WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • dziewussia Ekspertka

Wysłany: 20 października 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja po wizycie, wszystko ok, gin pobral cytologie, zbadał szyjke. Ide spac bo jutro o 6 wyjazd do łodzi. Odezwe sie jak bede cos wiedziec. Trzymajcie za mnie kciuki. Spokojnej nocy. Papa

jamniczakuchnia, fabdorota, Wiolcia1405, Rotenkopf, Aleksandrakili, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość

200710183334.png

201604027450.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci Iwonkaa nie pomogę bo nigdy nie miałam opryszczki najlepiej jak zadzwonisz i zapytasz jak masz taka możliwość, będziesz spokojniejsza.
    Ehhhh my kobiety w ciąży to mamy zamiast cieszyć sie tym pięknym stanem ciągle mamy jakieś zmartwienia ale to dlatego, że tak bardzo kochamy te male istotki i chcemy żeby wszystko było dobrze.

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewussia wrote:
    Dziewczyny ja po wizycie, wszystko ok, gin pobral cytologie, zbadał szyjke. Ide spac bo jutro o 6 wyjazd do łodzi. Odezwe sie jak bede cos wiedziec. Trzymajcie za mnie kciuki. Spokojnej nocy. Papa
    Trzymam mocno kciuki na pewno będzie dobrze! czekamy na wieści, spij dobrze.

w57vyx8do68si190.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu na belly znalazłam wątek gdzie piszą ze w pierwszych tyg poronily przez opryszczke a do tego jakies wady i dzidzi moga byc... to juz po nocy mam... wyc sie chce...

Endzis lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewusia trzymamy kciuki Kochana :*

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewusia ja też trzymam mocno kciukasy :-)

• mania Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Tu na belly znalazłam wątek gdzie piszą ze w pierwszych tyg poronily przez opryszczke a do tego jakies wady i dzidzi moga byc... to juz po nocy mam... wyc sie chce...
    Ten Internet to jednak przekleństwo dla nas. Rozumiem Ciebie bo ja tak samo reaguje jak cos wyczytam mąż na mnie krzyczy a ja dalej czytam. Iwonkaa postaraj się nie brać do siebie tego co piszą wiesz, że w Internecie można znaleźć wszystko...

w57vyx8do68si190.png
  • niunia26 Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział, że jeśli już przechodziłam opryszczkę to organizm ma już wytworzone przeciwciała,ale pamiętam że też dużo na necie czytałam o tym;/trzeba uważać żeby nie przenieść na narządy płciowe a nawet na dzieci do 3 lat żeby nie zarazić bo dla nich też może sie zle skończyc.

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie z ta opryszczka moja kumpela miała prawie przez całą ciążę i urodziła silnego zdrowego chłopaka :) na to co piszą w internecie trzeba brać poprawkę i to duża . Ja dla św spokoju nie czytam ,coś się dzieje, czegoś nie wiem- od tego jest mój ginekolog :)
    Dziewusia trzymaj się mocno! :) będzie wszystko okej :-)

Ja nie zamartwiam się tylko ciesze się tym stanem . Wiem ze wszystko jest dobrze i tego się trzymam :) prowadzę życie jak przed ciążą ( no unikam alkoholu i surowego mięsa ) i ciesze się każdym kolejnym dniem mi danym :) a życie które noszę pod sercem kocham bardzo mocno :) ale narazie jest blogi stan .. delektuje się nim wiem jaka ciężka droga mnie czeka po porodzie.

Dobrej nocy.

Straciatellaa, fabdorota, katka/85 lubią tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    O kurczę to jeszcze lepiej i co dr na to ?? Nic Cie nie boli ?? Mój dr to był w szoku :)
    Moja gin też, ale w dniu kiedy oddawałam mocz byłam przeziębiona i na dodatek to był niecały miesiąc po wizycie w szpitalu z nerkami więc gin kazała na razie obserwować go. Mam kolejne skierowanie na mocz, i mam go zrobić przed wizytą.

Dziewussia, trzymam kciuki wszystkimi palcami którymi się da! ;)

Dobranoc! ;*

• Mynia Ekspertka

Wysłany: 21 października 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny weszłam na nasz stary wątek, a tam Doti10 napisała przerażającą wiadomość... :/ Aż nie chcę tego pisać :(

Doti, nie wiem co napisać, nie ma słów pocieszenia... Trzymaj się Kochana :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 07:06

mania lubi tę wiadomość

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 - szczęśliwy

f2w3yx8d8kgijfn8.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra... Kochana Doti wyrazy współczucia:( Dużo sił życzę :*

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti przytulam, bardzo mi przykro... trzymaj się :*

w57vyx8do68si190.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za okropna wiadomość z rana :/ nawet nie wiem co napisać. . Wspolczuje Ci bardzo :( trzymaj się ...

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    No to teraz ja... naczytala się w internecie o opryszczce wargowej w ciąży i piszą ze jest niebezpieczna dla płodu bo to wirus Hsv... grrr jutro muszę zadzwonić do swojej gin i podpytac bo nie pamiętam zeń m kiedyś miała a taka pierwotna jest ponoć mega niebezpieczna... normalnie bezsilność...

Mam nadzieję, że jednak kiedyś ją przechodziłaś.. Bo właśnie to pierwsze zakażenie jest niebezpieczne dla dziecka.
    Ja mam drugiego typu, narządów płciowych, przechodziłam wiele razy w ciąży, ale pierwszy atak miałam przed ciążą.

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mynia wrote:
    Dziewczyny weszłam na nasz stary wątek, a tam Doti10 napisała przerażającą wiadomość... :/ Aż nie chcę tego pisać :(

Doti, nie wiem co napisać, nie ma słów pocieszenia... Trzymaj się Kochana :(

... :( Za dużo tego wokół. Życie jest cholernie niesprawiedliwe :(

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Podsyłam jeszcze kilka przydatnych (moim zdaniem linków) na przyszłość ;)
    http://www.aptekagemini.pl/ - aptekę podesłała mi siostra, jedna z tych tańszych, gdzie można znaleźć chyba wszystko co potrzebne dla Maluszka i dla Nas ;) ja już zrobiłam tam wstępny koszyk i jestem pod wrażeniem ceny - za wszystko (od patyczków do uszu, przez nożyczki do paznokci, zestaw szczoteczek do butelek po termometry do wody i bezdotykowy do temperatury ciała) wyszło mi jakoś 224 zł ;)

http://www.promobaby.pl/ - osobiście jeszcze 'nie kopałam' na tej stronie, ale już wiele razy o niej słyszałam a link dorwałam z mojej miastowej strony na fb ;)

http://sklep.brzuchatki.pl/ - kolejna strona podesłana przez siostrę, najczęściej kupowała tam sukienki i ciuchy ciążowe, w których ja teraz powoli śmigam ;)

Może na pierwszą stronę żeby nie uciekło? Bo potem nie znajdę a podoba mi się to zakupy robię za kilka miesięcy więc mam czas :-D ale dzięki za linki super!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiunia wrote:
    hej :)
    u nas wczoraj na wizycie pokazał się siurek :) także zostanę szczęśliwa mamusią drugiego synka :) na razie tak na 99 % :)

Super gratuluję synka!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam wszystko... Uff. Więc jeśli chodzi o wózek to chce Rico nano tech widziałam na żywo i jest super albo quinny moodd używany od koleżanki. Chust chyba nie chce bo wiązać trzeba i wolę bujaczek leżaczek bo dołożę dziecko i mogę wszystko zrobić a tak by mi przeszkadzało... Ale dla każdego coś innego:-D. Jeśli chodzi o sex to libido zero... Natomiast sny erotyczne są i orgazmy są ale ja tak zawsze mam jak sexu brak. My z m też uwielbiamy sex i różnego typu zabawy raz mocno raz słabo itd.. ;-) Gemini apteka... Moja znajoma tam pracowała do mnie nie wyślą chyba nic nie ich rejon hmm. Jeśli chodzi o jedzenie to mdłości znowu wróciły i nic nie jem pije tylko wodę i łykam tabletki. :-( zazdroszczę wam że możecie jeść... Ja w poprzedniej ciąży brałam luteinę do końca... Teraz biorę Duphaston i nie wiem jak to będzie. Opryszczke miałam na oku i na nosie w 1 ciąży teraz mam na nosie. Z tego co widzę każda z nas ma coś nie tak... Ważne żeby dzieci zdrowe się rodziły :-D dziewussia trzymam kciuki za Ciebie <3 Niestety nie znam Dodi nie wiem co się stało... Ale widzę że coś bardzo przykrego.... Więc współczuję i bardzo bardzo mi przykro.... :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Doti10

‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ