WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kiddyfave.com/timoore-przystawka-niemowleca-lulajka-first-light-line,53,82.html

<3 :)

km5smg7yv4tozota.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo dlugiego oczekiwania, lekarz bardzo fajny, przeprosil i wszystko wytlumaczyl. Najprawdopodobniej miałam skurcz i mam się nie bać bo tak się czasem zdarza. Najlepiej sie polozyc wtedy i wziac odpowiednie leki :) Powiedzialam mu ze nie przyjechalabym ale poprostu nie wiem na co mam zwracac uwage, co jest istotne. Powiedział, ze najważniejsze jest zeby krwawienia nie bylo :) takze narazie leze i leki dostane.. ale powiedzial zebym na 2 dni zostala to beda USG kontrolne robic :)
    Kurde akurat pierwsze dni szkoly mam od jutra do niedzieli.. a ja w szpitalu.. jak pech to pech :) ale dziecko najwazniejsze ;)
    Widzialam dzidziusia;) najpierw pupa byl odwrocony a potem ladnie sie kruszynka wiercila ze lekarz tetna zbadac nie mogl heh ;) ale tetno ok i pomiary wszystkie tez dobrze ;) Jestem spokojna w koncu ;)

Edit: dziękuję dziewczyny za wsparcie :) dużo to dało :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:29

Olina, triste, Rotenkopf, Catelyn, dichlieb, Babu, agulas, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma allegro wpisz ocieplane legginsy ciazowe...

Ide pilnowac obiadu... dzisiaj lazania... nie eiem jak prawidlowo nspisac...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do ślubu cywilnego to mój meżczyzna ostatnio też wymyslił żebyśmy poszli we dwoje i wzieli ten ślub haha, ale no pewnie rodzice to by się ciężko obrazili jakbyśmy tak zrobili ;) tez własnie myslalam, zeby wziasc przed narodzinami dzidziusia ślub, bo zawsze to inaczej ;) ale mama mowi by poczekac to na wakacje sie zrobi wesele...ehhh nie wim

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili ciesze sie, że wszystko dobrze :))

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po genetycznym. Podziwialam swój skarb 40 minut :D <3 wszystko idealnie :) potem więcej napisze jadę na zakupy zaszalec z radosci!

Nananana <3 <3 <3

jamniczakuchnia, Rotenkopf, ważka, katka/85, dziewussia, Olina, dichlieb, Larisa, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Aleksandrakili, trzymam kciuki! Dawaj znać!
    My też stawiamy na Bebetto, ale Luca. Tylko mamy mała windę i się dziad nie mieści, trzeba będzie składać. Ale z każdym byłby ten sam problem.
    Mam już wyniki pappa :)
    Ryzyko skorygowane:
    trisomii 21 1:1014,
    trisomii 18 1:40038
    trisomii 13 1:40059
    No i teraz jestem najszczesliwsza na ziemi;)

Cieszę się, że wszystko dobrze :)

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też pamiętam swoje prenatalne, strach przed wielki, ale radość po przeogromna że wszystko ok :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa normalnie mi będziecie zazdrościć. Wiecie jaką zajebistą szpitalną kolacje dostałam?? 2 kromki chleba i masełko.. no i to by było na tyle :p Dobrze ze wcześniej maz mi pelno jedzienia przywiozl bo bym chyba umarła do rana. Jak ja musze co chwile coś przekąsić;p

mania, Wiolcia1405, Rotenkopf lubią tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Późno macie ta kolacje:D na ginekologii u nas jest o 17 :P

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szpitalnym jedzeniu można się wykończyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Haa normalnie mi będziecie zazdrościć. Wiecie jaką zajebistą szpitalną kolacje dostałam?? 2 kromki chleba i masełko.. no i to by było na tyle :p Dobrze ze wcześniej maz mi pelno jedzienia przywiozl bo bym chyba umarła do rana. Jak ja musze co chwile coś przekąsić;p

Szaleństwo! :P

• dichlieb Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili cieszę się, że wszystko w porządku.
    Nie wiem jak wy ale ja jestem ciągle zmęczona. Bardzo denerwuje mnie nocne wstawanie na siusiu. 3 razy to obowiązek, masakra. padam na twarz..

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 17 tez byla hehe tylko dak duzo ze az do tej pory jadlam ;p nie no zartuje ;) glowa mnie strasznie bolala i musialam po jakies tabsy pojsc i sie zdrzemłam na 30 min ;)
    Juz sie nie moge sniadania doczekac ;p Jak tam u Was dziewczyny? ;)

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie... zdjec nie mam ale z malenstwem wszystko ok rosnie zdrowo ... stawalo na glowie i wogole Pieknie sie krecilo... pytalam o plec to P. Doktor powiedziala ze za miesiac bedzie mozna juz ocenic...

Ciesze sie ze z kruszyna wszystko ok...
    Kolejna wizyta 12.11. ... mam zrobic morfologie i mocz...

Aleksandrakili, mania, jamniczakuchnia, Endzis, Wiolcia1405, ważka lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    E to u mnie na bogato było 3 kromki kawałek masełka, ze ledwo wystarczyło go na te kromki i 4 przeźroczyste plasterki wędliny :) mniammm

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Ja po wizycie... zdjec nie mam ale z malenstwem wszystko ok rosnie zdrowo ... stawalo na glowie i wogole Pieknie sie krecilo... pytalam o plec to P. Doktor powiedziala ze za miesiac bedzie mozna juz ocenic...

Ciesze sie ze z kruszyna wszystko ok...
    Kolejna wizyta 12.11. ... mam zrobic morfologie i mocz...
    Najważniejsze ze wszystko dobrze ;) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    E to u mnie na bogato było 3 kromki kawałek masełka, ze ledwo wystarczyło go na te kromki i 4 przeźroczyste plasterki wędliny :) mniammm
    No to faktycznie bogatsza kolacja ;p kurcze...
    A jak tam sie czujesz??

• mania Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję czuje się ok choc serce daje popalić ale dobrze niech się zapisuje to zobaczymy czy to cos się dzieje. Mam salę 2 osobową z łazienką i koleżanka co ze mną leży jest tez w 15 tygodniu :) przynajmniej psychicznie dobrze a jak u Ciebie ??

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze niech jak najwiecej sie zapisuje na holterze ;)

Ooo fajne masz warunki ;) ja mam sale 5 osobowa, lazienka na korytarzu, pelno odwiedzajacych, telewizor gra i radio i kazdy cos mowi.. hehe ale jakos narazie sie da wytrzymac ;) mam sluchawki na uszach :)

‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ