Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Diś zaczęłam II trymestr i tym samym 4 miesiąc :p aż się wierzyć nie chce. Ten czas tak szybko leci.
Ja dziś mam w planach grilla ze znajomymi. Mam nadzieje ze ochota mi nie przejdzie
Gratulacje wizyt i powodzenia dla wizytujacych.
Miłego dnia!Babu, ilonia1984, Lanusia93, jamniczakuchnia, jamniczakuchnia, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Ja dziś serwuje sandacza z frytkami i surówka
małż złapał wczoraj
nie obyło się bez rozcietego palca do tego mój synek chory - -zapalenie krtani
ciekawie się zapowiada
Ah i myślę czy nie wrócić do pracymoja mama zadeklarowała się ze chętnie zostanie z misiem
-
Rotenkopf sliczny dzidzius
ja dziś tez jestem po usg i jestem spokojniejsza, ze uf
widziałam głowke raczki nosek taki szpic nozki tezpotem posciła mi bicie serca i prawie sie poryczalam, ze szczescie oczywsicie
ja to wgl byłam w takim szoku , że nawet nie zapytałam czy sie rusza,ale mam opis itam napisane, ze ruchy płodu obecne
boże jakie to cudowne uczucie, ale jaki szok hehheilonia1984, Babu, Rotenkopf, Wiolcia1405, dziewussia, Endzis, Lanusia93, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę wam tych badań prenatalnych. Ja mam dopiero za 2 tyg. Więc teraz sobie wkrecam, że coś jest nie tak;
wczoraj zero objawów, dzisiaj rano nawet płaski brzuch, piersi wiecznie duszę aby sprawdzić czy coś tam boli. Zwariuje! !!
Na szczęście po śniadaniu mdłości się pojawiły.
Czy któraś miała bóle pośladków? Nie wiem jak to zlokalizować ale boli mnie strasznie posladek jak chodzę albo podnoszę nogę.
Pierwszy raz w życiu mam taki ból i nie wiem o co kaman...
Co do farby to farbowalam raz farba bez amoniaku chyba garniera... a teraz planuje powtórzyć w 2 trymestrze;)ilonia1984 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
kruszynka,misiu
opis mam taki:
W macicy widoczny płod pojedyńczy żywy. Ruchy płodu obecne. Tetno miarowe w częstosci 160/min.
NT szerokości do 1.1 mm
Kość nosowa +
Wad budowy płodu stosowane do wieku ciąży nie stwierdzono.
CRL 52mm 11.6hbd
ilość wód plodowych w normie, Kosmówka homogenna.
Termin mi zapisała na 6 kwietnia, ale tam tez dopisała +4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 13:43
triste, fabdorota, Rotenkopf, dziewussia, Anastazjaaa, Endzis, ilonia1984, mania, Lanusia93, malika89, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Olinka, gratulacje!
Kolejny wspaniały maluszek, cudnie
Bulimulia - też mam badanie dopiero w połowie października i trochę się już denerwuję. Ale pomyśl, że dziewczyny, które są dalej z terminami, denerwowały się tak samo jak my te 2 tyg. temuA póki co forum zapełnia się tylko pięknymi zdjęciami i informacjami, że dzidzie się wspaniale rozwijają
Zobaczysz, u nas będzie tak samo
A co do objawów - ostatnio Puckowi "znikały" objawy, mi też chwilowo trochę przystopowały mdłości, a dziś wróciły z potrójną siłąTakże nie ma co się tym martwić zbytnio.
A ten ból pośladków może idzie od pachwin? Albo masz uciśnięty jakiś nerw - w końcu teraz wszystko rośnie i trochę zmienia swoje położenie.pucek lubi tę wiadomość
-
Wszystkie Bobaski są przeurocze
nie umiem doczekać się już mojej wizyty
Moich objawów już nie ma wcaleMoje piersi nie są już tak pełne jak były a brzuch już nie jest tak wzdęty jak był... pozytywne myśli są ale i obawy też,byle do poniedziałku
Co do farbowania włosów, to na pierwszej wizycie spytałam się lekarza czy mogę i dostałam pozwolenie, niestety na czubku głowy mam już niezłą kolekcję białych włosków więc nie mogę zrezygnować bo wyglądałabym jak babinkaZawsze farbowałam bez amoniaku i tak też zrobiłam tym razem, skróciłam jednak czas trzymania farby i był ledwo ledwo brązowy efekt a miał być ciemny brąz
Wnerwiłam się ale nie poprawiałam i w przyszłym tyg ponownie będę farbować i oby zakryło mi to co chcę aby było zakryte
a teraz muszę cały czas zaczesywać włosy w koński ogon aby nie było widać bieli hahaa
P.S. jedynie od czasu do czasu czuję rozciąganie w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:07
-
Babu
musiałam wstawić link bo tak to ja jakaś ciemna jestem HAHA;p
ogólnie w ciąży brakuje mi orientacji ...i pamięci...
zmieniłam się o 360s. Kolejną wizytę mam 15października ;p
już nie mogę się doczekać ;p chciałabym wiedzieć czy chłopiec
czy dziewczynka aa liczę na dziewczynę ;p