Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak mi odeszly wody to tez watpliwosci nie mialam, to takie dziwne uczucie jakby sie siusialo tylko tego strumienia w żaden sposob nie mozna zatrzymac. Lecialo i lecialo brzuch od razu zrobil sie sporo mniejszy. Tylko ja rodzilam w 38 tyg wiec tych wod tez bylo wiecej pewnie niz teraz mamy
Lanusia zdrowka dla was obu, oby szybko wam przeszlo bo to straszna przypadlosc, pijcie duzo wody.
ps DZIS WG BELLY ZACZYNAMY 5 MIESIAC, JUUUUPPPIIIIII!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:01
-
Dzień dobry.
Pati85 to strasznie, bardzo mi przykro aż nie wiem co napisać choc to bardzo trudne trzymajcie się
Lanusia u nas tez krąży jelitowka kolega odtatnio mówił, że cała jego rodzina się pochorowała...biedna Lili oby szybko przeszło, zdrówka dla Was...
Iwonkaaa wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń!
Bardzo smutno od rana
Ja też mam dzis wizytę tylko taką bez usg dr tylko sprawdzi czy w środku wszystko ok i jak wczoraj byłam mega spokojna tak po dzisiejszych wieściach zaczynam sie stresować -
Ameiva wrote:
ps DZIS WG BELLY ZACZYNAMY 5 MIESIAC, JUUUUPPPIIIIII!!!
Super gratuluję!
U nas też od dzis 5ty MIESIĄC i 43%Niedługo będzie połówka i jak na początku się ciągnął czas okrutnie tak teraz przyspieszył, że aż nie nadążam
zaraz będziemy tulić maluchy! ❤
Lanusia93, Ameiva lubią tę wiadomość
-
Iwonka sto lat
Pati to straszne co Cie spotkalo,ale ja wierze,ze uratuja malca...ze dadza rade,mialam okropna noc,tylko mloda wyjdzie do szkoly ide spac dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:30
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Cześć dziewczyny , daje znak życia mam nadzieje ze jak w końcu pójdę na l4 będę mieć więcej czasu na forum. Po wczorajszej wizycie wszystko ok i prawdopodobnie dziewczynka:)(mam już synka i prawdę mówiąc nastawiłam się na 2 chłopca;)bo ma pępowinę miedzy nóżkami i lekarz nie dał 100% pewności dopiero po usg 3/4d będę pewna a to dopiero za jakieś 2-3 tygodnie.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
Madzialinda -
Kawuszka wrote:Jakbym słyszała mojego męża z tymi pidżamami
Śmieje się, że ja to najlepiej koszulka w spodnie, żeby mi się nic nie ściągało i właśnie gwiazdki, misie
hehe
Widziałam kiedyś super koszulę w programie Pani Gadżet, ale nie pamiętam nazwy, poza tym nie była tania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Współczuję Wam złego nastroju, Ja mam za to cudowny bo wybraliśmy imię dla naszego synka
Przedstawiam Wam Leonka
jamniczakuchnia, fabdorota, Karatka, malala, wiecznie, Lanusia93, agulas, Straciatellaa, Rotenkopf, malika89, Aleksandrakili, Larisa lubią tę wiadomość
[/url]
-
Pati tak strasznie mi przykro
Ale mnie nastraszyłaś, ja też teraz przechodzę zapalenie zatok i źle się czuje. W poprzedniej ciąży też mi wody odeszły w 33 tyg bez żadnych skurczy ale wtedy odrazu mi cesarke zrobili. A wizyta u gina dopiero 19 listopada -
Witam Was z rana
od 4 dni nie chodze do pracy i moj kregosłup, kosc ogonowa juz tak mi nie dokuczają..
Pati85 badz silna, trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.
Dzisiaj przejde sie po aptekach i poszukam samo DHA w kapsułach, biore femibion natal 2 plus i tam jest 200mg ale jak czytalam w necie w wielu zrodlach ( zreszta tutaj tez ktos wspominał) najlepiej brac wieksza dawke DHA (do 500mg max). -
nick nieaktualny
-
Mmmm Iwonkaaa uwielbiam jajka tak mam na nie ochotę ale odkąd jestem w ciąży co je zjem to mi niedobrze więc je musiałam odstawić a zawsze mam takie wiejskie świeżutkie...
U mnie dziś ponura pogoda niby ciepło ale jakoś tak szaro i smutno...zaraz ma przyjść mama i idziemy pooglądać wózeczki, łóżeczka i resztę w końcu się odważę... ale tylko pooglądaćtak na poprawę humoru
Fabiola, Leoś ❤ juz pisałam, że to mój typ jakby Zosi coś wyrosło miedzy nóżkami piękne imięWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:51
fabiola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonkaa również życzę wszystkiego najlepszego
Fabiola jaki piękny brzuszekSuper mieszkanko
Ja miałam materac kokos gryka, bo tez się naczytałam w necie. Ogólnie hmm jak dla mnie śmierdział, a nie miałam wilgoci w domu, od początku taki specyficzny zapach. Któraś strona z czasem się bardziej wygniotła, a jak już mały gdzieś na początku mi się lekko zesikał to smród jak kocie siki. A że było mega gorąco w lato, próbowałam to wyprać, no ale nie jest to proste, potem dałam ochraniacz na. Ale co z tego, ten materac po prostu no od początku miał taki zapach że porażka. W tym roku go wyp... bez żalu.