Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyessentiel wrote:Finanse i rachunkowość spec. bankowość i filologię romańską spec. język francuski z językiem portugalskim
Mamą zostanę w wieku 21 lat, od zawsze chciałam być młodą mamą i.. udało się,jestem przeszczęśliwa
Nasza mała jakoś dodaje mi skrzydeł, mam większą motywację do wszystkiego,chociaż tak jak mówię - muszę jakoś zmienić system nauki z wieczorno-nocnego na dzienny
Oo,zajęcia w szpitaluStudiujesz kierunek medyczny? :)Moim niespełnionym marzeniem było położnictwo
)
Ja 2 rok mgr pielęgniarstwa ;p Jakoś zawsze o tym marzyłami czuje się spełniona
pracuje w szpitalu na oddziale dziecięcym co też było moim wielkim marzeniem
Uwielbiam dzieci i tez zawsze chcialam byc mlodą mamusia ale niestety przez pcos przeciaglo sie to o 2.5 rokua uwazam ze 21 lat to super wiek na macierzynstwo
zreszta kazdy wiek jest dobry
nawet te kobiety kolo 40
)
-
Aleksandrakili wrote:Łał no to nieźle ;p super naprawde wielki ukłon
)
Ja 2 rok mgr pielęgniarstwa ;p Jakoś zawsze o tym marzyłami czuje się spełniona
pracuje w szpitalu na oddziale dziecięcym co też było moim wielkim marzeniem
Uwielbiam dzieci i tez zawsze chcialam byc mlodą mamusia ale niestety przez pcos przeciaglo sie to o 2.5 rokua uwazam ze 21 lat to super wiek na macierzynstwo
zreszta kazdy wiek jest dobry
nawet te kobiety kolo 40
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:40
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyessentiel wrote:Super! Moja mama pracowała do na intensywnej terapii dziecięcej. Niesamowicie satysfakcjonująca praca,mam tylko nadzieję,że zarobki z czasem będą równie satysfakcjonujące
-
Jak nie wiecie czy kupować różowy czy niebieski to pamiętajcie że żółty pasuje i tu i tu
:p
Ja mam fazę na kiwi jem ok 10 sztuk dziennie a nabiał .. jogurty fuj, ser to tylko królewski z Sierpcno I płatki z mlekiem Corn Flakes
Odrzuca mnie od sosów i wołowinyresztę mogę zjeść ale najbardziej to smakują mi owoce i warzywa :p
PosprzataneMąż wygląda jak śmierć
haha ale mam z niego polewke
a co do wieku ja synka urodziłam mając 23 lata
teraz na 25 urodziny będzie drugi dzidziuś
stopujemy do 30 mojej a potem planujemy jeszcze jedno maleństwo
w sumie na cos budowalismy tak wielka landare
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 17:43
-
nick nieaktualnyMi maz wmusza mieso.. ale ja miesa nigdy duzo nie jadłam... moze jak bylam dzieckiem ale tak od 8-10 lat jem baaardzo sporadycznie
nie to ze sie zwierzeta katuje.. poprostu mi nie smakuje
ale jem za to duzo innych odzywczych pokarmow
i nie uwazam ze zle robie
szkoda ze mojemu miesozernemu mezowi nie umiem tego dokladnie wytlumaczyc hehe ;p
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:Mi maz wmusza mieso.. ale ja miesa nigdy duzo nie jadłam... moze jak bylam dzieckiem ale tak od 8-10 lat jem baaardzo sporadycznie
nie to ze sie zwierzeta katuje.. poprostu mi nie smakuje
ale jem za to duzo innych odzywczych pokarmow
i nie uwazam ze zle robie
szkoda ze mojemu miesozernemu mezowi nie umiem tego dokladnie wytlumaczyc hehe ;p
Staram się jakoś,żeby zawsze było to mięso,ale i trochę zieleniny dla mnie
Też nie uważam,że to źle,od zawsze tak jadam i jestem cała i zdrowa
Jem wiele innych rzeczy,którymi nadrabiam brak mięcha w mojej diecie
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualnyAch Ci faceci hehe :p
Mój maz tlumaczy mi to tym ze raz na studiach jak bylam to zdarzyło mi sie miec anemie. Poprostu sie tak beznadziejnie przez rok odzywialam ze wyniki sie pogorszyly ale potem zaczelam prowadzic zbilansowana dietke i wyniki idealne ale on dalej twierdzi ze w anemie wpadne i dziecko tez ;p hehe ale nie jest tak zle
Moim jednym najgorszym przezyciem kiedys jak meza poznalam 8 lat temu. U niego w domu na obiedzie niedzielnym jak zwykle kluski i duzo roznego miesaa ja kluski slaskie zawsze jem same z sosem bez miesa a tesciowa o tym nie wiedziala i wpakowala mi pol talerza miesa i 5 kluszeczek.. Ojjj jaka bylam nieszczesliwa ;p ale potem wytlumaczylam. Z poczatku nie umiala tego pojac ze jak ja moge miesa nie jesc ze co to za dziewczyne sobie Robert znalazl.. hehe ale sie nauczyla i jest spoko
poznala mnie dokladniej i nie narzeka;p
-
U mnie też cały czas gadka o tym,że za mało mięsa,że w anemię wpadnę,w ciąży tak nie można (blablabla),a jak przychodzi co do czego to wyniki morfologii mam wręcz książkowe
No,ale wiadomo - rezygnując z mięsa (nawet w jakimś stopniu - tak jak ja), trzeba zdawać sobie sprawę z tego,że wynikające z tego braki należy czymś nadrobić
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malala wrote:Wiolcia, to Ty w sumie jedno po drugim dzieciątko ?
my właśnie dziś zaczęliśmy się zastanawiać, czy by nie pójść "za ciosem" i rozpocząc starania po narodzinach. tylko to chyba teź nie tak od razu?
Zaszłam w ciążę jak mały miał 10 miesięcyzaczęliśmy się starać od kiedy skończył pół roku. Chciałam mieć 2 lata różnicy rocznikiem między dziećmi bo według mnie to idealnie na wspólną zabawę jeszcze itp. Różnicy łącznie będzie 20 miesięcy prawie
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Wiolcia1405 wrote:Zaszłam w ciążę jak mały miał 10 miesięcy
zaczęliśmy się starać od kiedy skończył pół roku. Chciałam mieć 2 lata różnicy rocznikiem między dziećmi bo według mnie to idealnie na wspólną zabawę jeszcze itp. Różnicy łącznie będzie 20 miesięcy prawie
musimy jeszcze przemyśleć, ale wiemy, że jak nie zdecydujemy się od razu to bardzo możliwe, że już w ogóle nie podejmiemy się starań.Julia
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Tak karmiłam
jeśli o to chodzi to mitem jest ze przy karmieniu się nie zachodzi
bo my też chcemy od razu 2 a bardzo bym chciala karmic piersia dlugo
ale co wyjdzie w praktyce to zobaczymy hehe ;p