Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a bierzecie jakies witaminy czy tylko kwas foliowy? Ja do tej pory bralam Femibion Natal Classic, teraz kuilam Mamadha ale w sumie nie wiem czy brac to systematycznie bo wyczytalam, ze zbyt duże dzieci sie rodzą po suplementach... Z drugiej strony nie chce żeby czegokolwiek zabrakło mojemu dzidziusiowi w czasie rozwoju narządów. Jakie macie na ten temat opinie, a jeszcze lepiej doświadczenia?
- szczęśliwy
-
nick nieaktualnyMynia wrote:Dziewczyny a bierzecie jakies witaminy czy tylko kwas foliowy? Ja do tej pory bralam Femibion Natal Classic, teraz kuilam Mamadha ale w sumie nie wiem czy brac to systematycznie bo wyczytalam, ze zbyt duże dzieci sie rodzą po suplementach... Z drugiej strony nie chce żeby czegokolwiek zabrakło mojemu dzidziusiowi w czasie rozwoju narządów. Jakie macie na ten temat opinie, a jeszcze lepiej doświadczenia?
Ja biorę tylko kwas, tak zalecił gin do 12 tygodnia. Później zaproponuje mi jakieś witaminy z dhaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Ja biorę tylko kwas, tak zalecił gin do 12 tygodnia. Później zaproponuje mi jakieś witaminy z dha
Nawet dzisiaj o to pytałam na wizycie. Teraz witaminy nie mają takiego wpływu. Gin mówiła, żeby nic nie brać, bo one często potęgują mdłości. W drugim trymestrze już coś zaordynuje.jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny!!
Jestem i ja, cieszę się, że jesteśmy razem
Malinkowe oczekiwanie bardzo fajnie że podjęłaś się prowadzenia forum, zrobiłaś bardzo ładną, przejrzystą pierwszą stronę i panujesz nad nami ;)Dzięki Ci za to dobra Kobieto
gratuluję dzidziusia pięknego i wizyty z dobrymi wieściami !
Rotenkopf zrobiłaś bardzo fajny arkusz z pytaniami, na pewno uzupełnię.
sylwia.z trzymam kciuki za twoją kruszynkę, na pewno będzie dobrze;)
Nie było mnie 2 dni i jak dzisiaj weszłam na forum to doznałam szoku, brak słów, szkoda wątku ale ważne że jesteśmy tutaj w zgodzie.
Anastazjaaa nie odchodź od nas, ja też się mało udzielam, mało radzę- uważam że jak nie wiem to się nie wypowiadam, to moja pierwsza ciąża, nie wiem jak twoja, ale uważam, że mamy prawo nie wiedzieć.
Ja jestem teraz na urlopie w Karpaczu, dzisiaj przyjechaliśmy, bardzo fajnie, możemy z mężem pobyć sami z dala od spraw, mamy czas tylko i wyłącznie od siebie.
Przed wyjazdem odebrałam wyniki badań, wszystko ok tylko nieznacznie podwyższone neutrofile. wiecie może dlaczego?
kolejną wizytę mam u lekarza na nfz 7 września a do mojego ginekologa u którego się leczyłam, i dzięki niemu mamy okruszka idziemy 8 września. Ten lekarz na nfz przyjmuje w moim mieście, więc mam blisko a ten prywatnie to muszę do Łodzi dojechać ;)mam do niego baaardzo duże zaufanie
pozdrawiam Dziewczyny z Karpacza
spokojnej nocy
Malinkowe oczekiwanie, Malinkowe oczekiwanie, Gosia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mynia wrote:Dziewczyny a bierzecie jakies witaminy czy tylko kwas foliowy? Ja do tej pory bralam Femibion Natal Classic, teraz kuilam Mamadha ale w sumie nie wiem czy brac to systematycznie bo wyczytalam, ze zbyt duże dzieci sie rodzą po suplementach... Z drugiej strony nie chce żeby czegokolwiek zabrakło mojemu dzidziusiowi w czasie rozwoju narządów. Jakie macie na ten temat opinie, a jeszcze lepiej doświadczenia?