Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeny dziewczyny co za noc. W nocy leciałam na pogotowie dentystyczne do Gdańska
myślałam że wybuchnie mi ząb robiony kanałowo 4 miesiące temu
spuchlam całą masakra jedna wielka. Dentystka jak otworzyła ten ząb to od razu puścilo no ale okazało się ze coś się wdalo i ząb pójdzie do usunięcia po 1 trymestrze ..
na szczęście jest to 7.
Teraz muszę czekać opuchlizna dalej jest nic mi więcej nie zrobiła jak otworzenie go i lekkie udroznienie kanału
Z czasem ma przestać boleć ponoć za kilka dni .. zobaczymy narazie jest ok nie boli jak w nocy tylko czuje ze jest.
Jak przejdzie nie podaruje.. wybiorę się do dentysty u którego leczyłam zęby i mu serdecznie kur.. podziękuję. .
-
Dziewczyny podsyłam mojego Wiercipiętka!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4e94c4a04f2.jpgilonia1984, triste, Wiolcia1405, Lanusia93, Babu, Kajka, fabdorota, dziewussia, wiecznie, Anastazjaaa, mania, Funky09, Rotenkopf, Bulimulia, Olina, Sunday, malika89 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie wczoraj sie zalilam mamie,ze im dalej tym mam wieksze mdlosci,wczoraj 2 razy wymiotowalam,wczesniej mnie tylko ciaglo,ale moze wczoraj mialam kiepski dzien,dzis jak by lepiej,ale tez mdli...zobaczymy co bedzie dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:19
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Ja w zeszłym tygodniu miałam kumulację mdłości i wymiotów a teraz już się uspokaja, mdłości są tylko jak jestem głodna
A dziś udało mi się po raz pierwszy od dawna ze smakiem zjeść śniadanko
dwie bułeczki (w sensie 4 połówki) z almette
)))) Pychotka
ilonia1984, Babu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Kazda z nas jest inna,jednej juz powoli mdlosci beda sie konczyc(szczesciary),druga bedzie niestety odczuwac je jeszcze jakis czas,ja np mdlosci zaczelam odczuwac pozno,gdzie dziewczyny mdlilo od poczatku,mnie na poczatku lekko ciaglo potem nie mialam po 3 dni potem sie komulowalo,a teraz mdli od paru dni codziennie i niestety sa takie ciagotki,ze trzeba biec na kibelek
przezyje wszystko,ale mam nadzieje mimo wszystko,ze niedlugo juz sie zmiejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:28
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Dzień dobry Kochane
z mdlosciami u mnie też tak, że się skończyły, a teraz znów się zdarzają, ale sporadycznie.
Ale nowa nowosc się u mnie pojawiła: budzę się w nocy z głodu. I to koszmarnego. Musiałam wstać nad ranem i się napilam maslanki. Pomogło. Ciekawe, czy to teraz już tak będzie -
A ja jak nie miałam żadnych dolegliwości tak dalej nie mam i nie wiem czy bać się czy nie... nawet rano mąż mnie wystraszył że piersi zmniejszyły mi się (leżałam na plecach - oj deska ze mnie wtedy) i ze strachu szybko wstałam i sprawdziłam - brzuch wystający i pełne piersi. To są moje jedyne "dolegliwości". Poniedziałek już blisko więc muszę dotrwać, ale po tej wizycie już naprawdę nie będę nawet przez chwilę martwić się
Heh nawet już kupiłam ochraniacz do łóżeczka na forumowym bazarku
Aleksandra: nie wiem czy to dobry wynik czy zły, dla mnie jesli igm daje wynik ujemny to jest ok -
Aleksandra19 wrote:Hej, wczoraj byłam na powtórzeniu badań z toksoplazmozy i zrobiłam awidność
Wcześniejsze wyniki to Igg: 122.9 Igm: 0.32
Teraźniejsze:
Igg: 127.4
Igm: :0,29
Awidność 28,79% ( niska awidność)
co myślicie, to chyba złe wyniki ? -
nick nieaktualny
-
Rotenkopf musi być dobrze!!!
Ja wróciłam właśnie z łazienki i wypatrzyłam plamki krwi.. Oszaleje przez te kolejne 6 miesięcy. Wydaje mi się, że zraniłam się wkładając rano luteinę. Muszę obciąć paznokcie.. Zwariuje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 12:08