Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolcia1405 wrote:Witam się z rana
Leje ciągle wiec wróciłam do domu
Zabieram się za obiadek i upieke ciasto, bynajmniej spróbuję . W planach potrawka z dzika z borowikami a na deser sernik królewski
Juz widzę zachwyt męża wiec oby się udało bo musze go oswoić z myślą że rozbiłam dziś trochę samochód i moja ravka potrzebuje nowego błotnika i lewej lampyhahaha
Miłego dnia :*
Oby udało Ci się go udobruchać
Ja kiedyś porysowałam samochód, bo mój zostawił na podwórku i uczyłam się jeździćA że jedyne co umiałam to jechać prosto to wjechałam w krzaki i zanim z nich wyjechałam to trochę go poskrobałam
Do tej pory nie pomyślał, że ja mogłabym usiąść za kółkiem i sobie odjechać, więc obwinił siebie
agulas, Babu, Wiolcia1405, mania, essentiel lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
fabdorota wrote:Cześć Wam;) ja na nogach od bladego świtu, bo byłam w laboratorium. Strasznie długo czekałam i wróciłam okropnie głodna. No i sobie podjadlam teraz:D
W nocy śpi mi się coraz gorzej. Wstaje z bólem kręgosłupa, więc chyba czas na poduche między nogi...
Nadal czekam na telefon w sprawie pappa:/ Stres jest.
Miłego dnia, kobietki!
Fabdorota ja wczoraj byłam na teście pappa ale już lepiej to zniosłam. Czekam na wyniki, mają być do następnego tygodnia. Za ciebie trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze i będziemy mogły cieszyć się naszymi szkrabami.
Powoli wszystkie kwietniowki wkraczają w bezpieczny czas. Witam i gratuluję każdej z nas II trymestru a tym dziewczyna, które nas opuściły, szybkiego powrotu na fioletową stronęBabu, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Witajcie dziewczyny, odnoszę się do wczorajszego tematu imion. My od dawna wiedzieliśmy, że jak będziemy mieli córeczkę to będzie Maja albo Mela, ale pewne jest imię Maja, a jak synek to...? Nigdy nie było w tej kwestii porozumienia, ponieważ zawsze coś nam nie pasowało
Nie mam pojęcia jakie imię na chłopca wybrać! Pomyśleliśmy raz, że może być Jakub, mąż ma tak na drugie imię.
Idę jutro na wizytę i mam nadzieję, że dowiem się jaka będzie płeć. Bardzo mnie to ciekawi!
Wczoraj byłam w HM i oglądałam spodnie i na mnie trochę krótkie... nie przymierzałam bo nie chciało mi się przebierać, ale po przyłożeniu nogawki równo z krokiem, nie bardzo to wyglądało... Następnym razem może przymierzę. Wcale nie ma wyboru u mnie w Galeriach jeśli chodzi o ubrania ciążowe.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
Lanusia hahaha
ja się wyylupialam bo fajne błoto się zrobiło no ale uciekł mi samochód prosto na śliczna brzoze
wersja dla męża to ze mi zjechał sam
hahaha trochę mam pietra bo on wie ze o terenowy samochód nie dbam tak jak on o swój i wątpliwości mam czy mi uwierzy
Przez żołądek do serca .. wiec mam nadzieje ze chociażby jego złość będzie mniejsza
Idę robić ciasto
-
Witajcie jutro idę na USG już się stresuje (biegunka murowana) a jutro to już wogóle. Dziś zaniosłam l4 do zakładu, po ponad półtora roku taki fajny ochroniarz mnie spotkał i poznał z daleka, pytał kiedy wracam, a ja mu że jeszcze nie prędko bo drugie w drodze.
Co do imienia to nie mam pojęcia jakie. Dla małej ustaliliśmy pod koniec ciąży i pewnie teraz też tak będzie. -
Dziewczyny macie jeszcze mdłości?? Takie codziennie ?? Bo ja mam i tak się zastanawiam czy nie za długo
wiadomo nie są one takie straszne jak wczesniej ale są...miałam kilka lepszych dni bez nich ale wróciły i od rana gdzies do 18-19 ciągle je mam...
-
Na mnie spodnie z hm też są trochę krótkie (mam 175cm wzrostu) ale zawitałam do New yorkera i tam mają jegginsy w sprzedaży
wyglądają trochę jak jeansy na gumce
i są mega wygodne a nogawki nawet trochę za długie
A ja teraz stoję w mega długiej kolejce do dziekanatuchce złożyć wniosek o stypendium socjalne i trzymajcie kciuki żeby się udało dzisiaj wszystko załatwić, bo mam troszkę niekompletny wniosek (mama nie wyciągnęła mi zaświadczeń z US i sobie wyjechała do Niemiec i muszę się posiłkować jej pitem) a nie mam siły stać tu drugi raz
Kawuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymania wrote:Dziewczyny macie jeszcze mdłości?? Takie codziennie ?? Bo ja mam i tak się zastanawiam czy nie za długo
wiadomo nie są one takie straszne jak wczesniej ale są...miałam kilka lepszych dni bez nich ale wróciły i od rana gdzies do 18-19 ciągle je mam...
Też mam 8 kilku dni... Takie mulenie w żołądku, szczególnie około południa. -
jamniczakuchnia wrote:Też mam 8 kilku dni... Takie mulenie w żołądku, szczególnie około południa.
-
Bulimulia wrote:Fabdorota ja wczoraj byłam na teście pappa ale już lepiej to zniosłam. Czekam na wyniki, mają być do następnego tygodnia. Za ciebie trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze i będziemy mogły cieszyć się naszymi szkrabami.
Powoli wszystkie kwietniowki wkraczają w bezpieczny czas. Witam i gratuluję każdej z nas II trymestru a tym dziewczyna, które nas opuściły, szybkiego powrotu na fioletową stronę -
nick nieaktualnymania wrote:To nie jestem sama...okropne to jest a miało minąć w II trymestrze...mam nadzieję, że nie będzie tak do konca
No, miało być tak pięknie w II trymestrze, a ja czasami czuję się gorzej niż w te upały. Powiem Ci że na to mulenie żołądka pomaga mi świeże powietrzeJakbyś znalazła jakiś sposób to daj znać.
-
Ja mam 176 cm i spodnie z H&M pasują
rozmiar 38
ja ogólnie musze mieć spodnie dopasowane do kostek nie lubię jak się marszcza :p
Ja tam 2 trymestr wspominam najgorzej z pierwszej ciąży . Towarzyszyła mi ciesn nadgarstka w obu rękach. Ból niemilosierny w nocy budziłam się ze łzami w oczach straszne to byłopomogła wizyta u chirurga i specjalne ochraniacze na ręce w nocy które usztywnialy mi je.
-
jamniczakuchnia wrote:No, miało być tak pięknie w II trymestrze, a ja czasami czuję się gorzej niż w te upały. Powiem Ci że na to mulenie żołądka pomaga mi świeże powietrze
Jakbyś znalazła jakiś sposób to daj znać.
-
Wiolcia współczuję ciaśni miałam kiedyś w prawym nadgarstku podobno to to było ból jak nie wiem co tylko ja w ciąży nie byłam i dostałam jakies leki przeciwzapalne i dość szybko przeszło ale zle to wspominam
-
hej dziewczyny. Dzisiaj mam wolne od pracy, dzien edukacji narodowej, więc troszkę leniuszkuję. Zrobiłam pyszne pierogi, jeszcze ugotuje ogórkową
Nie wiem jak wy ale od tygodnia mam okropną zgage. Dzisiaj zakupiłam migdały, od rana podjadam je i jak na razie zgagi brak
Ja jeszcze nie zastanawiam się nad wyprawką, czy wózkami. daję sobie jeszcze czasu ale powoli czytam to i owo.