Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rotenkopf wrote:Jestem przerażona
Co strona to prawie że inna lista z wyprawką
pewnie z czasem coś odpadnie albo dodam od siebie ale na razie to jest istny kosmos dla mnie ;p
Jak znajdę chwilę to wrzucę swoją listę z poprzedniej ciążyjamniczakuchnia, Kawuszka lubią tę wiadomość
[/url]
-
Tak sobie myślę, że ciąża to bardzo trudny czas:D mdłości, nadgarstki, brzuchy, kregoslupy. Ja nadal umieram przez ból głowy, zaczęło mi się jeszcze kręcić, a tu z psem trzeba iść i obiad zrobić... Masakra.
-
mania wrote:Wiolcia współczuję ciaśni miałam kiedyś w prawym nadgarstku podobno to to było ból jak nie wiem co tylko ja w ciąży nie byłam i dostałam jakies leki przeciwzapalne i dość szybko przeszło ale zle to wspominam
Mąż dzwonił ze jedzie po Mikolaja i za max pół h będzie .
Chwila prawdyjeśli nie odezwę się do wieczora - zawiadomcie policję
bo mąż mnie zakatrupił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:35
dichlieb, Babu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. U mnie malowanie na całego, istny armagedon. Czuje sie dobrze, zrobilam obiad. Schabowego, frytki i mizerie. Musze koniecznie zakupic jakies legginsy po domu bo zaczynaja mnie dresy uwierac. Nie mogę sie doczekać jak bedzie juz po tym calym malowaniu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli macie jeszcze jakieś pomysły, co dopisać to piszcie
Wiem, że niektóre z Was np pisały o tym, że lepsze są skarpetki niż rękawiczki niedrapki ale wole je mieć w razie czego
Rozmiarów i ilości jeszcze nie pisałam bo totalnie nie wiem. I wybaczcie za jakość zdjęć ale mój telefon już sporo przeżył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 16:19
jamniczakuchnia, dziewussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie jeszcze ze 100 pozycji dojdzie ;p bo np chce też kupić poduszeczkę z pestkami wiśni/czereśni (?) na kolkę. Nie mam na tej liście kosza Mojżesza (teraz mi się przypomniało). Ale to raczej już będą z tych rzeczy, które same do siebie będziemy dopasowywać bo np nie każda ma miejsce w domu na ten kosz, albo ma inne sposoby na kolkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny