Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny jade na IP... strasznie zaczął boleć mnie brzuch, nie potrafie sie dobrze wyprostować ani polozyc prosto bo jest jeszcze gorzen. Nie wiem czy mnie przyjma o tej porze ale nie mam innego wyjscia, moj lekarz przyjmuje po poludniu... Najwyżej mnie zjebią ze przyjechalam...
(( Ryczeć mi się chcę
((
Napisz jak się czegoś dowiesz! :*
Przesyłamy dobre myśli, to nie może być nic poważnego, nie zawsze ból brzucha jest związany z dzieckiem.
Muszą Cię przyjąć i zbadaćAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Aleksandrakili na pewno wszystko będzie dobrze
Co proszków do prania to ja kupiłam płyn Biały Jeleń (musiałam zabawki wyprać od karuzeli) i dokupię jeszcze płyn do płukaniaPachnie bardzo delikatnie - czystością
Polecam stronkę: http://www.srokao.pl/ wszystko o wyborze kosmetyków
Wybrałam w końcu wózekteraz tylko sprawdzić w sklepie, mam nadzieję że będzie ok, bo wizualnie bardzo podoba mi się a i parametry ma idealne.
Bebetto Holland 2014/15
http://bebetto.eu/produkt/24/holland
jamniczakuchnia, dziewussia lubią tę wiadomość
-
Funky09 wrote:Ja też jestem wysoka i kupowałam spodnie ciążowe w C&A i są super
kosztują wprawdzie po 150zł, ale materiał też nie jest niczego sobie
U nas w C&A nie ma kolekcji ciążowej... takie wsiurkiA ze strony boję się kupić bo jak będą za krótkie to szału dostanę
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyMy też już wstępnie wybraliśmy wózek Riko Nano
Może w sobotę będzie na targach i przymierzymy się do niego na żywo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25385541f1f0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:42
triste, dziewussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam!
Mogę dołączyć?
Może najpierw kilka słów
Staraliśmy się kilkanaście miesięcy aż wkoncu się udało. Termin mam na 22.04. Mamy już córkę która w tym roku skończyła 8 lat.triste, fabdorota, Rotenkopf, jamniczakuchnia, dichlieb, Larisa, Babu, Ameiva lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili, trzymam kciuki! Dawaj znać!
My też stawiamy na Bebetto, ale Luca. Tylko mamy mała windę i się dziad nie mieści, trzeba będzie składać. Ale z każdym byłby ten sam problem.
Mam już wyniki pappa
Ryzyko skorygowane:
trisomii 21 1:1014,
trisomii 18 1:40038
trisomii 13 1:40059
No i teraz jestem najszczesliwsza na ziemi;)triste, wiecznie, Rotenkopf, jamniczakuchnia, dichlieb, Babu lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:18
triste, fabdorota, Rotenkopf, jamniczakuchnia, dziewussia, dichlieb lubią tę wiadomość
-
ważka wrote:Witam!
Mogę dołączyć?
Może najpierw kilka słów
Staraliśmy się kilkanaście miesięcy aż wkoncu się udało. Termin mam na 22.04. Mamy już córkę która w tym roku skończyła 8 lat.ważka lubi tę wiadomość
-
Teraz pozostaje tylko mocno trzymać kciuki za Bulimulie i pozostałe dziewczyny, które czekają na wynik. I za dziewussie oczywiście i amnio.
Jestem z Wami bardzo i wierzę, że za chwilę odetchniecie tak jak my i będziecie się cieszyć ciążą w spokoju:*dziewussia, Babu lubią tę wiadomość
-
jamniczakuchnia, triste, zazdroszczę Wam że macie wybrane wózki
. U nas będzie problem. Bo większość spacerówek mi się nie podoba
. W weekend byliśmy w dwóch sklepach pooglądać wstępnie i jak wózki są z gondolami to większość mi się podoba, ale już ze spacerówką nie
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyjeli mnie na oddział. W trakcie badania lekarskiego lekarz wyszedl bo przywiezli kobiete w 35tc.. Ja leze. brzuch boli i nikt sie mna nie zajmuje.. do tego glowa zaczela mnie bolec i zas mam czestoskurcze.. cisnienie mi skoczylo do 140/90
Chcę do domu -
Aleksandrakili wrote:Przyjeli mnie na oddział. W trakcie badania lekarskiego lekarz wyszedl bo przywiezli kobiete w 35tc.. Ja leze. brzuch boli i nikt sie mna nie zajmuje.. do tego glowa zaczela mnie bolec i zas mam czestoskurcze.. cisnienie mi skoczylo do 140/90
Chcę do domu -
Aleksandrakili wrote:Przyjeli mnie na oddział. W trakcie badania lekarskiego lekarz wyszedl bo przywiezli kobiete w 35tc.. Ja leze. brzuch boli i nikt sie mna nie zajmuje.. do tego glowa zaczela mnie bolec i zas mam czestoskurcze.. cisnienie mi skoczylo do 140/90
Chcę do domu -
Iwonkaaa wrote:Aaaa dzisiaj przyszły mi majtuchy ciążowe i ocieplane leginsy ciążowe z allegro... tanie bo 33 zł z przesyłką a są naprawdę świetne...
Ja planuje w styczniu przejrzeć wszystko co chowalam po córci... i tak na pewno będę musiała dokupić dużo rzeczy bo kocyki do dziś służą. córcii do dzisiaj są mięciutkie a prane przynajmniej raz na miesiąc... kupione w baby Max
Iwonka na jakiej stronie kupiłaś te leginsy, bo ja nie moge tego ogarnaćmozliwe, ze juz wyslałas tu , ale tez nie moge znalezc
masakra ze mna w tą pogode