Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEjj no bez przesady z ta frida i glutami. ;p to nie ma prawa ci do buzi dojsc
frida jest bezpieczna bo to ty ustalasz "moc wysysania"ja np. nie pozwolilabym swojego dziecka do pdkurzacza podlaczyc haha ;p
Edit.
Zresztą nie narzucam przecież nic nikomu tylko mowie jak u nas na oddziale jestwiekszosc mam miala fridy wiec pomyslalam ze sa super
sama nie wiem czym bede dziecku gluty wyciagac haha ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:10
Rotenkopf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie sprawdzilam ta kure. Słodka kura i fajny material:) fajnie dzici na tym wygladaja jak spia:)
Powiem wam cos smiesznego z tym misiemod tego czasu uznalam ze jest on genialny
Mialam dyzur w szpitalu i weszlam do jednej pani na saleporozmawialysmy troche i w koncu nie dalo mi to spokoju i mowie jej zeby radio wylaczyla bo fal nie zbiera i szumi
a ona sie smiac zaczela ze to wlasnie ten mis uspokaja jej dziecko
i faktycznie niemowlak slodko spal
wstyd mi bylo jak cholera haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 17:58
Rotenkopf, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Aaaaa trzymajcie mnie, bo zaraz kupię!!
http://allegro.pl/pentelka-chusta-tkana-wylacznie-oryginal-i5619714030.html
Ta chusta jest boska! Te wzory! I ta cena!
Ale już kupiłam dla maluszka dwie chusty i tak się zastanawiam...
Taka okazja już się może nie trafić...
Tak mały wydatek łatwo ukryć...
Daję sobie czas do namysłu do piątku i zamawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:44
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Misia szumisia chciałabym ale tego z nowej kolekcji co się włącza jak dziecko się przebudzi
no ale cena nie prekonuje mnie
na kom ściagnęłam aplikację z różnymi dźwiękami i moim zdaniem powinna wystarczyć
A teraz pochwalę się moją karuzelą
Dzisiaj zamówiłam również kocyk minky i metkowiec-gryzaczekw planach jest jeszcze jeden kocyk lub nawet dwa
Rożków nie kupuję, ale mam za to otulaczejeden kupiłam na bazarku na belly a'la woombie
Powolutku wykreślam rzeczy z listymania, Aleksandrakili, malika89, fabdorota, dziewussia, agulas, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Lanusia93 wrote:Aaaaa trzymajcie mnie, bo zaraz kupię!!
http://allegro.pl/pentelka-chusta-tkana-wylacznie-oryginal-i5619714030.html
Ta chusta jest boska! Te wzory! I ta cena!
Ale już kupiłam dla maluszka dwie chusty i tak się zastanawiam...
Taka okazja już się może nie trafić...
Tak mały wydatek łatwo ukryć...
Daję sobie czas do namysłu do piątku i zamawiam!
Triste super ta karuzelamasz talent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 18:56
-
fabdorota wrote:A propos wyprawki: w ile rozkow i kocykow planujecie się zaopatrzyć?
. Zamiast niego wolę jakiś otulacz kupić.
-
triste wrote:Misia szumisia chciałabym ale tego z nowej kolekcji co się włącza jak dziecko się przebudzi
no ale cena nie prekonuje mnie
na kom ściagnęłam aplikację z różnymi dźwiękami i moim zdaniem powinna wystarczyć
A teraz pochwalę się moją karuzelą
Dzisiaj zamówiłam również kocyk minky i metkowiec-gryzaczekw planach jest jeszcze jeden kocyk lub nawet dwa
Rożków nie kupuję, ale mam za to otulaczejeden kupiłam na bazarku na belly a'la woombie
Powolutku wykreślam rzeczy z listy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny żyje
mąż się śmiał i od razu domyślił się prawdy
miał dobry humor bo podwyżka się nam szykuje na punkcie
yea !
Co do sporu frida/gruszka .. jeśli nie oczyści się do końca noska dziecku przy Katarze może to prowadzić do zapalenia oskrzeli .. wiec frida wygrywa bo wyssysa dużo więcej wydzieliny niż gruszki a zwłaszcza te malutkie. Ja stosowałam i nadal przy Katarze stosuje u syna jest niezastapiona
Na odparzenia. . Sudocrem i jeden złoty środek : Próchno!!! Nic nie leczy lepiej tyłka i pachwin niż ono
Karuzele mam po synku z Fisher price kręci się gra melodie kolysanek + projektor imitujące gwiazdy i księżyce i do tego pilot aby włączyć lub wyłączyćfajna sprawa mocowana na pałągu; )
Co do otulaczy i różkow. . W 1 ciąży szalałam z tymi rzeczami jak się okazało niepotrzebnie . Nie wszystkie dzieci lubia być scisniete - mój syn nie lubial
Ja mam do spania poduszkę duza w kształcie wyciagnietej wzdluz litery C . Wygodna niezastapiona nazwana przez męża Zdzichem
Szumiace misie są na mojej liście DOKUPIĆsuper ze kto o tym pomyślał i nie będę musiała telefonu zostawiać u dziecka u góry jak jestem na dole
o boże a jak ktoś zadzwonił to dopiero było !
Kocyki uwielbiam mam ich pełno dla drugiej dzidzi oczywiście dokupie obowiazkowoz syna kocykow jak podrosnie chce zrobić jeden fajny duży kocyk/ narzutke na łóżko
I jak sobie przypomnę to dopisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:18
dziewussia, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
wiecznie wrote:fajne są te "domowe" karuzele. Jak będzie przymocowana? Do sufitu?
Tak będzie przymocowana do sufitu, górne wstążki zostawiłam dłuższe bo dopiero jak będzie łóżeczko będę je regulowaćnasze poddasze nie jest wysokie
Wszystkie karuzele które podobały mi się były drogie, więc uznałam że trzeba zrobić samemu -
czesc dziewczyny
macie juz swoje listy wyprawkowe a myslam ze moja wczesna lista to jakies moje dziwactwo tylko ja swoja zaczelam pisac na podstawie doswiadczen z córka jak tylko sie dowiedzialam o drugiej ciazy i ciagle ja udoskonalam dopisuje ogolne kwoty artykułów gdzie co zakupie i ile sztuk i jakie rozmiary wyliczylam ze na podstawowe ubrania 56-62 i kilka 68 strace ok500zl a pewnie dokupie jeszcze jakies wymyslne kompleciki moze czas pomyslec a kilkun uzywanych ubrankach zwlaszcza tych ktore nie maja kontaktu ze skóra jutro wyrusze na podbój lumpeksów jak cos kupie to sie pochwale popoludniu
co do kocyków to polecam cieniutkie polarkowe (teraz modne sa muslinowe ale ja ufam staremu polarowi) przy corce mialam dwa super na wiosenne dni otulalam ja nimi jak byla malutka jak starsza przykrywalam w wozku albo poprostu rozkladalam do lezenia jak bylismy u kogos w odwiedzinach co do rożków to ja rodzilam w lipcu i nie przydaly mi sie do otulania bo bobas sie pocil i szybko wyrosla raz o malo by mi wyleciala z niego moze nieumiejetnie ja zawinelam kocyki byly dla mnie lepsze bardziej czulam dziecko na rekach ale czasami używałam jako kolderke do wozka pozniej jako przewijak💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Hej dziewczyny. Dzisiaj jestem po usg. Moje zniesmaczenie,smutek i żal są duże. Moje usg dzisiaj w szpitalu trwało 5min. Lekarz powiedział mi jak to nasz system oszczędza i ze on pomierzy to co ma i na nic więcej nie może. Powiedziałam mu jakie miałam problemy w 1 ciąży i nic nie skomentował, nic nie pokazał. .. masakra
ciesze się, że w piątek mam prywatna wizytę z doktorem ,który poważnie mnie traktuje
w każdym razie nasz bobas ma się dobrze podobno
Jak inne dziewczyny po wizytach???