujecie wlosy? Ktoras rozjasniala farba? Ja dzis sie zapisalam do fryzjiera,od poczatku nie robilam nic,ale juz poprostu patrzec na siebie nie moge i jakies mnie glupie wyrzuty lapia....ze chemia itd...
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam Mamuski. Stres przeogromny. Oby do 18:30. Ja mam tez juz duzy odrost, farbowac sie boje, pytalam sie dwóch fryzjerów, oboje sa na nie. Zawsze farbowalam na swieta. Odrost juz tez mam chyba na 5cm. Podpytam dzisiaj lekarza na wizycie. Zastanawiałam sie nad szmponetka. Co o tym myslicie? Odrzucilo mnie dokladnie od malowania paznokci, tak śmierdzą lakiery a zmywacz to masakra. Az jestem w szoku, takalakieromaniaczka jak ja. Tez tak macie? Milego dzionka i smacznego sniadanka. Buziaki