X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) ja dopiero teraz bo moj m ze szczescia ze wszystko okey zażyczył sobie maszynke do wlosow ;p

Tak więc z moją kruszynką wszystko dobrze. Uparta spała, nie chciała współpracować ale lekarz dojrzaj że mieszka u mnie dziewczynka czyli Wiktoria :D jestem bardzo szczęśliwa ;) połówkowe mam 3 grudnia ;) doktor powiedział ze zbada mi piersi wtedy też tzn usg piersi zrobi ;) pytal czy bola powiedzialam ze nie ;)

a co do tej macicy ze twarda to nic sie nie dzieje ;) szyjka jest wporzadku ;)
    mam sobie brac magnez i ew. jak bedzie dalej boleć to buskopan ;)

A to moja śpiąca królewna ;p
    vodh2arjwlop_t.jpg

Iwonkaaa, fabdorota, jamniczakuchnia, Rotenkopf, Aleksandra19, Sunday, Catelyn, MagSz, essentiel, agulas, Babu lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no tak bez wózka ok ;)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Fabdorota przeczytałam i myślałam że 2 tysie razem z wózkiem :P A tu bez wózka!
    Słaba jestem z matmy, ale nie aż tak :D Z wózkiem i mebelkami to pewnie koło 5tys.

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra śliczna Księżniczka :*

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabdorota wrote:
    Słaba jestem z matmy, ale nie aż tak :D Z wózkiem i mebelkami to pewnie koło 5tys.

Haha :D No u nas też by było więcej, gdyby nie mój minimalistyczny zmysł :P

• mania Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko 5tys?! Ja jeszcze się za to nie wzięłam dobrze, że dziadki są chętne do kupowania :) jeszcze.musze doliczyć tapetę bo mam na jednej ścianie ale teraz mam taką ciemną brązową w kwiaty ale dla maluszka muszę zmienić na cos mniej poważnego...

Aleksandrakili piękna Wiki ❤

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jabteż jeszcze kosztorysu nie robiłam i z tego co widzę to już mnie to trochę przeraża ;p a jeszcze remont sypialni na początku grudnia Nas czeka ;p
    Głowa boli :p

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas zakup samochodu i mebli do salonu, dlatego żyjemy od dawna z jednej pensji, a drugą całą odkładamy. Jest ciężko, ale można dać radę. Chociaż te meble to chyba jednak na kredyt weźmiemy. Oboje umiemy z mężem ostro zacisnąć pasa...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili, kamień spadł mi z serca! Śliczna Wiktoria! ;)

Ja za kosztorys może zabiorę się po weekendzie bo zaraz wraca mąż a w weekend nie wiem czy będę mieć czas. U mnie na całe szczęście też wózek kupują moi rodzice ;)

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi82 wrote:

Do Mam z Warszawy - kogo polecacie z lekarzy robiącego dobre USG? Bo na połówkowe pod koniec listopada idę do Medicover - znacie tam może jakieś nazwisko? A dodatkowo chce iść do Novum przy Puławskiej.

Ja prowadze ciaze w Medicover, usg genetyczne robia tylko w szpitalu na Wilanowie, ja chodze do Piotra Solowiej na usg i szczerze polecam, w pierwszej ciazy tez do niego 2 razy trafilam. Teraz na polowkowe nie bylo juz do niego terminow w czasie kiedy mi pasowalo wiec sie zapisalam do innego ale nie pamietam teraz nazwiska tego lekarza. Ide na badanie 24.11 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:07

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wydatki będą ogromne, bo musimy dostosować mieszkanie. Z zakupów dużych czeka nas:
    - wózek
    - komoda
    - przewijak
    - witryna
    - łóżeczko z materacykiem i inne tekstylia
    - wanienka ze stelażem nam się marzy
    - laktator

Dodając do tego ubranka, kosmetyki i inne pierdółki wychodzi zawrotna kwota 6-7 tys... Ale w tym meble kosztują koło 3-3,5 tys.

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh ale naskrobalyscie przez cały dzień.

Takie luksusy mają, będę mieć właśnie w holandii ;)

Byłam na spotkaniu z polozna, bez usg ale posluchalam sobie jak stuka serduszko mojego maleństwa, muzyka dla uszu matki.

Czy kogoś boli tak zaraz pod cyckami, jakby jakiś ucisk czy coś takiego pojawia się po długim siedzeniu lub chodzeniu, jak sobie z tym radzić?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia, jaki piękny jest ten wózek Riko Brano! Właśnie awansował na moje pierwsze miejsce :) Dziękuję Ci! Posprawdzam jeszcze jak funkcjonalności. Do tej pory moim top 1 był Bebetto Luca, ale tylko ze względu na opinie. Wizualnie mnie nie zachwycał.

Edit: ojej, ale właśnie sprawdziłam, że on 2w1 kosztuje 1500 zł.. Jeszcze fotelik trzeba :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:13

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    U nas wydatki będą ogromne, bo musimy dostosować mieszkanie. Z zakupów dużych czeka nas:
    - wózek
    - komoda
    - przewijak
    - witryna
    - łóżeczko z materacykiem i inne tekstylia
    - wanienka ze stelażem nam się marzy
    - laktator

Dodając do tego ubranka, kosmetyki i inne pierdółki wychodzi zawrotna kwota 6-7 tys... Ale w tym meble kosztują koło 3-3,5 tys.
    U mnie wyprawka też będzie się kręcić w takich granicach

Aaaa zmienił mi się termin porodu na 16 kwietnia, bardzo proszę o zmianę na pierwszej stronie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    jamniczakuchnia, jaki piękny jest ten wózek Riko Brano! Właśnie awansował na moje pierwsze miejsce :) Dziękuję Ci! Posprawdzam jeszcze jak funkcjonalności. Do tej pory moim top 1 był Bebetto Luca, ale tylko ze względu na opinie. Wizualnie mnie nie zachwycał.
    Muszę popatrzeć ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L4 mam chodzone, dzwoniłam i mówię jej ze przez to ze tym kobietom nie chciało się wejść ja mam znowu na 30 dni odroczona wypłatę zasiłku a mam roczne dziecko i muszę mieć kasę. To powiedziała że albo skargę napisać na te baby albo prośbę! ( nasz ku*wa człowiek się jeszcze prosić musi o swoje) o przyspieszenie wypłaty zasiłku. Ręce mi opadają, cały dzień płacze, jestem kłębekiem nerwów jeszcze się z Mężem o to poklócilam po prostu mam ochotę wszystkim pieprznac ;(

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złóż skargę, ale tak nasmaruj, żeby im para z uszu poszła!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaskra, o jaką witrynę Ci chodzi?

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm właśnie tatuś przywiózł swierze wyroby ... był na biciu świnki dziś u wujka...pychaaaa

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1788b4cbf7e4.jpg

Kielbaska kaszanka salceson i pasztecik

Rotenkopf, Funky09 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
‹‹ 333 334 335 336 337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ