Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fabdorota ja tak mam od sierpnia. Czasami wstaję w nocy i jem owoce czy jogurty. Rano jak wstaję to mam okropne ssanie i musze zjeść porządne śniadanie. Nigdy śniadań nie jadła po przebudzeniu. Teraz to ciągle jem i jem:)
Rotenkopf gratuluję udanej wizyty. Ja za tydzieńfabdorota lubi tę wiadomość
-
pucek wrote:Rotenkopf poka zdjęcia
Ja mam preatalne 12.10 czyli będę dokładnie 12t2d ciąży więc pewnie zobaczę coś podobnego co Ty
Super że wszystko okej
Wg mojego wczorajszego usg dzidziuś miał 12t3d, więc możesz zerknąć, czego się spodziewać ; )[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
Wymyśliłam co z tym zwolnieniem, żeby wilk był syty i owca cała
udało mi się ustalić, że w poniedziałki moja gin przyjmuje w poradni przyszpitalnej. Pójdę tam w poniedziałek, z nadzieją, że mnie przyjmie i zwolnienie wypisze. Tym bardziej, że mam tam kartę. Ale panie w rejestracji są raczej nieprzyjazne, wiec liczę, że mimo tego, że nie jestem zapisana, pozwolą mi wejść.
Krzyż pański z tymi lekarzami...
Rotenkopf, super;) nie możemy się doczekać wieści i fotek:) -
Powoli zaczynam gruntowne sprzątanie domku
jako ze zajmuje mi to trochę czasu to pewnie skończę za miesiąc, później pewnie nie miałabym na to ochoty i siły
Obym tylko miała siły na strojenie domku na święta
ogólnie mam małego świra i zaczynam już pod koniec listopada
Straciatella uważaj na siebie :*
Rotenkopf cieszę się że wszystko ok -
Straciatellaa wrote:Ja dziś pierwszy raz w życiu zaslablam i to w autobusie. Pomoc ludzi zerowa. Wyszłam dosłownie ma czworakach i dzwoniłam po męża. Idę się położyć. Za dużo wrażeń na dziś.
Znieczulica... Powszechne, a wciąż nie mogę się do tego przyzwyczaić!Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Straciatella odpoczywaj!
Rotenkopf dobrze że genetyczne jest ok
Idę robić sernik Oreo
Straciatellaa, wyspij się teraz porządnie, stres musi z Ciebie zejść. Ludzie są okropni, ale w takich sytuacjach, w miejscach gdzie jest dużo ludzi, rozprasza się odpowiedzialność i dlatego nikt nie reaguje. Dobrze spróbować poprosić o pomoc konkretną osobę, wtedy zazwyczaj się ją dostanie. Dość prosty mechanizm psychologiczny tu działa.jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Olina wrote:ja teraz tez miałam zwolnienie od innego lekarza, bo stwierdziłam, że nie chce chodzic prywatnie, bo t za duzo mnie kosztowalo, a nie stać mnie
narazie nic nie mówia
-
Iwonkaaa wrote:Dziewczynki jutro i 12:30 mam obronę mgr i odchodzę od zmysłów... strasznie się boję... mam nadzieję że to już ostatnie takie nerwy... wkoncu koniec nauki...
Pozdrawiam cieplutkochociaz latwo sie mowi, ja tez strasznie sie denerwowalam ale nie warto bylo
Iwonkaaa lubi tę wiadomość