Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinia Olina jakie piękne dzieciaczki super, że wszystko ok!
ja mdłości niestety jeszcze mam tylko co kilka dni mam taki cudowny dzień ze są mniejsze lub wcale ich nie ma ale ogólnie są juz mniej intensywne niż wcześniej.
Brzuch rośnie to mi się akurat podoba juz mam taką fajna piłeczkę ale nie mam się w co ubrać zaraz jadę do hm może upoluje jakieś rurki bo ile można w leginsach i dresach chodzić.
i mam fazę na oliwki zielone mogę na nich żyć jak wcześniej na papryczkach
a i ostatnio leci mi krew z nosa macie tak ??Olina lubi tę wiadomość
-
Witam Kochane! Maluszki cudne... Ja kolejna wizyta 15 październik... A na prenatalne mam umówić się między 5 a 15 października... w poniedziałek będę załatwiać... s tymczasem... OBRONIONA !!!!! Na 4
MGR w rękach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:04
mania, Babu, madziutek 23, triste, fabdorota, ilonia1984, Funky09, Rotenkopf, dichlieb, dziewussia, jamniczakuchnia, wiecznie, Lanusia93, Sunday lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa tez to mam jestem juz po jednym antybiotyku ale wróciło tez mam wizytę w czwartek na razie chodzę bez majtek
Iwonkaaa gratki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:06
-
Bulimulia wrote:Zazdroszczę wam tych badań prenatalnych. Ja mam dopiero za 2 tyg. Więc teraz sobie wkrecam, że coś jest nie tak;
wczoraj zero objawów, dzisiaj rano nawet płaski brzuch, piersi wiecznie duszę aby sprawdzić czy coś tam boli. Zwariuje! !!
Na szczęście po śniadaniu mdłości się pojawiły.
Czy któraś miała bóle pośladków? Nie wiem jak to zlokalizować ale boli mnie strasznie posladek jak chodzę albo podnoszę nogę.
Pierwszy raz w życiu mam taki ból i nie wiem o co kaman...
Co do farby to farbowalam raz farba bez amoniaku chyba garniera... a teraz planuje powtórzyć w 2 trymestrze;) -
Iwonkaaa wrote:Witam Kochane! Maluszki cudne... Ja kolejna wizyta 15 październik... A na prenatalne mam umówić się między 5 a 15 października... w poniedziałek będę załatwiać... s tymczasem... OBRONIONA !!!!! Na 4
MGR w rękach
Iwonkaaa lubi tę wiadomość
-
Olina wrote:ja tez miałam pierwsze ze szpitala potem 2 od gina prywatnie, a teraz tez inne narazie nic nikt nie mowi, tyle, ze mi cały czas płaci normanie pracodawca a nie zus
Z tego co sie orientuje pracodawca płaci tylko przez pierwszy miesiąc.
Jeśli spółka zatrudnia więcej niz 20 pracownikow ciagle l4 jak i macierzynski będziesz miała wypłacane przez pracodawcę który pozniej rozlicza sie z ZUSem w swoim juz zakresie. Mam tak teraz z Mikołajem i tak lepiej niz bezpośrednio od ZUSu
-
A no i my przedwczoraj byliśmy na usg.
64mm szczęścia. Wszystko w porządku - fikało dzieciątko wesoło
Mikołaj był z nami zobaczyć rodzeństwo i chciał roznieść gabinetprzestawiał parawan i takie tam;D
Usg miałam dopochwowe i przez brzuch. Obejrzał dzidziusia dr z każdej strony a ze sie wiercił to ciezko było mu uchwycić momentyilonia1984, Babu, dichlieb, jamniczakuchnia, Lanusia93, Sunday lubią tę wiadomość
-
Mag.1990 wrote:Z tego co sie orientuje pracodawca płaci tylko przez pierwszy miesiąc.
Jeśli spółka zatrudnia więcej niz 20 pracownikow ciagle l4 jak i macierzynski będziesz miała wypłacane przez pracodawcę który pozniej rozlicza sie z ZUSem w swoim juz zakresie. Mam tak teraz z Mikołajem i tak lepiej niz bezpośrednio od ZUSu -
Iwonkaaa gratuluję obrony.
gratuluję udanych wizyt!
Tak bobaski szybko rosną! Niech zdrowo rosną!
Dziewczyny ostatnio miałam uderzenie gorąca a od tygodnia jest zimno. Też tak macie?
Przed chwilką upiekłam placek z jabłuszkami. Wciągnęłabym kawałek gorącego placuszka, ale muszę poczekać.