Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw Jastrzębiu niektorzy nie przyjma bo maja full pacjentek w ciazy..Rotenkopf wrote:powiedz, że się przeprowadziłaś czy ostatni lekarz Ci nie odpowiadał ;p po za tym nie wiem czy mają coś do gadania, chcesz chodzić do jakiegoś lekarza i koniec
co dla mnie jest zalosne..
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Jeśli tylko delikatnie ćmi, czy ciągnie to chyba nie ma powodu do nerwów, rośniemy chyba.
Mnie zastanawia jedynie kłócie i ból z jednej strony mniej więcej na wysokości jajnika
Mój ginekolog mówił, że to normalne, spowodowane przez tzw. "przekrwienie bierne", czyli rozciaganie wiezadel przy powiekszaniu macicy.
- szczęśliwy

-
Ameiva wrote:Lanusia co to wlasciwie jest ta payda bo juz kilka razy o tym wspominalas ?
tak gadalyscie o tym pasztecie ze musialam sobie zrobic kanapusie ze swiezutkiej kajzerki z pasztecikiem, pomidorkiem i cebulką...mniam !
Taka.. Hmm.. Kanapka
Chrupiące pieczywo z wybranymi dodatkami, mnóstwem surówek i sosami. Może być z gyrosem, parówką, salami, szynką, tuńczykiem, wegetariańska
Taki nasza łowicka knajpka, w innych miastach rzadko ją widuję.
Ameiva, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014
3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016
3650 g, 55 cm -
Ameiva wrote:Lanusia brzmi pysznie

Zawsze mam dobrą wymówkę- tam jest tyyyle surówek= tyyyle witamin dla Dzidziusia!
Ja również wypełniłam ankietę
Boję się, że za tydzień zacznę się Wam żalić i tęsknić... W nowym mieście, 400 km od domu rodzinnego, nie znamy tam nikogo poza bratem mojego mężczyzny
Ale na razie jestem nastawiona pozytywnie, chcę tych zmian!
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014
3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016
3650 g, 55 cm -
jamniczakuchnia wrote:Uzupełniłam ankietę "poznajmy się"

Wiolcia1405 jesteś Dianą? Mój ZarazMąż jest myśliwym
I też pracuje w LP.
Hehe wole określenie myśliwym mimo wszystko Diana takie delikatne a ja uwielbiam szaleć i buszowac po lesie
mój mąż też LP on stanowisko biurowe ja terenowe 
Chłopaki leśniki fajne są
kobitki zresztą też ( skromność
)
-
nick nieaktualny
-
Dodam że mój małż tez myśliwy w sumie już selekcjoner
tez bym bardzo chciała.
Jamniczakuchnia wiec masz pewnie doczynienie z dziczyzna ? Ja uwielbiam ją jeść jak i przygotowywać
jak masz jakieś fajne przepisy to podeślij
z chęcią czegoś nowego spróbuję!
-
Zauważam ogromną zmianę na naszym forum z "jedzenie, o fuj, niczego nie przełknę" na "dam się pokroić za (tu wpisać właściwe żarełko)".
Aż się wzruszam, że wszystkie przechodzimy mniej więcej to samo
Lanusia93, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Hehe wole określenie myśliwym mimo wszystko Diana takie delikatne a ja uwielbiam szaleć i buszowac po lesie
mój mąż też LP on stanowisko biurowe ja terenowe 
Chłopaki leśniki fajne są
kobitki zresztą też ( skromność
)
Ok myśliwy!
Mój zaraz kończy staż, potem będzie z zulowcami na przeczekanie, bo za około rok zwalniają się u nas stanowiska - on w terenie, jak miał kawałek stażu za biurkiem to się biedak strasznie męczył 
Oj tak, leśnicy są super! Całe studia spędziłam z ludźmi z leśnictwa, ech piękne czasy
Co do przepisów - mam sporo sprawdzonych na dziczyznę, ale teraz, mimo że zamrażalnik pełny, to jakoś nie mam na nią ochoty
W ogóle na mięso nie mam chęci. Tylko słodkie bym jadła
Mogę dać przepis na ciasto drwala