Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPomimo dlugiego oczekiwania, lekarz bardzo fajny, przeprosil i wszystko wytlumaczyl. Najprawdopodobniej miałam skurcz i mam się nie bać bo tak się czasem zdarza. Najlepiej sie polozyc wtedy i wziac odpowiednie leki
Powiedzialam mu ze nie przyjechalabym ale poprostu nie wiem na co mam zwracac uwage, co jest istotne. Powiedział, ze najważniejsze jest zeby krwawienia nie bylo
takze narazie leze i leki dostane.. ale powiedzial zebym na 2 dni zostala to beda USG kontrolne robic
Kurde akurat pierwsze dni szkoly mam od jutra do niedzieli.. a ja w szpitalu.. jak pech to pechale dziecko najwazniejsze
Widzialam dzidziusia;) najpierw pupa byl odwrocony a potem ladnie sie kruszynka wiercila ze lekarz tetna zbadac nie mogl hehale tetno ok i pomiary wszystkie tez dobrze
Jestem spokojna w koncu
Edit: dziękuję dziewczyny za wsparciedużo to dało
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:29
Olina, triste, Rotenkopf, Catelyn, dichlieb, Babu, agulas, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
co do ślubu cywilnego to mój meżczyzna ostatnio też wymyslił żebyśmy poszli we dwoje i wzieli ten ślub haha, ale no pewnie rodzice to by się ciężko obrazili jakbyśmy tak zrobili
tez własnie myslalam, zeby wziasc przed narodzinami dzidziusia ślub, bo zawsze to inaczej
ale mama mowi by poczekac to na wakacje sie zrobi wesele...ehhh nie wim
-
Jestem juz po genetycznym. Podziwialam swój skarb 40 minut
wszystko idealnie
potem więcej napisze jadę na zakupy zaszalec z radosci!
Nanananajamniczakuchnia, Rotenkopf, ważka, katka/85, dziewussia, Olina, dichlieb, Larisa, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
fabdorota wrote:Aleksandrakili, trzymam kciuki! Dawaj znać!
My też stawiamy na Bebetto, ale Luca. Tylko mamy mała windę i się dziad nie mieści, trzeba będzie składać. Ale z każdym byłby ten sam problem.
Mam już wyniki pappa
Ryzyko skorygowane:
trisomii 21 1:1014,
trisomii 18 1:40038
trisomii 13 1:40059
No i teraz jestem najszczesliwsza na ziemi;)
Cieszę się, że wszystko dobrze
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaa normalnie mi będziecie zazdrościć. Wiecie jaką zajebistą szpitalną kolacje dostałam?? 2 kromki chleba i masełko.. no i to by było na tyle :p Dobrze ze wcześniej maz mi pelno jedzienia przywiozl bo bym chyba umarła do rana. Jak ja musze co chwile coś przekąsić;p
mania, Wiolcia1405, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Haa normalnie mi będziecie zazdrościć. Wiecie jaką zajebistą szpitalną kolacje dostałam?? 2 kromki chleba i masełko.. no i to by było na tyle :p Dobrze ze wcześniej maz mi pelno jedzienia przywiozl bo bym chyba umarła do rana. Jak ja musze co chwile coś przekąsić;p
Szaleństwo! -
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie... zdjec nie mam ale z malenstwem wszystko ok rosnie zdrowo ... stawalo na glowie i wogole Pieknie sie krecilo... pytalam o plec to P. Doktor powiedziala ze za miesiac bedzie mozna juz ocenic...
Ciesze sie ze z kruszyna wszystko ok...
Kolejna wizyta 12.11. ... mam zrobic morfologie i mocz...Aleksandrakili, mania, jamniczakuchnia, Endzis, Wiolcia1405, ważka lubią tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Haa normalnie mi będziecie zazdrościć. Wiecie jaką zajebistą szpitalną kolacje dostałam?? 2 kromki chleba i masełko.. no i to by było na tyle :p Dobrze ze wcześniej maz mi pelno jedzienia przywiozl bo bym chyba umarła do rana. Jak ja musze co chwile coś przekąsić;p
mniammm
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonkaaa wrote:Ja po wizycie... zdjec nie mam ale z malenstwem wszystko ok rosnie zdrowo ... stawalo na glowie i wogole Pieknie sie krecilo... pytalam o plec to P. Doktor powiedziala ze za miesiac bedzie mozna juz ocenic...
Ciesze sie ze z kruszyna wszystko ok...
Kolejna wizyta 12.11. ... mam zrobic morfologie i mocz...:*
-
nick nieaktualny
-
A dziękuję czuje się ok choc serce daje popalić ale dobrze niech się zapisuje to zobaczymy czy to cos się dzieje. Mam salę 2 osobową z łazienką i koleżanka co ze mną leży jest tez w 15 tygodniu
przynajmniej psychicznie dobrze a jak u Ciebie ??
-
nick nieaktualnyDobrze niech jak najwiecej sie zapisuje na holterze
Ooo fajne masz warunkija mam sale 5 osobowa, lazienka na korytarzu, pelno odwiedzajacych, telewizor gra i radio i kazdy cos mowi.. hehe ale jakos narazie sie da wytrzymac
mam sluchawki na uszach