Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Endzis wrote:Ja mam na 14. No to conajmniej 3 bąbelki jutro zobaczymy
Jednak nie wytrzymam ubieram się i zaraz będę jeśc frytki z sosikiem i jakaś kanapeczkęsmacznego!
Ja przed ciąża rzadko miałam ochotę na jedzenie z McDonalda a teraz juz któryś raz.
To jutro Twoja fasolka się tu pierwsza ujawni trzymam kciuki
Mynia rzeczywiście taki zbieg okoliczności, fajnie, trzymam kciuki za Was w takim razie
-
Dobry wieczór kochane
Malinkowe-też jestem zdania,że powinnaś ciągnąć zwolnienie i dać im nauczkę!
Rotenkopf-ja prowadzę pamiętnik na bbf,na ovu też prowadziłam
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty -
Iwonkaaa wrote:Endzis podrzuc do mnie cosik...
... muszę obejść się smakiem...
Tylko fotkę mogę wstawić
Dziekuje Mania za pomysł na pyszną i niezdrową kolacjętroche jestem zla bo nie mieli sosu smietanowego ale mam inny w zamian i smakuje pidibnie. A pomyślałam ze nie bede jak wariatka jezdzic po macach i szukac sosu:P
Też trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty i czekam na fotki jutro;)ewcia21k, mania, Rotenkopf, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
OMG jak nie miałam mdłości to na ten widok od razu mi się niedobrze zrobiło... ;/
Ehhh ta ciążaprzez nią nigdy nic nie wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 22:29
-
Wróciłam. Zdjęcie i dokładny opis wrzucę jutro. Jestem w stresie, bo doktor kieruje mnie na pappa, trochę za wysoki wynik NT. Dla 12t3d ma 2,5 NT, więc górna granica normy, nawet trochę ponad. Poza tym wszystko z Malenstwem ok;) ale i tak bardzo się boję... A, i w 80% znamy płeć: będzie dziewczynka. Pola, Polinka
Malinkowe oczekiwanie, Rotenkopf, dziewussia, agulas, Lanusia93, Babu, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Wróciłam. Zdjęcie i dokładny opis wrzucę jutro. Jestem w stresie, bo doktor kieruje mnie na pappa, trochę za wysoki wynik NT. Dla 12t3d ma 2,5 NT, więc górna granica normy, nawet trochę ponad. Poza tym wszystko z Malenstwem ok;) ale i tak bardzo się boję... A, i w 80% znamy płeć: będzie dziewczynka. Pola, Polinka
Będzie dobrze! moja koleżanka miała 3,0 NT, miała wszystkie dodatkowe badania i urodziła zdrowego chłopca.
Ściskam! -
nick nieaktualny
-
Witam z rana
Ja mam badania genetyczne 6 pazdziernika to bedzie 12t4d i tak mam nadzieje ze poznamy plec naszego dziecka i oczywiscie zeby bylo zdrowiutkiejutro jade na weekend do Krynicy Zdroju
tam oferuja masazyk dla kobiet w ciazy- chyba skorzystam chociaz nigdy nikt mnie nie masował
hehe to bedzie nasza podroz poslubna
milego dnia
)
-
nick nieaktualnyFabdorota, moja znajoma NT miała na pierwszym badaniu 4mm a na drugim już było okej
już kiedyś pisałam, że człowiek nie jest nieomylny a wystarczy milimetr ruszyć miernikiem a wyniki już są inne
)
Pola! Śliczne imię!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące! ;* ja wizyte mam dopiero za tydzień.
Mnie od wczoraj jak się dziwnie obrócę, kichnę albo szybko zacznę się śmiać ściska mnie z boku, mam nadzieję, że to nic takiego
Tymczasem idę się ubrać i lece pobrać krew na bilirubine itd z powodu tej swędzącej skóry. Moje uda wyglądają przez te drapanie jak by mnie mąż lał pasem ;p takie wybroczyny mam...