Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obiwcalam,ze sie.pichwale,lizeczko zapakowane lezy wiec narazie tylko ciuszkami
http://iv.pl/images/26135469067203798103_thumb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:16
mania, Lanusia93, jamniczakuchnia, Karatka, fabdorota, Ameiva, Straciatellaa, Rotenkopf, Aleksandrakili lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Obiwcalam,ze sie.pichwale,lizeczko zapakowane lezy wiec narazie tylko ciuszkami
http://iv.pl/images/26135469067203798103_thumb.jpg
. Super zakupy
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Jak różowo
. Super zakupy
sa body jedne zielone i spodenki niebieskie heh baldachim dla mojej ksiezniczki tez jest w falbany i kokardki wiec mam nadzieje,ze moja Zosia nie bedzie Zoskiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:24
Lanusia93 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
A to mój brzuchol
Zawsze miałam płaski, a teraz się lekko zaokrągla
I 3 kg na plusie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3a3ea5a39a6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:26
malala, Karatka, jamniczakuchnia, fabdorota, wiecznie, mania, ilonia1984, Rotenkopf, malika89 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Pati85 straszna wiadomość jeju
trzymaj się dzielnie..
Iwonkaaa wszystkiego co najlepsze!
ale wczoraj tu zasypałyście wątek brzuszkamiwszystkie piękne, i jakie duże
ja zaraz też znajdę jakies zdjęcie, z ubiegłego tygodnia co prawda ale co tam
dziś też na wagę wlazłam, mam od początku +2,6kg, w ubiegłym tygodniu miałam na plusie ponad trzy kg ale wydaje mi się, że wtedy miałam jakies zatrzymanie wody w organiźmie, albo co, bo czułam się taka nabita..Julia
-
nick nieaktualnyPowiem wam, że ludzie są nienormalni
Odkrycie... Pisze wczoraj wieczorem do mnie babka, od której chciałam kupić wózek. Ostatni raz pisała do mnie 13.10. Prosiłam o zdjęcia spacerówki, cisza. Już od ponad tygodnia mam wózek (dużo ładniejszy i w lepszym stanie, co śmieszniejsze był tańszy i po serwisie) więc się obudziła... Pyta czy jeszcze chcę zdjęcia... Ręce opadają. Ten co kupiłam to babka brzydkie zdjęcia wystawiła, że ja nawet wcześniej nie oglądałam dokładnie ogłoszenia. Tak jakoś po prostu poprosiłam ją o inne zdjęcia. Jak mi przesłała nowe zdjęcia, zrobione w dzień, na zewnątrz to kopara mi opadła, jaki kolorek wózka, wkładka itd. Nie dziwne,że on trochę stał w ogłoszeniu i cena stopniała, takie zdjęcia były
-
nick nieaktualny
-
Karatka fajnie, że wózek wyrwałaś taniej i to jeszcze lepszy niż ten poprzedni!
ja od kilku dni zajadałam kiszoną kapustę ale taką pogdotowaną, pyszna, ale wczoraj chyba już przesadziłam albo żołądek się zbuntował i cierpiałam wieczorem.. na szczęście dziś jest już okejale odpuszcze sobie kapustę na jakiś czas
Karatka lubi tę wiadomość
Julia
-
Pati85 Bardzo przykro trzymajcie się mocno.
Teraz to ja dopiero panikuje byłam przez tydzień chora gorączka na poczatku później kaszel katar gardło, byłam u rodzinnego i niby się wyleczylam domowymi sposobami przepisała mi cos w razie czego na zatoki i po kilku dniach zatoki mnie dopadły
Ja panikuje z wszystkim ze mój Stasiu w 17 tygodniu wazy juz 200 g a brzuch ledwo widoczny i waga od poczatku ciąży dopiero 2 kg do przodu a tu niby taki grubasek
Jeszcze moja ginekolog która miała przyjemność mnie odbierać na świat ( wiem ze to śmieszne,ale jak wiedziałam ze jeszcze jest w zawodzie to chciałam do niej z sentymentu) powiedziała ze ja tez nie bylam z 40 tygodnia i mały tez prawdopodobnie będzie wcześniak.
Termin mi się skraca juz mam na 28.03
Zaczynam juz 18 tydzień a ruchów brak.
Widzicie dziewczyny ja to dopiero panikuje ale w głowie tyle myśli i pytań
P.S sliczne macie juz brzuszki -
Andrea20 wrote:Pati85 Bardzo przykro trzymajcie się mocno.
Teraz to ja dopiero panikuje byłam przez tydzień chora gorączka na poczatku później kaszel katar gardło, byłam u rodzinnego i niby się wyleczylam domowymi sposobami przepisała mi cos w razie czego na zatoki i po kilku dniach zatoki mnie dopadły
Ja panikuje z wszystkim ze mój Stasiu w 17 tygodniu wazy juz 200 g a brzuch ledwo widoczny i waga od poczatku ciąży dopiero 2 kg do przodu a tu niby taki grubasek
Jeszcze moja ginekolog która miała przyjemność mnie odbierać na świat ( wiem ze to śmieszne,ale jak wiedziałam ze jeszcze jest w zawodzie to chciałam do niej z sentymentu) powiedziała ze ja tez nie bylam z 40 tygodnia i mały tez prawdopodobnie będzie wcześniak.
Termin mi się skraca juz mam na 28.03
Zaczynam juz 18 tydzień a ruchów brak.
Widzicie dziewczyny ja to dopiero panikuje ale w głowie tyle myśli i pytań
P.S sliczne macie juz brzuszki. Na ostatniej wizycie tydzień temu ważył 250 g i ma długie nogi
. A ja przytyłam jeszcze mniej niż Ty, bo tydzień temu na wadze było + 1,3 kg. Ale lekarz nie widzi nic w tym złego.
-
Ja też idę na wizytę dopiero 10.11. Trochę się wkurzyłam, bo babka w recepcji zapisała mi termin po 5 tyg. od ostatniej wizyty, a ja to zauważyłam dopiero jak spojrzałam w kalendarz. Taki termin to definitywnie za długa przerwa i teraz mam zamiar podać konkretny tydzień kiedy chcę mieć wizytę i nic mnie nie obchodzi.
-
Ja teraz mam wizytę z usg dopiero 19.11:( dużo czekania. Ale chyba wcześniej się umówię na dodatkowe polowkowe tam gdzie robiłam pappa, bo mi przysługuje z programu prenatalnego. Stesknilam się za widokiem mojego Skarbenka