Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Babu wrote:Haha, faktycznie niezłą pozycję przyjął
Gratulacje!
Iwonkaaa, gratuluję też obrony mgr - i co, było stresująco czy na lajcie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 17:20
-
dichlieb wrote:Iwonkaaa gratuluję obrony.
gratuluję udanych wizyt!
Tak bobaski szybko rosną! Niech zdrowo rosną!
Dziewczyny ostatnio miałam uderzenie gorąca a od tygodnia jest zimno. Też tak macie?
Przed chwilką upiekłam placek z jabłuszkami. Wciągnęłabym kawałek gorącego placuszka, ale muszę poczekać.dichlieb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny siedzimy z mężem przed gabinetem, jedna pani przed nami. Duzo pije zeby miec pelen pecherz. Mam nadzieje ze nie popuszcze hehe jest male opóźnienie. Ręce mam zimne jak lody. Szkoda mi okruszka, bo tez chyba zestresowany. Odezwe sie.
Iwonkaa gratuluję obrony, ja bronilam sie 2 lata temu, a stres pamietam do dzis.
Dziewczyny super foty maluszkow, gratuluję także.
Nie moge sie doczekać jak zobaczę swoje. -
Iwonkaaa
o ja też mam 15paźo 18:20 hihi;)
może w końcu dzidzia pokaze co ma miedzy nogami
kolejne prenatalne 19 listopada
i GRATULACJE OBRONY!
mi z badań rowniez wyszło wszystko oki jak wam pisałam i pobrali mi
krew na Pappemyslalam ze cos nie tak ale po prostu zawsze tak robią
tam u nichmiałam na NFZ bo ja chodze prywatnie lecz lekarz zeby
nie policzono mi za badania wpisal w skierowaniu "tachykardia płodu"choć
to było kłamstwo abym miała darmowe;p hehe
-
Powiedzial mi lekarz ze pecherz jak bedzie pelen to wypchnie macice w gore. To jakos roznie, od lekarza chyba zalezy, hmm dostalam takie zalecenia w poniedzialek, zjadlam snikersa i napilam sie slodkiego zeby sie maluszek ruszal, w ogole nie jem slodyczy teraz, wiecie jak to jest sie zmuszac do slodkiego? Hehe strsznie sie mi ten czas dluzy.
-
Dokladnie do mnie zawsze ginka ze mam iść siusiu
o dziwo jak to mówi zawsze mi się zachciewa
Na ruchy zdecydowanie za wcześnie jedyne co możemy teraz czuć to przelewanie żołądka i ruchy jelit :p wielorodki poczują wcześniej niż pierworodkizresztą one wiedzą już na co liczyć
a co jest jelitem a co kopniakiem - spokojnie kwestia wprawy i przywyczajenia
BTW. Wcielam właśnie kilogram kostki królewskiejmąż był w Gdańsku i z Sowy przywiózł
o dziwo nawet mnie nie mdli
haha , ciąża to fajny czas
-
dziewussia
aaaco ginek to inaczej gada
obiecałam sobie zjesc kolacje o 19.30
a mi sie tak jesc chce jeju!
mnie generalnie na początku ciazy tylko ssało tak mdliło bardziej
musiałam miec cos pod reka by zjesc wtedy przestalo
słodkie jem od czasu do czasu ... jem czesto ale male ilosci
zachcianek zadnych chyba nie mam..o jedynie dzis sos czosnkowy
a tak luzik ;p
-
nick nieaktualny
-
dziewussia wrote:Powiedzial mi lekarz ze pecherz jak bedzie pelen to wypchnie macice w gore. To jakos roznie, od lekarza chyba zalezy, hmm dostalam takie zalecenia w poniedzialek, zjadlam snikersa i napilam sie slodkiego zeby sie maluszek ruszal, w ogole nie jem slodyczy teraz, wiecie jak to jest sie zmuszac do slodkiego? Hehe strsznie sie mi ten czas dluzy.
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Iwonkaa gratulację mgr :*
Dziewusia ja też czekam na relacje, chyba już uzależniłam się od naszych zdjeć maluszków
Dziewczynki a wiecie gdzie kupię takie zwykłe czarne tenisówki szmaciaczki wiązane? miałam takie na szybkie wyjścia do skleu itp i mi się rozdarły na czubku ( moje były H&M a teraz już nie ma takich zwykłych tam tylko wyciete) A zawsze muszę sobie odkupic jak coś mi się zniszczy:P -
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Mi często przy smarkaniu (wybaczcie za bezpośredniość) pękają naczynka.
Własne farbuje włosy bo juz wstyd bylo ze mną mną się pokazać
ilonia1984 lubi tę wiadomość