Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj lekarz mowil teraz jak bylam,ze moge farbowac,bo juz jedna.noga w 2 trymestrze jestem,tylko,zeby nie wdychac bo przez skore nie przechodzi...zabiore ze soba maseczke i powiem fryzjierce,zeby uzyla jakiejs lekkiej farby,moze bez amoniaku no zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 08:54
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Rotenkopf gratulacje
slicznotka mała !
Powiem Ci ze ja poznałam płeć w 12 tyg okazała się trafiona w 100% . Potem w szpitalu bo trafiłam z powodu skurczy powiedzieli mi ze żadnego siusiaka nie widzą i jest dziewucha :o
. Powiedziałam o tym mojej gin i mój skarb do 6 miesiaca odwracal się pupa i zaciskal nóżki nie chciał znów pokazać jak się okazało swojego siusiakapamiętam z tego tyle ze moja gin właśnie w 12 tyg dawała 101% na chłopaka
Ilonia ja rozjasnialam włosychodzę regularnie co 5 tyg do fryzjera, naturalnie mam krucza czarne a co wizyta jestem jasno brązowa :p robie paznokcie,rzęsy brwi itp. Moja gin mi mówi ze teraz niema takiej chemii jak kiedyś a szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko !
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf śliczna dzidzia gratuluję super wyników!
Dziewiusia kciuki za Twoją wizytę!
Ja raz farbowalam włosy w ciazy ale musze to powtorzyc bo mam odrosty okropne ja farbuje taką farbą/szamponem bez amoniaku do 24 myć juz dawno tym farbuje albo olia z garniera tez nie ma amoniaku, tylko ja z blond moich naturalnych farbuje na czekoladowy brązheh dziewczyny, które maja blond włosy często farbuja na ciemno a te mające ciemne włosy rozjasniaja
miłego dnia!
Ja za genetyczne prywatnie place 200 zł plus 120 zł wizyta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 09:52
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
28latkaa wrote:dziewczyny ile kosztuja badania USG genetycze (prywatnie )? i USG wtedy mialyscie przez brzuch ?
Rotenkopf a jak dostałaś skierowanie to miałaś napisane że na usg prenatalne i test pappa?? Ja mam na badania prenatalne ale nie wiem czy będą mi krew pobierać.
-
nick nieaktualny28latkaa wrote:dziewczyny ile kosztuja badania USG genetycze (prywatnie )? i USG wtedy mialyscie przez brzuch ?
Ja ja skierowaniu miałam tylko że skierowanie z prośbą o przeprowadzenie badania prenatalnego i na dole chyba jeszcze pisało, że rok temu poroniłam ale nie jestem pewna bo pismo lekarzy to dla mnie niemalże chiński
Lece robić obiaddziś przebudziłam się o 3 w nocy i sama ze sobą debatowałam co wolałabym bardziej zjeść - ogórkową czy żurek
ogórkowa wygrała ;p
fabdorota lubi tę wiadomość
-
Hej rzadko tu zaglądam ... ale często was czytam
nie umiem się jakoś wbić do was;p
My jesteśmy aktualnie w (13)12tc3dni
Po badaniach prenatalnych wszystko oki, niskie ryzyko
myszka moja wtedy miała 5.14cm..teraz to już troszkę więcej ;p
mania, Lanusia93, Kajka, Rotenkopf, ilonia1984, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Farbujecie wlosy? Ktoras rozjasniala farba? Ja dzis sie zapisalam do fryzjiera,od poczatku nie robilam nic,ale juz poprostu patrzec na siebie nie moge i jakies mnie glupie wyrzuty lapia....ze chemia itd...
Ja farbowałam kilka dni temuZ ciemnego blondu na kawowy brąz
Farbą bez amoniaku, rzecz jasnailonia1984 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
kinia23 wrote:Hej rzadko tu zaglądam ... ale często was czytam
nie umiem się jakoś wbić do was;p
My jesteśmy aktualnie w (13)12tc3dni
Po badaniach prenatalnych wszystko oki, niskie ryzyko
myszka moja wtedy miała 5.14cm..teraz to już troszkę więcej ;p
WitajJa też nie mogę się wbić ze względu na brak czasu. Ale ciągle podczytuję. W poprzedniej ciąży ciągle siedziałam na sierpniówkach, a teraz jak znajdę czas żeby kilka słów napisać to jest cud
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Babu
prenatalne badania miałam robione w poniedziałek
a jak tu się zdj dodaje? ;p to wam pokaże;p
Lanusia93
udzielałam się troszkę na Kwietnióweczki 2016 ale chyba coś tam nie tak że
tutaj zrobiłyście nowy wątek;p mało kto widział moje wypowiedzi to wygasłam;p
ja jeszcze nie wiem jaka płeć bo moja dzidzia sobie spała na badaniach;p
trzeba było ją obudzićjak słodko rączkami i nóżkami machalo
jeju!
-
Teraz nie wiem czy nie pochrzanię (też jeszcze nie dodawałam zdjęcia), więc w razie czego poprawcie mnie dziewczyny proszę:
musisz wrzucić zdjęcie na jakiś zewnętrzny serwer (np. zrzuć to czy coś w tym stylu, google na pewno coś podpowiedzą) i potem wkleić link pomiędzy, tyle, że z linku trzeba usunąć końcówkę, czyli html.
Dobrze mówię czy pokręciłam?
Tyle zapamiętałam z tego, co kiedyś któraś z dziewczyn tutaj podpowiadałaMiliony stron wcześniej na pewno można znaleźć ten post
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Chyba najłatwiej na http://zapodaj.net/
Dostajesz tam kod do bezpośredniego wklejenia na stronę : )
Pytałyście o cenę prenatalnych. Ja, tak już pisałam, miałam na zwykłej wizycie w standardowej cenie 150 zł. Tylko że nie miałam chyba aż tak długiego i szczegółowego badania, o jakich czasami się czyta. Gin nie wyliczał mi też statystyk dotyczących ryzyka. Wystarcza mi, że przezierność w normie, kość nosowa widoczna i narządy oraz przepływy również. Sprzęt ma bardzo dobry, więc chyba mogę zaufać : )
edit: usg miałam w całości przez brzuch - wszystko było pięknie widać : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:52
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Babu, dobrze opisalas
tak trzeba zrobić.
Kinia23- ja tez rzadko pisze, ale czytam wszystko i jestem na bieżąco. Gratuluje dziewczynom po badaniach i zazdroszczę ;)ale tak pozytywnie rzecz jasnaczekam z niecierpliwością na moja wizytę w czwartek
- szczęśliwy