X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa, termin zmieniony ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• jaskra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, o taki duży mebel- regał w zasadzie, ale z drzwiczkami :) To w zasadzie nie jest dla dziecka, ale jest to wydatek, który się pojawił z powodu małej Marysi, więc doliczam do kosztów :)

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaskra wrote:
    jamniczakuchnia, jaki piękny jest ten wózek Riko Brano! Właśnie awansował na moje pierwsze miejsce :) Dziękuję Ci! Posprawdzam jeszcze jak funkcjonalności. Do tej pory moim top 1 był Bebetto Luca, ale tylko ze względu na opinie. Wizualnie mnie nie zachwycał.

Edit: ojej, ale właśnie sprawdziłam, że on 2w1 kosztuje 1500 zł.. Jeszcze fotelik trzeba :(

Piękny, no :) Mężowi też podoba się bardziej niż Riko Nano, parametry techniczne są wg niego ok. Żadnych Bebetto ani innych takich nie biorę pod uwagę, tym bardziej że Riko to Polska firma. Niecałe 1700 kosztuje 3w1, my taki kupujemy :)

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabiola jakbyś miała k możliwość to jedz do nich i załatw osobiście bo tel nic nie da są anonimowi... wstrzymać to nie trzeba procedur ś
    ale wypłacić to mnóstwo procedur...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, kupujecie adapter do fotelika samochodowego, czy będziecie przypinać pasami?

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na jakiej wysokości czujecie ruchy? Tak nisko, nad spojeniem lonowym czy już wyzej? :)

f2wlcbxmqludqper.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Piękny, no :) Mężowi też podoba się bardziej niż Riko Nano, parametry techniczne są wg niego ok. Żadnych Bebetto ani innych takich nie biorę pod uwagę, tym bardziej że Riko to Polska firma. Niecałe 1700 kosztuje 3w1, my taki kupujemy :)

a gdzie taki znalazłaś jeśli można wiedzieć? Rozumiem, że to z fotelikiem ich produkcji również? Ja myślałam o Maxi Cosi, bo słyszałam, że są najbezpieczniejsze, ale w sumie w ogóle się na tym nie znam... Znalazłam 3w1 Riko Brano z fotelikiem maxi cosi za 2100 zł.

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz wrote:
    Dziewczyny na jakiej wysokości czujecie ruchy? Tak nisko, nad spojeniem lonowym czy już wyzej? :)
    Ja czuję bardzo nisko a to już 19 tydzień. Ale na wczorajszej wizycie ginekolog mówiła że dzidzia jest nisko i żeby się nie martwić. No i dziewczyny tutaj też tak pisały :D

MagSz lubi tę wiadomość

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam ;-) mam wyniki NIFTY i wszystko dobrze dzidzia zdrowa! Cieszę się jak głupia! <3 Będzie dziewuszka Alicja jednak :-D. Kupię ten leżaczek Tiny love bo jest cudny a i wózek będzie quinny moodd ale gondola i stelarz ciekawe czy mogę tak kupić bo spacerówke już mam a wyprawki nie liczyłam ale tylko muszę kupić rzeczy higieniczne w więc kilkaset złotych więcej nie wydam 2,5 z wozkiem i z leżaczkiem pójdzie

Rotenkopf, wiecznie, Anastazjaaa, Larisa, jamniczakuchnia, Babu, Aleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smyranko czuje tak z 5 cm pod pepkiem... Boże takie cudowne uczucie....

Rotenkopf lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten wozek Rico strasznie podobny do TAKO MOONLIGHT :) który ostatnio widziałam na Helu i ślicznie się prezentował ;)

W 1 ciąży ZUS wypłacił mi zasiłek dopiero po 3 miesiącach :) pojechałam upomnialam się i złożyłam pismo aby za zwłokę zapłacili mi odsetki :) i tak też zrobili ;) ( ok 500 zł ) ;) droga nie chodzi kupiliśmy za to kosz mojzesza :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój brzusio.... rozstępy po pierwszej ciąży i "śmieszny" pępek ale to cały czas moja duma :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/faab21d8bfbc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee4b73886ba.jpg

Ameiva, Aleksandra19, MagSz, essentiel, Anastazjaaa, Rotenkopf, agulas, jamniczakuchnia, Babu, Aleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózki też obcykalam w necie także teraz chcemy jechać i obejrzeć na żywo głębokość gondoli... funkcjonalność i tez 3w1 bierzemy ...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • essentiel Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa, piękny brzusiooo!
    U nas nadal bardzo malutki,ale ginekolog uważa,że nie szkodzi,maleństwo rośnie, na wadze +1kg,więc nie ma o co się martwić :)

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
    m3sx6vgcf3jfk39f.png
    ❤ Hanna - 11.04.16 ❤
    klz9roeqis0tp9cs.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Anastazjaaa, termin zmieniony ;)
    Dziękuję

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Kochana plus 7 kg...

Larisa lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag.1990 wrote:
    Ameiva - pierwszy był na Madalińskiego i drugi tez tam, bo mega zadowolona jestem.
    Ja rodziłam na inflanckiej i tez tam chce. Juz rozmawiałam ze swoją położna :)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka189 wrote:
    Hej wam ;-) mam wyniki NIFTY i wszystko dobrze dzidzia zdrowa! Cieszę się jak głupia! <3 Będzie dziewuszka Alicja jednak :-D. Kupię ten leżaczek Tiny love bo jest cudny a i wózek będzie quinny moodd ale gondola i stelarz ciekawe czy mogę tak kupić bo spacerówke już mam a wyprawki nie liczyłam ale tylko muszę kupić rzeczy higieniczne w więc kilkaset złotych więcej nie wydam 2,5 z wozkiem i z leżaczkiem pójdzie
    Gratuluję dziewczynki, niech Alicja dalej rośnie zdrowo.

Też miałam ochotę na moodd zwłaszcza ten z białym stelażem ji się podobał, ale zrezygnowałam bo koleżanka ma i strasznie skrzypi w czasie jazdy, nie wiem czy takie są czy taki jej się trafił, więc jeśli masz możliwość przetestuj go w sklepie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka śliczny brzusio

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 334 335 336 337 338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ