X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kiddyfave.com/timoore-przystawka-niemowleca-lulajka-first-light-line,53,82.html

<3 :)

km5smg7yv4tozota.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomimo dlugiego oczekiwania, lekarz bardzo fajny, przeprosil i wszystko wytlumaczyl. Najprawdopodobniej miałam skurcz i mam się nie bać bo tak się czasem zdarza. Najlepiej sie polozyc wtedy i wziac odpowiednie leki :) Powiedzialam mu ze nie przyjechalabym ale poprostu nie wiem na co mam zwracac uwage, co jest istotne. Powiedział, ze najważniejsze jest zeby krwawienia nie bylo :) takze narazie leze i leki dostane.. ale powiedzial zebym na 2 dni zostala to beda USG kontrolne robic :)
    Kurde akurat pierwsze dni szkoly mam od jutra do niedzieli.. a ja w szpitalu.. jak pech to pech :) ale dziecko najwazniejsze ;)
    Widzialam dzidziusia;) najpierw pupa byl odwrocony a potem ladnie sie kruszynka wiercila ze lekarz tetna zbadac nie mogl heh ;) ale tetno ok i pomiary wszystkie tez dobrze ;) Jestem spokojna w koncu ;)

Edit: dziękuję dziewczyny za wsparcie :) dużo to dało :) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:29

Olina, triste, Rotenkopf, Catelyn, dichlieb, Babu, agulas, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma allegro wpisz ocieplane legginsy ciazowe...

Ide pilnowac obiadu... dzisiaj lazania... nie eiem jak prawidlowo nspisac...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do ślubu cywilnego to mój meżczyzna ostatnio też wymyslił żebyśmy poszli we dwoje i wzieli ten ślub haha, ale no pewnie rodzice to by się ciężko obrazili jakbyśmy tak zrobili ;) tez własnie myslalam, zeby wziasc przed narodzinami dzidziusia ślub, bo zawsze to inaczej ;) ale mama mowi by poczekac to na wakacje sie zrobi wesele...ehhh nie wim

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili ciesze sie, że wszystko dobrze :))

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po genetycznym. Podziwialam swój skarb 40 minut :D <3 wszystko idealnie :) potem więcej napisze jadę na zakupy zaszalec z radosci!

Nananana <3 <3 <3

jamniczakuchnia, Rotenkopf, ważka, katka/85, dziewussia, Olina, dichlieb, Larisa, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 15 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Aleksandrakili, trzymam kciuki! Dawaj znać!
    My też stawiamy na Bebetto, ale Luca. Tylko mamy mała windę i się dziad nie mieści, trzeba będzie składać. Ale z każdym byłby ten sam problem.
    Mam już wyniki pappa :)
    Ryzyko skorygowane:
    trisomii 21 1:1014,
    trisomii 18 1:40038
    trisomii 13 1:40059
    No i teraz jestem najszczesliwsza na ziemi;)

Cieszę się, że wszystko dobrze :)

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też pamiętam swoje prenatalne, strach przed wielki, ale radość po przeogromna że wszystko ok :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa normalnie mi będziecie zazdrościć. Wiecie jaką zajebistą szpitalną kolacje dostałam?? 2 kromki chleba i masełko.. no i to by było na tyle :p Dobrze ze wcześniej maz mi pelno jedzienia przywiozl bo bym chyba umarła do rana. Jak ja musze co chwile coś przekąsić;p

mania, Wiolcia1405, Rotenkopf lubią tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Późno macie ta kolacje:D na ginekologii u nas jest o 17 :P

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szpitalnym jedzeniu można się wykończyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Haa normalnie mi będziecie zazdrościć. Wiecie jaką zajebistą szpitalną kolacje dostałam?? 2 kromki chleba i masełko.. no i to by było na tyle :p Dobrze ze wcześniej maz mi pelno jedzienia przywiozl bo bym chyba umarła do rana. Jak ja musze co chwile coś przekąsić;p

Szaleństwo! :P

• dichlieb Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili cieszę się, że wszystko w porządku.
    Nie wiem jak wy ale ja jestem ciągle zmęczona. Bardzo denerwuje mnie nocne wstawanie na siusiu. 3 razy to obowiązek, masakra. padam na twarz..

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 17 tez byla hehe tylko dak duzo ze az do tej pory jadlam ;p nie no zartuje ;) glowa mnie strasznie bolala i musialam po jakies tabsy pojsc i sie zdrzemłam na 30 min ;)
    Juz sie nie moge sniadania doczekac ;p Jak tam u Was dziewczyny? ;)

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie... zdjec nie mam ale z malenstwem wszystko ok rosnie zdrowo ... stawalo na glowie i wogole Pieknie sie krecilo... pytalam o plec to P. Doktor powiedziala ze za miesiac bedzie mozna juz ocenic...

Ciesze sie ze z kruszyna wszystko ok...
    Kolejna wizyta 12.11. ... mam zrobic morfologie i mocz...

Aleksandrakili, mania, jamniczakuchnia, Endzis, Wiolcia1405, ważka lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    E to u mnie na bogato było 3 kromki kawałek masełka, ze ledwo wystarczyło go na te kromki i 4 przeźroczyste plasterki wędliny :) mniammm

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Ja po wizycie... zdjec nie mam ale z malenstwem wszystko ok rosnie zdrowo ... stawalo na glowie i wogole Pieknie sie krecilo... pytalam o plec to P. Doktor powiedziala ze za miesiac bedzie mozna juz ocenic...

Ciesze sie ze z kruszyna wszystko ok...
    Kolejna wizyta 12.11. ... mam zrobic morfologie i mocz...
    Najważniejsze ze wszystko dobrze ;) :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    E to u mnie na bogato było 3 kromki kawałek masełka, ze ledwo wystarczyło go na te kromki i 4 przeźroczyste plasterki wędliny :) mniammm
    No to faktycznie bogatsza kolacja ;p kurcze...
    A jak tam sie czujesz??

• mania Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję czuje się ok choc serce daje popalić ale dobrze niech się zapisuje to zobaczymy czy to cos się dzieje. Mam salę 2 osobową z łazienką i koleżanka co ze mną leży jest tez w 15 tygodniu :) przynajmniej psychicznie dobrze a jak u Ciebie ??

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze niech jak najwiecej sie zapisuje na holterze ;)

Ooo fajne masz warunki ;) ja mam sale 5 osobowa, lazienka na korytarzu, pelno odwiedzajacych, telewizor gra i radio i kazdy cos mowi.. hehe ale jakos narazie sie da wytrzymac ;) mam sluchawki na uszach :)

‹‹ 230 231 232 233 234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ