Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jamniczakuchnia wrote:Cześć! :* Szpitalne dziewczyny - trzymam kciuki żebyście jak najszybciej wyszły i żeby było ok.
U nas leje ;/
Wiolcia1405, masz coś z suwaczkiem, bo pokazuje Ci 9t5d
Aż tak to chyba niezamula Mi on fakt,ale o jeden dzień i pokazuje 12t6d a jest 13t0d .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiolcia mi 12+5 pokazuje
Straciatella dużo odpoczywaj i pijto najwazniejsze
Ja od rana wymiotuje.. Nic nie jem.. teraz jakis obrzydliwy kwasny zurek dostalam i juz mnie tez zbiera na wymioty po paru lyzkach.. Czekam na meza i obiadek od mamusi :p -
Iwonkaaa wrote:Ja po wizycie... zdjec nie mam ale z malenstwem wszystko ok rosnie zdrowo ... stawalo na glowie i wogole Pieknie sie krecilo... pytalam o plec to P. Doktor powiedziala ze za miesiac bedzie mozna juz ocenic...
Ciesze sie ze z kruszyna wszystko ok...
Kolejna wizyta 12.11. ... mam zrobic morfologie i mocz...
Ja wczoraj też miałam wizytę i to samo było. Jedno zdjęcie dostałam, ale takie słabiutko widoczne. Ogólnie z maleństwem wszystko ok. Zapytałam o płeć to powiedziała mi ginekolog to samo, że gdzieś za miesiąc mniej więcej może 18-20tydz. Ona wyznaje zasadę, że lekarz ma o płci powiedzieć na 100% a nie na 30%, dlatego ona wcześniej nic nie przewidujeSzkoda, bo już się nastawiałam, że może się dowiem
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Wczoraj miałam chwilę grozy. Był remont komina więc co by chodzącym chłopom nie utrudniać bo to 3 piętra a ja na środku to bramki ochronne na schody były otwarte. Cały czas chodziłam za mała ale w jednej chwili coś jej do główki strzeliło i w te pędy mi zaczęła uciekać, ja biegiem za nią a ona umyślała sobie że zatrzyma się na barierce na dół tyle że ona luźno latała i moje dziecię zdążyłam w ostatniej chwili złapać za fraki robiąc wślizg bokiem a była już na drugim schodku. Lewy pośladek sobie trochę obiłam. Bałam się o to drugie bo to różnie może być. Jak narazie ok. Stres był.
-
Cześć dziewczyny
ja jestem przeszczesliwa po wczorajszym usg. Wszystko z dzieciątkiem w porządku:) Maleństwo ma już prawie 7 cm a tym samym ciąża jest starsza prawie o tydz. Rośnie jak na drożdżach
wszystkie markery wyszły książkowo i gin stwierdził że nie ma podstaw do dalszej diagnostyki. Jedynie z łożyskiem mam mały problem bo częściowo zachodzi na szyjkę. . Musze się bardzo oszczędzać no i niestety ciąg dalszy zakazu na przytulanki
no trudno, dla dzieciątka wszystko
mój juz się chyba powoli przyzwyczaja hehe:)
Co do płci to lekarz nie chciał nic mówić bo to za wcześnie. Być może na następnej wizycie jak nam szczęście dopisze. Najważniejsze że zdroweco za ulga!
Babu, jamniczakuchnia, Kawuszka, Rotenkopf, Funky09, Wiolcia1405, Lanusia93, agulas, dziewussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ameiva wrote:baba, ważka zburzyłyście moj swiatopogląd na temat zachcianek e ciazy kontra plec hehe
a tak na serio to z corki tez bym sie cieszyla, najwazniejsze zeby zdrowe sie urodzilo
i niby z chłopcem się promiennie wygląda a dziewczynka urodę zabiera - mi w takim razie nie zabrała nic a nic
Julia
-
Cześć dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie "szpitalne" mamuśki - dobrze, że nic poważnego się nie dzieje, mam nadzieję, że jakoś przeżyjecie te spartańskie warunki
Fabdorota, jejciu, jak szybko lecą dni ostatnio - jutro ślubujesz?!Przyjmij najserdeczniejsze życzenia - oby wszystko poszło zgodnie z planem i ten dzień był przepełniony szczęściem
No i oczywiście każdy następny już w małżeństwie
fabdorota lubi tę wiadomość