Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:powiedz, że się przeprowadziłaś czy ostatni lekarz Ci nie odpowiadał ;p po za tym nie wiem czy mają coś do gadania, chcesz chodzić do jakiegoś lekarza i koniec
co dla mnie jest zalosne..
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Jeśli tylko delikatnie ćmi, czy ciągnie to chyba nie ma powodu do nerwów, rośniemy chyba.
Mnie zastanawia jedynie kłócie i ból z jednej strony mniej więcej na wysokości jajnika
Mój ginekolog mówił, że to normalne, spowodowane przez tzw. "przekrwienie bierne", czyli rozciaganie wiezadel przy powiekszaniu macicy.- szczęśliwy
-
Ameiva wrote:Lanusia co to wlasciwie jest ta payda bo juz kilka razy o tym wspominalas ?
tak gadalyscie o tym pasztecie ze musialam sobie zrobic kanapusie ze swiezutkiej kajzerki z pasztecikiem, pomidorkiem i cebulką...mniam !
Taka.. Hmm.. Kanapka
Chrupiące pieczywo z wybranymi dodatkami, mnóstwem surówek i sosami. Może być z gyrosem, parówką, salami, szynką, tuńczykiem, wegetariańska
Taki nasza łowicka knajpka, w innych miastach rzadko ją widuję.Ameiva, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Ameiva wrote:Lanusia brzmi pysznie
Zawsze mam dobrą wymówkę- tam jest tyyyle surówek= tyyyle witamin dla Dzidziusia!
Ja również wypełniłam ankietę
Boję się, że za tydzień zacznę się Wam żalić i tęsknić... W nowym mieście, 400 km od domu rodzinnego, nie znamy tam nikogo poza bratem mojego mężczyznyAle na razie jestem nastawiona pozytywnie, chcę tych zmian!
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
jamniczakuchnia wrote:Uzupełniłam ankietę "poznajmy się"
Wiolcia1405 jesteś Dianą? Mój ZarazMąż jest myśliwymI też pracuje w LP.
Hehe wole określenie myśliwym mimo wszystko Diana takie delikatne a ja uwielbiam szaleć i buszowac po lesiemój mąż też LP on stanowisko biurowe ja terenowe
Chłopaki leśniki fajne sąkobitki zresztą też ( skromność
)
-
nick nieaktualny
-
Dodam że mój małż tez myśliwy w sumie już selekcjoner
tez bym bardzo chciała.
Jamniczakuchnia wiec masz pewnie doczynienie z dziczyzna ? Ja uwielbiam ją jeść jak i przygotowywaćjak masz jakieś fajne przepisy to podeślij
z chęcią czegoś nowego spróbuję!
-
Zauważam ogromną zmianę na naszym forum z "jedzenie, o fuj, niczego nie przełknę" na "dam się pokroić za (tu wpisać właściwe żarełko)".
Aż się wzruszam, że wszystkie przechodzimy mniej więcej to samoLanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Hehe wole określenie myśliwym mimo wszystko Diana takie delikatne a ja uwielbiam szaleć i buszowac po lesie
mój mąż też LP on stanowisko biurowe ja terenowe
Chłopaki leśniki fajne sąkobitki zresztą też ( skromność
)
Ok myśliwy!Mój zaraz kończy staż, potem będzie z zulowcami na przeczekanie, bo za około rok zwalniają się u nas stanowiska - on w terenie, jak miał kawałek stażu za biurkiem to się biedak strasznie męczył
Oj tak, leśnicy są super! Całe studia spędziłam z ludźmi z leśnictwa, ech piękne czasy
Co do przepisów - mam sporo sprawdzonych na dziczyznę, ale teraz, mimo że zamrażalnik pełny, to jakoś nie mam na nią ochotyW ogóle na mięso nie mam chęci. Tylko słodkie bym jadła
Mogę dać przepis na ciasto drwala