Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Ameiva Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana, dzis zaczynamy 16 tydzien Jupiiiiiii !!! :)

mania, Iwonkaaa, dziewussia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    Witam sie z rana, dzis zaczynamy 16 tydzien Jupiiiiiii !!! :)
    Gratuluję!
    Ja też zaczynam dzis 16 tydzień ale się cieszę :)

Jadę zaraz na oddział boje się...

miłego dnia mamusie ♡

Lanusia93 lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry... Ja jestem w trakcie 14 jupiii :p. Dzisiaj wizyta... spotkanie z moim okruszkiem... ciekawe czy coś pokaże...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Przyjmiecie jeszcze jedną zabłąkaną kwietniową mamuśkę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 08:30

Babu, niunia26, nick nieaktualny, Lanusia93, Larisa, Ameiva lubią tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie;) Rozgosc się;)
    Napiszesz nam coś o sobie?
    Iwonkaaa, trzymam kciuki!

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj! ;)

Dziewczyny trzymam kciuki! ;*
    Mania, będzie dobrze! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazywam się Magda,mam 24 lata.Mieszkam chwilowo w Sopocie ale w najbliższych dniach chcemy wracać do Gdańska.Mam 3letnią córkę Maję a w tej chwili druga ciąża 15tydz.Prowadzę własną działalność gospodarczą.Staram się ogarnąć forum bo siedzę z telefonu i nie jest to najłatwiejsze ;-)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• Sunday Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!!
    Wczoraj mialam napisac ale nie mialam neta z jakiegos powodu..

A wiec mialam genetyczne!!!! Wszystko dobrze! 5 paluszkow u kazdej raczki jest, nie ma rozszczepu wargi, przyziernosc dobra, kosc nosowa tez, wszystkie parametry super. Widzialam zoladek i uklad moczowy, wszystko ladnie pracuje. Malenstwo fikalo! Nooo i maz raczej wymodlil corcie, na 90% hehe :-) jaki byl szczesliwy, fajnie bylo na Niego popatrzec :-) nagral filmik naszego Maluszka. Ma juz 9.5cm. Z USG wychodzi, ze to 15 tydz! Ale mam dzisiaj dobry humor!
    Jedynie co to lozyo mam przednie i ruchy bede czula troche pozniej, ale co tam, najwazniejsze, ze wszystko jest dobrze. Do 30 listopada zero zamartwiania sie :-)

Ja tez chce mruczacego misia, ale zamiast Fridy, Katarek Plus. Czytalam rozne opinie i duzo Mamus, ktore uzywaly Fride same zachorowaly, w koncu samemu sie odciaga katar dziecka.

Milego dnia!

nick nieaktualny, Babu, nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Madziu :)

Dziewczyny z innej beczki... czy któraś z Was miała ślub cywilny? Jak go zorganizować? Chcemy z narzeczonym załatwić to przed narodzinami dziecka... dla formalności bo już 5 lat mieszkamy razem... nie mam pojęcia jak zorganizować... najchętniej posxlibysmy we dwoje i tyle no ale rodzice którzy tyle pomagają i cieszą się naszym szczęściem... grrr...

Jak któraś ma doswiadczenie to proszę o pomysły... będę wdzięczna...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, my teraz bierzemy cywilny w sobotę;)
    Jeśli chodzi o formalności, to nie ma nic prostszego. Płacisz coś koło 80 zł na konto podane przez dany urząd, idziecie rezerwować termin. Na miejscu wypełnia się deklaracje (musicie mieć przy sobie dowody). I tyle. Zjawiasz się na ślubie:D
    My po ceremonii mamy uroczysta kolacje w restauracji dla bliskiej rodziny. Będą 22 osoby. Przewidujemy imprezę tak na 3-4 godziny.
    Co potrzebujesz wiedzieć więcej?

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję... czyli tak jak planuje... u mnie 15 osób świadkowie rodzice i rodzeństwo... i myślę czy w domu nie zrobić obiadu plus poczęstunek tort i jakiś alkohol... bo restauracje u nas wielkie także nikt na 15 osób mi nie wynajmie a siedzieć znowu koło jakiś różnych ludzi dziwne...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W restauracji, na którą się zdecydowaliśmy mają osobna sale i tam będziemy z naszymi gośćmi. Nie zamykają tego dnia dla klientów indywidualnych.
    Przyjęcie w domu to też fajna opcja. Znajomi tak ostatnio zrobili. Tylko dużo pracy, a w stresie też ciężej ogarnąć:D No ale u nas to też kwestia mieszkania. W życiu byśmy się nie pomiescili...:/

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fajna opcja... u nas sale od min 80 osób... w domu mam gdzie Ale jeszcze kwestia ogarnięcia garów... Muszę z mamą pogadać jak to widzi coś mi doradzi... z byłym miałam wesele na 120 osób więc teraz minimalizm totalny...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam ślub konkordatowy, ale załatwianie w USC wyglądało tak, jak pisała fabdorota. Tylko, że u Nas płaci się jakoś 80 kilka złotych i na miejscu a nie przelewem, no i różnica u Nas polegała na tym, że stawiliśmy się w Kościele a nie USC ;D

U mnie dużo restauracji ma małe sale na właśnie takie przyjęcia - ślub cywilny, chrzciny, roczek, komunie i mimo, że teraz mamy domek to nie wyobrażam sobie chrzcin w domu. Wszyscy w kuchni chcą pomagać, małe dziecko potrzebujące uwagi, trzeba ogarnąć gości, którzy już! natychmiast! chcą ponosić dziecko...ach. Moja siostra robiła chrzciny w mieszkaniu i to był horror.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:34

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na komunię zamówiłam córci sale Ale polega to na tym że dzieła parawanami sale i tego dnia robią tylko komunię także spoko... chrzciny były w domu Ale tylko rodzice i dziadkowie plus rodzeństwo mega kameralnie...

Babu lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam ciotki kucharzy także gotowaly...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z byłym też konkordat miałam także zupełnie inaczej...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mozecie catering zamowic do domu :) u nas procz wesel, wszystkie imprezy dzieja sie w domu ;) mamy duzo miejsca ;) moja mama zazwyczaj jakies salatki robi i takie drobne rzeczy a reszta to catering :) i super wychodzi wszystko :)

Straiatella ja bym na pogrzeb w twojej sytuacji nie poszla ;) wiem ze to wazna osoba ale po pierwsze wielki stres, popatrz na dzidziusia co on bedzie przezywal. A po drugie chora corka, ktora troszke wymeczysz przewozac ja z domu do domu ;)
    Pomodl sie za niego tyle ile mozesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 09:52

• Babu Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Ja na komunię zamówiłam córci sale Ale polega to na tym że dzieła parawanami sale i tego dnia robią tylko komunię także spoko... chrzciny były w domu Ale tylko rodzice i dziadkowie plus rodzeństwo mega kameralnie...

Iwonka, a może pomyśl o cateringu? Kosztowo często wypada to dość podobnie, a zdecydowanie mniej roboty - wszystko przywożą Ci gotowe, w podgrzewaczach, z zastawą i kompletem filiżanek (jeśli zamawiasz też serwis kawa-herbata). U nas teraz siostra będzie robiła chrzciny w mieszkaniu w 2. dzień Świąt Bożego Narodzenia i tak właśnie ostatnio pomyślała, że nie będzie się urabiać ani wyręczać innymi (tym bardziej, że to okres świąteczny), tylko zamówi gotowe. I myślę, że to jest super pomysł :) Tym bardziej, jak jesteś w ciąży!

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • Babu Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to wczoraj byłam kochane na prenatalnym - jejciu, jaka jestem szczęśliwa! <3
    Nasz mały wielki człowiek ma 6cm, jest tylko kilka dni młodszy niż z terminu OM. Rozwija się pięknie, wszystko jest w jak najlepszym porządku! I nie ma żadnych podejrzeń wad genetycznych! <3
    Drapał się po buzi, obracał to raz jednym, raz drugim profilem - wyraźnie nie mógł zdecydować, który ma piękniejszy :D Niestety tak się ustawiał, że nie dało się jednoznacznie podejrzeć płci - zresztą to za wcześnie. Niczego mi lekarka nie zasugerowała :(

Drogie Ciocie, przedstawiam naszego szkraba:
    675bd680277c881dmed.jpg

P.S. Dziś jestem chyba najszczęśliwszą osobą na świecie - szkrabini jest zdrowe i pięknie rośnie, a ja od dziś jestem na L4! :D Cudnie! Rano wyszykowałam męża do pracy, teraz leżakuję z laptopem i trochę nadrabiam braki edukacyjne, a potem jadę z mamą i siostrą na zakupy. No żyć, nie umierać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 10:20

Wiolcia1405, nick nieaktualny, Sunday, fabdorota, nick nieaktualny, Straciatellaa, dziewussia, Endzis, Olina, Lanusia93, Larisa, Funky09, dichlieb, malika89 lubią tę wiadomość

ckai3e3k0s8hy0lf.png
‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ