Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ankietę uzupełniłam
Dzisiaj niestety potrafię Was tylko podczytywać bo jestem zmęczona ma maxa, brzuch pobolewa dalej ale jest lepiej:) cały dzień przeleżałam w łóżku i dalej leżęCzy też macie swoje "ulubione" popołudniowe godz do spania? U mnie jest tak że mąż przychodzi z pracy, jemy obiad i idę spać
Macie może też tak że nie macie w ogóle ochoty na jedzenie a i tak co jakiś czas coś jecie i nie macie dość a miejsca brak?
Och a na tą bułeczkę z pasztetem z chęcią skusiłabym się, ale to musiałby być bardzo dobry domowy pasztet, bo od dawna też ich nie jem (kupnych)
Malinkowe oczekiwanie Gratuluję -
Malinkowe oczekiwanie wrote:Hop hop dziewczyny zapraszamy z Rotenkopf na pierwszą stronę, klik w link i robimy bazę wiedzy o sobie
edit:
własnie sie zoorentowałam, że widnieje tamten post, ale jak ładnie nazwany;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:47
-
nick nieaktualny
-
triste wrote:Ankietę uzupełniłam
Dzisiaj niestety potrafię Was tylko podczytywać bo jestem zmęczona ma maxa, brzuch pobolewa dalej ale jest lepiej:) cały dzień przeleżałam w łóżku i dalej leżęCzy też macie swoje "ulubione" popołudniowe godz do spania? U mnie jest tak że mąż przychodzi z pracy, jemy obiad i idę spać
Macie może też tak że nie macie w ogóle ochoty na jedzenie a i tak co jakiś czas coś jecie i nie macie dość a miejsca brak?
Och a na tą bułeczkę z pasztetem z chęcią skusiłabym się, ale to musiałby być bardzo dobry domowy pasztet, bo od dawna też ich nie jem (kupnych)
Malinkowe oczekiwanie Gratuluję
Moja ulubiona pora snu to 10-12 razem z córkąCo kilka dni się z nią kładę
Co do jedzenia- mam dokładnie tak samoJem jak opętana. Przykład z dziś?
Godz. 19- zupa zacierkowa
Godz. 19:15- udko, surówka
Godz. 19:50- idę właśnie na paydę, mam taką ochotę że szok!
Nie minie pewnie pół godziny od powrotu, a ja zwęszę sernik (kupiłam kawałek "na jakby co").
Najbardziej rozkręcam się wieczoremTym sposobem mam 3 kg na plusie!
triste lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:
Rotenkopf jesteś z Rynika?) to blisko mnie a gdzie do lekarza jezdzisz jesli moge spytac?
)
Chodzę (na razie, bo na jesień się wyprowadzam do Suminy więc będę jeździła
) na Byłych Więźniów Politycznych do dr Bednarczyk, a Ty?
-
Jestem już i ja
Anastazja tyle czasu jesteś na forum i jakoś nikt nigdy Ci nie nie zarzucił,udało Ci się,masz bąbelka to zostań z nami! Ja jak nie znam odpowiedzi na pytanie to albo piszę,że nie wiem albo w ogóle się nie wypowiadam,,nie daj się zwariować! Każda z nas potrzebuje pomocy,jedna częściej,druga rzadziej,Zostań z nami!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Tak, tak
Chodzę (na razie, bo na jesień się wyprowadzam do Suminy więc będę jeździła
) na Byłych Więźniów Politycznych do dr Bednarczyk, a Ty?
a na NFZ chodzisz czy prywatnie?
-
nick nieaktualnyPierwszą wizytę prywatnie bo terminy są trochę hm..długie, a następną tego 10 września mam już na nfz
byłam jak na razie na dwóch wizytach u pani doktor (w maju na nfz i teraz prywatnie) i po tych dwóch wizytach śmiało mogę powiedzieć, że nie boję się do Niej chodzić. Delikatna, cierpliwa, potrafiąca wszystko wyjaśnić 'naszymi' słowami a nie po fachowemu, doradzi.
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 20:05
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Pierwszą wizytę prywatnie bo terminy są trochę hm..długie, a następną tego 10 września mam już na nfz
byłam jak na razie na dwóch wizytach u pani doktor (w maju na nfz i teraz prywatnie) i po tych dwóch wizytach śmiało mogę powiedzieć, że nie boję się do Niej chodzić. Delikatna, cierpliwa, potrafiąca wszystko wyjaśnić 'naszymi' słowami a nie po fachowemu, doradzi.
)
nie wiem czy mnie ktos w ogole od 2 trymestru przygarnie:)
-
Matko, dziewczyny, ale mam ochotę na wołowego burgera:D Dlaczego moje zachcianki są tak trudno realizowalne? Jakby mój przyszły małż był, to byśmy to jakoś ogarnęli, ale nie chcę mi się samej w miasto jechać, żeby zjeść bułę
Funky09 lubi tę wiadomość
-
Lanusia co to wlasciwie jest ta payda bo juz kilka razy o tym wspominalas ?
tak gadalyscie o tym pasztecie ze musialam sobie zrobic kanapusie ze swiezutkiej kajzerki z pasztecikiem, pomidorkiem i cebulką...mniam !
fabdorota, ilonia1984, jamniczakuchnia, monia_em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:To jak zachwalasz to może się zdecyduje
nie wiem czy mnie ktos w ogole od 2 trymestru przygarnie:)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mojej gin jest też szkoła rodzenia
jeśli nie chodzi się do mojej gin płaci się 40 zł za zajęcia 2 godz 1 raz w tyg a jak się chodzi do mojej gin to szkoła za darmoszkę