Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Załóżmy kółko panikujących ;p
Ja jutro mam gina i wiecznie mam w głowie, że coś jest nie tak ;(
No, to widzę,że znalazłam kogoś równego mi jeśli chodzi o panikęmam identycznie! Przed każdą wizytą siedzę jak na szpilkach. Na szczęście wizyta już w poniedziałek!
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdę się trochę ogrzać pod prysznicem bo trzęsie mną aż, zastanawiam z czego ?
Tak sobie siedzę i rozmyślam. Kołatania serca mogą być spowodowane problemami z tarczycą, a problemy z tarczycą mogą powodować chudnięcie..ale w ciąży też? Jutro się wszystkiego dowiem.
Pewnie od razu po wyjściu z łazienki pójdę się położyć...i nie zasnę -
1 zakupy mam za soba...lozeczko z balbachimem materacem,2 poaciele,kolderka podusia,2 kocyki i troszke ciuszkow,jej jaka to radosc,ale nawet nic nie wypakowalam,bo tak jak weszlam to padlam i ruszyc sie nie moge,jednak lekarz mial racjie,lezec w domu,ale swojego dopielam,od jutra leze :)tez czekam jeszcze raz na liste rzeczy,zeby podgladnac,bo chtba tamtego nie znajde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:55
Rotenkopf, mania, Straciatellaa, Lanusia93 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyjamniczakuchnia wrote:Aleksandrakili jeżeli brzuch już widać, a waga ani drgnie to w sumie nic tylko się cieszyć - tak mi mama mówiła
Nadrobimy jeszcze te kg
Rotenkopf tylko już dzisiaj nie panikuj ok! Będzie wszystko ok u ginachociażby na poniedziałek a nie na czwartek
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:1 zakupy mam za soba...lozeczko z balbachimem materacem,2 poaciele,kolderka podusia,2 kocyki i troszke ciuszkow,jej jaka to radosc,ale nawet nic nie wypakowalam,bo tak jak weszlam to padlam i ruszyc sie nie moge,jednak lekarz mial racjie,lerzec w domu,ale swojego dopielam,od jutra lerze
super !
a jaki materacyk kupiłaś??
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Ja mam juz 1,5kg do przodu
Jesli chodzi o panikowanie to ja tez mam sukcesy. Tak mi sie przypomniało bo Rotenkopf pisala o gorącym prysznicu.. Gdzies wyczytalam ze w ciazy nie wolno brać gorących kąpieli, zwłaszcza na poczatku ciąży bo to grozi poronieniem. Wiec dlugo mylam sie w letniej wodzie a pozniej sie trzeslam z zimna wychodząc z wanny ;P -
nick nieaktualnyCo do tych kąpieli (tak, jeszcze się nie zebrałam ;p) to muszę jutro gin zapytać co wg niej oznacza "gorąca kąpiel" bo raz, że dla mnie kąpiel to jest w wannie, a dwa - gorące to dla mnie pojęcie względne. Ogólnie zawsze wychodziłam czerwona jak rak po prysznicu (mąż się śmiał, że robiłam saunę) a jak zaszłam w ciążę to kąpałam się w letniej (że nawet 1cm skóry nie miałam zaczerwienionej) a mąż (czasami prysznicowaliśmy razem) marudził, że Jego to parzy ;] I cały czas podczas prysznicu mam dreszcze
-
Aleksandrakili wrote:Sporo kupiłaś
super !
a jaki materacyk kupiłaś??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:10
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:No zaszalalam,dobrze,ze odlozylam troszke kasy,bo na raz to duzo...budrzet na ten miesiac wyczerpalam:) Kokosowo-piankowy z luska gryczana,ze wzgledu na to ze ja sie nie znam doradzala mi pani w sklepie kosztowal 150 zl byly tez za 300 ale i za 70 jakies zwykle,mam nadzieje,ze bedzie dobry,ma 3 warsty,niby oddycha i dopasowuje sie do ciala dzidziusia,no napewno pani sie znala lepiej bo ja to na materacykach to slabo
-
mania wrote:A do kogo chodzisz w Płocku?? Ja jeździłam do dr Hawryluka ale zmieniłam teraz dr.
.
O dr Hawryluku też słyszałamMa swój gabinet kilkaset metrów dalej od dr Juchnowicza
mania lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Panikary, wciry Wam się należą! Uspokoić się i cieszyc, a nie problemy wymyślać
Ja dziś jestem przeszczesliwa, bo Pola fika jak szalona. Ciasta się objadlam, więc chyba ja cukrem przycpalam. Ale czuję ja cały dzień i to takie super jest!
Ilonia m, zazdroszczę zakupów
Ja też bym chciała juuuuuz:) a planujemy po nowym roku kupować wszystko...ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:1 zakupy mam za soba...lozeczko z balbachimem materacem,2 poaciele,kolderka podusia,2 kocyki i troszke ciuszkow,jej jaka to radosc,ale nawet nic nie wypakowalam,bo tak jak weszlam to padlam i ruszyc sie nie moge,jednak lekarz mial racjie,lezec w domu,ale swojego dopielam,od jutra leze :)tez czekam jeszcze raz na liste rzeczy,zeby podgladnac,bo chtba tamtego nie znajde
-
A ja mam wizytę w piątek i zero stresu
kur** dosłownie nic a nic
aż się doczekać nie mogę
w 1 ciąży nie byłam aż tak spokojna ale teraz jestem o dziwo bo zazwyczaj przejmuje się wszystkim aż nad to .
mąż się śmieje ze taka spokojna się zrobiłam i cicha
ciekawie na ile mi tak zostanie ahahaha
Kładę się spać jutro na badania jadę to i pewnie jakiś sklep dziecięcy nawiedze
Dobrej nocy :* -
Aleksandrakili wrote:No właśnie ja też sie nie znam a słyszalam ze jakies dla dzidziusia odpowiednie powinny byc. Ja mam materacyk dla dziecka po mojej chrzesnicy ale z czego on jest to nie mam pojecia ;p trzeba bedzie sie douczyc w internecie troche ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:35
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyHaha mój mąż też cierpliwości nie ma :p chociaz ostatnio byliśmy wózki ogladac i jeden mu sie tak bardzo spodobal ze jak w domu bylismy to mowi ze sie strasznie w tym wozku zakochal i caly czas o nim gadal hahaha :p normalnie gorzej jak baba :p
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Ciasta się objadlam, więc chyba ja cukrem przycpalam.
Co do materaców to słyszałam, że prym wiedzie gryka-kokos. Osobiście łóżeczko i materac pewnie kupimy gdzieś w lutym, bo mam takie odczucia, że urodzę jednak w marcu ;pilonia1984 lubi tę wiadomość
-
To zazdroszcze,bo moj gada...Kochanie bierz co uwazasz ty wiesz lepiej...ale mnie to wkur...czlowiek,by rady potrzebowal to dupa,a jak awanture zrobilam,ze jemu wszystko obojetne,co kupie to stwierdzil,ze mnie zna i wie,ze i tak kupie to co ja chce wiec na cholere sie go pytam...
moze cos w tym byc,nam ciezko dogodzic,ale ja go lubie tak pomeczyc,za kare bede go ciagac na kazde zakupki dla naszej Zosienki,taka bede...a co
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyJa wczoraj zmusiłam męża do tego, żeby oglądał ze mną te ciuszki, które dostałam od siostry i na zakupy chciał czy nie to będzie ze mną chodził. On się przyczynił do poczęcia Hani to będzie się też przyczyniał do zakupów, chociażby do noszenia toreb ale jednak
Ach, faceci...z nimi żle a bez nich jeszcze gorzej
ilonia1984, Lanusia93 lubią tę wiadomość