Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja po wizycie, wszystko ok, gin pobral cytologie, zbadał szyjke. Ide spac bo jutro o 6 wyjazd do łodzi. Odezwe sie jak bede cos wiedziec. Trzymajcie za mnie kciuki. Spokojnej nocy. Papa
jamniczakuchnia, fabdorota, Wiolcia1405, Rotenkopf, Aleksandrakili, Endzis, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ja Ci Iwonkaa nie pomogę bo nigdy nie miałam opryszczki najlepiej jak zadzwonisz i zapytasz jak masz taka możliwość, będziesz spokojniejsza.
Ehhhh my kobiety w ciąży to mamy zamiast cieszyć sie tym pięknym stanem ciągle mamy jakieś zmartwienia ale to dlatego, że tak bardzo kochamy te male istotki i chcemy żeby wszystko było dobrze. -
dziewussia wrote:Dziewczyny ja po wizycie, wszystko ok, gin pobral cytologie, zbadał szyjke. Ide spac bo jutro o 6 wyjazd do łodzi. Odezwe sie jak bede cos wiedziec. Trzymajcie za mnie kciuki. Spokojnej nocy. Papa
-
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa wrote:Tu na belly znalazłam wątek gdzie piszą ze w pierwszych tyg poronily przez opryszczke a do tego jakies wady i dzidzi moga byc... to juz po nocy mam... wyc sie chce...
-
Mi lekarz powiedział, że jeśli już przechodziłam opryszczkę to organizm ma już wytworzone przeciwciała,ale pamiętam że też dużo na necie czytałam o tym;/trzeba uważać żeby nie przenieść na narządy płciowe a nawet na dzieci do 3 lat żeby nie zarazić bo dla nich też może sie zle skończyc.
-
Spokojnie z ta opryszczka moja kumpela miała prawie przez całą ciążę i urodziła silnego zdrowego chłopaka
na to co piszą w internecie trzeba brać poprawkę i to duża . Ja dla św spokoju nie czytam ,coś się dzieje, czegoś nie wiem- od tego jest mój ginekolog
Dziewusia trzymaj się mocno!będzie wszystko okej
Ja nie zamartwiam się tylko ciesze się tym stanem . Wiem ze wszystko jest dobrze i tego się trzymamprowadzę życie jak przed ciążą ( no unikam alkoholu i surowego mięsa ) i ciesze się każdym kolejnym dniem mi danym
a życie które noszę pod sercem kocham bardzo mocno
ale narazie jest blogi stan .. delektuje się nim wiem jaka ciężka droga mnie czeka po porodzie.
Dobrej nocy.Straciatellaa, fabdorota, katka/85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymania wrote:O kurczę to jeszcze lepiej i co dr na to ?? Nic Cie nie boli ?? Mój dr to był w szoku
Dziewussia, trzymam kciuki wszystkimi palcami którymi się da!
Dobranoc! ;* -
Dziewczyny weszłam na nasz stary wątek, a tam Doti10 napisała przerażającą wiadomość...
Aż nie chcę tego pisać
Doti, nie wiem co napisać, nie ma słów pocieszenia... Trzymaj się KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 07:06
mania lubi tę wiadomość
- szczęśliwy
-
Iwonkaaa wrote:No to teraz ja... naczytala się w internecie o opryszczce wargowej w ciąży i piszą ze jest niebezpieczna dla płodu bo to wirus Hsv... grrr jutro muszę zadzwonić do swojej gin i podpytac bo nie pamiętam zeń m kiedyś miała a taka pierwotna jest ponoć mega niebezpieczna... normalnie bezsilność...
Mam nadzieję, że jednak kiedyś ją przechodziłaś.. Bo właśnie to pierwsze zakażenie jest niebezpieczne dla dziecka.
Ja mam drugiego typu, narządów płciowych, przechodziłam wiele razy w ciąży, ale pierwszy atak miałam przed ciążą.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Mynia wrote:Dziewczyny weszłam na nasz stary wątek, a tam Doti10 napisała przerażającą wiadomość...
Aż nie chcę tego pisać
Doti, nie wiem co napisać, nie ma słów pocieszenia... Trzymaj się Kochana
...Za dużo tego wokół. Życie jest cholernie niesprawiedliwe
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Podsyłam jeszcze kilka przydatnych (moim zdaniem linków) na przyszłość
http://www.aptekagemini.pl/ - aptekę podesłała mi siostra, jedna z tych tańszych, gdzie można znaleźć chyba wszystko co potrzebne dla Maluszka i dla Nasja już zrobiłam tam wstępny koszyk i jestem pod wrażeniem ceny - za wszystko (od patyczków do uszu, przez nożyczki do paznokci, zestaw szczoteczek do butelek po termometry do wody i bezdotykowy do temperatury ciała) wyszło mi jakoś 224 zł
http://www.promobaby.pl/ - osobiście jeszcze 'nie kopałam' na tej stronie, ale już wiele razy o niej słyszałam a link dorwałam z mojej miastowej strony na fb
http://sklep.brzuchatki.pl/ - kolejna strona podesłana przez siostrę, najczęściej kupowała tam sukienki i ciuchy ciążowe, w których ja teraz powoli śmigam
Może na pierwszą stronę żeby nie uciekło? Bo potem nie znajdę a podoba mi się to zakupy robię za kilka miesięcy więc mam czasale dzięki za linki super!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobilam wszystko... Uff. Więc jeśli chodzi o wózek to chce Rico nano tech widziałam na żywo i jest super albo quinny moodd używany od koleżanki. Chust chyba nie chce bo wiązać trzeba i wolę bujaczek leżaczek bo dołożę dziecko i mogę wszystko zrobić a tak by mi przeszkadzało... Ale dla każdego coś innego:-D. Jeśli chodzi o sex to libido zero... Natomiast sny erotyczne są i orgazmy są ale ja tak zawsze mam jak sexu brak. My z m też uwielbiamy sex i różnego typu zabawy raz mocno raz słabo itd..
Gemini apteka... Moja znajoma tam pracowała do mnie nie wyślą chyba nic nie ich rejon hmm. Jeśli chodzi o jedzenie to mdłości znowu wróciły i nic nie jem pije tylko wodę i łykam tabletki.
zazdroszczę wam że możecie jeść... Ja w poprzedniej ciąży brałam luteinę do końca... Teraz biorę Duphaston i nie wiem jak to będzie. Opryszczke miałam na oku i na nosie w 1 ciąży teraz mam na nosie. Z tego co widzę każda z nas ma coś nie tak... Ważne żeby dzieci zdrowe się rodziły
dziewussia trzymam kciuki za Ciebie
Niestety nie znam Dodi nie wiem co się stało... Ale widzę że coś bardzo przykrego.... Więc współczuję i bardzo bardzo mi przykro....
-
nick nieaktualny