Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny,
Nie podczytam was dziś przepraszam.
Przyszłam się z wami pożegnać.
Wczoraj na innym temacie zostałam bardzo nie miło potraktowana i posadzona o branie z forum tylko pomocy i nie dawanie nic w zamian,
Padło pod moim adresem wiele niemilych słów dlatego postanowiłam całkowicie zrezygnować z uczestnictwa z foorow i nie obarczac nikogo moimi problemami.
Nie mniej jednak bardzo ale to bardzo trzymam za was kciuki i strasznie będę tęsknić. -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Cześć dziewczyny,
Nie podczytam was dziś przepraszam.
Przyszłam się z wami pożegnać.
Wczoraj na innym temacie zostałam bardzo nie miło potraktowana i posadzona o branie z forum tylko pomocy i nie dawanie nic w zamian,
Padło pod moim adresem wiele niemilych słów dlatego postanowiłam całkowicie zrezygnować z uczestnictwa z foorow i nie obarczac nikogo moimi problemami.
Nie mniej jednak bardzo ale to bardzo trzymam za was kciuki i strasznie będę tęsknić.
Przestań! Jak ktoś Ci w real life powie odmienne zdanie niż Twoje to też uciekniesz? Albo jakaś wszechwiedzacą, za przeproszeniem, pindzia powie coś w czym nie ma racji? Nie, nie, nie moja droga, trzeba stawić temu czoła! Albo olać tamten wątek i zostać tylko u nasewcia21k, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny... więc tak, wg miesiączki powinnam być w 9 tyg, ale wg USG mamy 7 tydzień skończony. Wskazuje na to wielkość malca. Ptyś ma centymetr długości i serduszko bije pięknie - 130
kamień z serca!
Jak Pani doktor go mierzyła to mówi że o dwa tygodnie młodszy i wg to ja w płacz, że za mały, to ona mi pokazuje, że serduszko bije i daje mi posłuchać, to ja w płacz bo je widze i słyszę, to ona na to żebym się nie martwiła, bo wszystko wygląda ładnie. Że tak czasem bywa i żeby być dobrej myśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 18:05
fabdorota, baba, ilonia1984, jamniczakuchnia, Lanusia93, Wiolcia1405, Catelyn, triste, Endzis, Rotenkopf, wiecznie, monia_em, Funky09, dichlieb, ewcia21k, dziewussia lubią tę wiadomość
-
Wiolcia1405 wrote:Mój synek to urwis ale tak kochany
Zaskakuje mnie każdego da dzisiaj na przykład pokazał na kiełbase i ' da ' ' mnam '
no serce sie raduje, że tak rośnie
Ankieta wypełniona hii!
Moje dziecię jak się budzi to woła am. Jak ktoś coś je obok niej zwłaszcza owoce to też woła am. zachowuję się wtedy jakbym jej jeść nie dawała.
-
Anastazjaaa zostań :*
Ja od dwóch dni cieszyłam się, że mdłości mijają, a dzisiaj czuję się okropniejest mi tak niedobrze, że wszystko czuję w gardle, czuję ucisk w okolicy nosa, miskę mam koło łóżka i czekam na wymioty. MASAKRA
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa nie daj się jakimś zawistnym pindom, nie uciekaj od nas , my ciebie będziemy wspierać, bo po to jest to forum.
Fajnie to lekarz powiedział o dzieciach urodzonych w okresie wojny, trochę to uspokaja. Jak się ma już dziecko to czasem trudno nie zdenerwować się chociaż odrobinę.
Ale dzieci są kochane;)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Dziewczyny... więc tak, wg miesiączki powinnam być w 9 tyg, ale wg USG mamy 7 tydzień skończony. Wskazuje na to wielkość malca. Ptyś ma centymetr długości i serduszko bije pięknie - 130
kamień z serca!
Jak Pani doktor go mierzyła to mówi że o dwa tygodnie młodszy i wg to ja w płacz, że za mały, to ona mi pokazuje, że serduszko bije i daje mi posłuchać, to ja w płacz bo je widze i słyszę, to ona na to żebym się nie martwiła, bo wszystko wygląda ładnie. Że tak czasem bywa i żeby być dobrej myśli.
wydaje mi sie ze to tak dawno bylo
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
O matko, ile tu się zadziało.
Bardzo mnie rozbawił tytuł tamtego wątku, szkoda, że się przeniosłyśmy
U mnie zaczęły pojawiać się mdłości, zwłaszcza rano i wieczorem. Na szczęście w ciągu dnia funkcjonuję normalnie i bardzo dobrze, bo zaczęłam nową pracę. To prawda, że w pracy czas mija szybciej i bardzo się z tego cieszę, bo mam nadzieję, że tym samym w okamgnieniu minie czas pierwszego trymestru. -
Witam sie i ja na nowym watku, mam wrazenie ze niektórzy to nadal w jaskiniach mieszkaja i nie potrafia funkcjonowac w spoleczenstwie
szkoda tylko ze tyle stron stracilysmy, nasze poczatki ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, moze dzieki temu bedziemy bardziej zżyte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 18:35
Rotenkopf, monia_em, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Dziewczyny... więc tak, wg miesiączki powinnam być w 9 tyg, ale wg USG mamy 7 tydzień skończony. Wskazuje na to wielkość malca. Ptyś ma centymetr długości i serduszko bije pięknie - 130
kamień z serca!
Cudownie !!
:*
Larisa lubi tę wiadomość
-
Ameiva wrote:Catelyn swietna sukienka, tez wlasnie czegos takiego szukam prostego a jednoczesnie eleganckiego na chrzciny. Mozna wiedziec gdzie ja kupilas, to jakas sieciowka?
Sukienkę kupiłam w swoim mieście w Żarach w sklepie o nazwie "Dream" i wiem że na pewno jeden jest w Zielonej Górze a czy jest ich więcej nie mam pojęcia :]
Malinkowe śliczny Ptyś!Zazdroszczę, że słyszałaś już serduszko! Ja muszę jeszcze poczekać dwa tygodnie
Na pierwszej wizycie maluszek miał tylko 3mm i jeszcze nic nie było słychać
Malinkowe oczekiwanie, fabiola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja, nie rób tego! ;(
Malinkowe oczekiwanie, śliczny brzdąc!
Jeśli chodzi o herbatę to ja piję ale jedną dziennie, czasami nawet co drugi dzień ale taką słabszą, dla mnie to był nie lada wyczyn biorąc pod uwagę, że jak miałam wolny dzień to potrafiłam wypić do 8 dziennie (a mój ukochany kubek ma pojemność pół litra ;p)
A co do pasztetów - myślę, że jak się zje kromkę to krzywda się nie stanie a nasza 'chcica' zostanie zaspokojonaAnastazjaaa, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość