Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sie dzis czuje,nic nie pomaga na moje mega mdlosci,od samego rana na chrupkach kukurydziantch,teraz pomyslalam,ze zrobie sobie pomidorowa...i po trochu podchodzebdo gara i za kazdym razem ciagnie,ja sie zastanawiam czy to nie od lutki,czy tego nie poglebia czasem,cos zjesc musze bo na glodny zoladek jest jeszcze gorzej,a niedawno jeszcze sie chwalilam,ze nie mam mdlosci i ze mnie ominie.Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekamy tu na sluczne fotki i wielka radosc,bedzie dobrze ;)Catelyn sliczna sukieneczka
Catelyn lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Endzis wrote:Mnie też tak od wczorak brzuch pobolewa. Też mam mniek wiecej termin okresu . Mam nadOeje ze wszystko z nami ok:) do tego kluje mnie i w brzuchu i w pachwinach no ale to to chyba rozciaganie ?
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
panipasztetowa wrote:Ja miałam tak cały początek... Ale to chyba też całkiem normalne. Hormony szaleją, stąd pewnie te takie bóle miesiączkowopodobne.
Kolejna ciekawostka. Moja lekarka powiedziała, że mam zapomnieć o swojej ulubionej zielonej herbacie i pić czarną... Naprawdę nie wiadomo co jest prawdą
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Kolejna ciekawostka. Moja lekarka powiedziała, że mam zapomnieć o swojej ulubionej zielonej herbacie i pić czarną... Naprawdę nie wiadomo co jest prawdą
O matko, każdy co innego. Mi jedyne co lekarz powiedział, że filiżanka czarnej herbaty/kawy to max na dzień. Tak to już jest, każdy co innego mówi i bądź tu mądry człowieku.ilonia1984, mappi, dichlieb, jasmine89 lubią tę wiadomość
Udało się!
-
nick nieaktualnyDziewczyny, postanowiłam zrobić coś, co przyjęło się w poprzednim wątku z entuzjazmem
Poznajmy się ;]
Zapraszam :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/10gTQPrunw7is5Ru5E12k0dmjRZ7R3NKpHs_0r5wcaz0/edit?usp=sharing
Oczywiście nie zmuszam nikogo, kto chce śmiało może pisaćktóra pierwsza coś napisze o sobie ?
ps. jeśli macie jakieś propozycje pytań - śmiało!Wiolcia1405, ilonia1984, Lanusia93, Larisa lubią tę wiadomość
-
Kawuszka wrote:Kolejna ciekawostka. Moja lekarka powiedziała, że mam zapomnieć o swojej ulubionej zielonej herbacie i pić czarną... Naprawdę nie wiadomo co jest prawdą
ja jak byłam na patologi to jeden lekarz zabronił mi chodzić 2 razy pod prysznic to 2 zaczął się śmiać ze nie wszyscy chcą brudem zarosnac
Dlatego każdy wybiera lekarza któremu ufa i wie ze dobrze mu podpowiada
-
nick nieaktualnyPani Pasztetowa! !!!!!!!! Slinie się za każdym razem na widok Twojego nicka. Ale pozarlabym taką bule z maslem i pasztetowa No ale wiadomo. ...nie można
ilonia1984, panipasztetowa, Rotenkopf, dichlieb, monia_em, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
mappi wrote:Pani Pasztetowa! !!!!!!!! Slinie się za każdym razem na widok Twojego nicka. Ale pozarlabym taką bule z maslem i pasztetowa No ale wiadomo. ...nie można
Rotenkopf lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
mappi wrote:Pani Pasztetowa! !!!!!!!! Slinie się za każdym razem na widok Twojego nicka. Ale pozarlabym taką bule z maslem i pasztetowa No ale wiadomo. ...nie można
Haha.Mam po prostu smaczny nick.
Ja np bym sobie wszamała tatara, albo chlebek z metką.O, albo makrelę wędzoną.
Ale cóż, jakoś mnie tak strach na samą myśl bierze, bo może właśnie przez jakieś surowe mięcho się nabawiłam toksoplazmozy. ;/Udało się!
-
Hop hop dziewczyny zapraszamy z Rotenkopf na pierwszą stronę, klik w link i robimy bazę wiedzy o sobie
ewcia21k, Rotenkopf, Lanusia93, ilonia1984, jamniczakuchnia, dziewussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiolcia1405 wrote:Rozumiem Cię, ja przez początek pierwszej ciąży panicznie się bałam ale mogę Ci powiedzieć ze później będziesz chciała non stop siedzieć i patrz w ten monitor i oglądać swoje szczęście
Strach zamieni się w ekscytacje a na koniec będziesz juz chciała wykluc pisklaczka by mieć go już przy sobie
A potem znów chciałabyś aby pomieszało w brzuszku - jak np bd miał kolki ostre ząbkowanie , doświadczysz nieprzespanych nocy
Należy w tym wszystkim pamiętać że jesteśmy matkami ale też i Kobietami ze możemy czasem mieć dość możemy tupnac noga poplakac w poduszkę wyżyć się na mężu . Możemy być źle na dziecko ze chcemy je położyć spać a ono jest tak senne ze nie może zasnąć .. najwspanialsze jest to ze mija nam to tak samo szybko jak się pojawiło , a matek Polek idealnych ?..no cóż nie ma i pewnie nie będzie !
Oj święta prawda. Niech sobie wezmą to do serca wszystkie mamy, które po raz pierwszy będą mamusiami;) Ale i tak warto dla tych wszystkich chwil.
Larisa lubi tę wiadomość
-
Catelyn fajna sukienka. Prosta, skromna, śliczna
Co do picia herbaty, nie dajmy się zwariowaćJa kocham czarną herbatę, w pierwszej ciąży sporo piłam i mały zdrowy
ciąża to nie choroba i naprawde nie ma sensu odmawiac sobie czegos co sie lubi
Catelyn lubi tę wiadomość