Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaskra wrote:dziewczyny, kupujecie adapter do fotelika samochodowego, czy będziecie przypinać pasami?
-
Iwonka brzusio przepiękny, zazdraszczam
. U mnie już też 7kg na plusie, tak dla pocieszenia
.
Zakochałam się po prostu z tym łóżeczku
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-tapczanik-gryka-posciel-minky-i5731034861.html?bi_s=internal&bi_c=44427&bi_m=baby-art-offerMagSz lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Kama szczególnie mnie zainteresowalaposniel w tym łóżeczku, musi być mega przyjemna dla maluszka, ale czy nie będzie za ciepła na lato?
Nie widzę właśnie zdjęć tej kołderki ale myślę że chyba może się przydać, z resztą ciężko mi się wypowiadać bo nie znam się totalnie. Fajnie że dają też ochraniacz i rożek. Poza tym samo łóżeczko znalazłam za 400zl. Trzeba to przeliczyć czy nie lepiej dokupić resztę osobno ale jak widzę te urocze minky to aż nie mogę się powstrzymać
.
-
kamaaa wrote:Nie widzę właśnie zdjęć tej kołderki ale myślę że chyba może się przydać, z resztą ciężko mi się wypowiadać bo nie znam się totalnie
. Fajnie że dają też ochraniacz i rożek. Poza tym samo łóżeczko znalazłam za 400zl. Trzeba to przeliczyć czy nie lepiej dokupić resztę osobno ale jak widzę te urocze minky to aż nie mogę się powstrzymać
.
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Mam zamiar we wtorek tam jechać i poproszę na piśmie wypisane co mogę a co nie. Bez tego nie wyjdę bo oni to zrobili specjalnie żeby jak najdłużej kasy nie wypłacić. Równie dobrze tych bab mogło w ogóle u mienie być a tylko wpisały że mnie nie zastały.
Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam taka wściekła i rozżalona ;(
[/url]
-
Fabiola wyobrażam sobie... nie ma to jak stan błogosławiony i ciągle coś... z każdej strony baty... a urzędasy szukają kasy na koniec roku i wymyślają jak tu ludziom zabrać... szkoda że meneli nie kontrolują na co zasiłki dają... bo do pracy niezdolni ale do picia owszem... Ale zawsze uderzają w najsłabszy punkt aby sobie zachodu nie robić...
Kochana dużo siły i wytrwałości:* -
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa wrote:Fabiola wyobrażam sobie... nie ma to jak stan błogosławiony i ciągle coś... z każdej strony baty... a urzędasy szukają kasy na koniec roku i wymyślają jak tu ludziom zabrać... szkoda że meneli nie kontrolują na co zasiłki dają... bo do pracy niezdolni ale do picia owszem... Ale zawsze uderzają w najsłabszy punkt aby sobie zachodu nie robić...
Kochana dużo siły i wytrwałości:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:33
Rotenkopf lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualnyjaskra wrote:a gdzie taki znalazłaś jeśli można wiedzieć? Rozumiem, że to z fotelikiem ich produkcji również? Ja myślałam o Maxi Cosi, bo słyszałam, że są najbezpieczniejsze, ale w sumie w ogóle się na tym nie znam... Znalazłam 3w1 Riko Brano z fotelikiem maxi cosi za 2100 zł.
Na Allegroz fotelikiem Riko. Wpisz w Allegro Riko Brano 3w1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZUS ma czas do 30 dni od otrzymania dokumentów od pracodawcy ze wszystkimi informacjami i potem na każde wypłacenie l4 też do 30 dni. Czyli tak, jak w moim przypadku wypłatę będę miała średnio co trzy tygodnie bo na tyle mam wypisywane l4. Ktoś ma co 2 to będzie dostawał kase za 2 tygodnie, a jak ma l4 na 4 to kasę za 4 tygodnie. Dziś dzwoniłam do ZUSu w tej sprawie ;p
I ja 21 października dostałam kasę za okres l4 od 18 września do 8 października, dzisiaj dostałam za okres od 9 października do 29.10Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 21:59
-
A mi płaci pracodawca normalnie i nawet premie mam wliczoną więc dobrze na tym wyszłam ale nie wiem dlaczego jednym płaci zus a innym pracodawca ?? I kasę mam zawsze na 10go normalnie jak wtedy gdy pracowałam