Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjaskra wrote:jamniczakuchnia, jaki piękny jest ten wózek Riko Brano! Właśnie awansował na moje pierwsze miejsce
Dziękuję Ci! Posprawdzam jeszcze jak funkcjonalności. Do tej pory moim top 1 był Bebetto Luca, ale tylko ze względu na opinie. Wizualnie mnie nie zachwycał.
Edit: ojej, ale właśnie sprawdziłam, że on 2w1 kosztuje 1500 zł.. Jeszcze fotelik trzeba
Piękny, noMężowi też podoba się bardziej niż Riko Nano, parametry techniczne są wg niego ok. Żadnych Bebetto ani innych takich nie biorę pod uwagę, tym bardziej że Riko to Polska firma. Niecałe 1700 kosztuje 3w1, my taki kupujemy
-
jamniczakuchnia wrote:Piękny, no
Mężowi też podoba się bardziej niż Riko Nano, parametry techniczne są wg niego ok. Żadnych Bebetto ani innych takich nie biorę pod uwagę, tym bardziej że Riko to Polska firma. Niecałe 1700 kosztuje 3w1, my taki kupujemy
a gdzie taki znalazłaś jeśli można wiedzieć? Rozumiem, że to z fotelikiem ich produkcji również? Ja myślałam o Maxi Cosi, bo słyszałam, że są najbezpieczniejsze, ale w sumie w ogóle się na tym nie znam... Znalazłam 3w1 Riko Brano z fotelikiem maxi cosi za 2100 zł. -
MagSz wrote:Dziewczyny na jakiej wysokości czujecie ruchy? Tak nisko, nad spojeniem lonowym czy już wyzej?
MagSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wam
mam wyniki NIFTY i wszystko dobrze dzidzia zdrowa! Cieszę się jak głupia!
Będzie dziewuszka Alicja jednak
. Kupię ten leżaczek Tiny love bo jest cudny a i wózek będzie quinny moodd ale gondola i stelarz ciekawe czy mogę tak kupić bo spacerówke już mam a wyprawki nie liczyłam ale tylko muszę kupić rzeczy higieniczne w więc kilkaset złotych więcej nie wydam 2,5 z wozkiem i z leżaczkiem pójdzie
Rotenkopf, wiecznie, Anastazjaaa, Larisa, jamniczakuchnia, Babu, Aleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ten wozek Rico strasznie podobny do TAKO MOONLIGHT
który ostatnio widziałam na Helu i ślicznie się prezentował
W 1 ciąży ZUS wypłacił mi zasiłek dopiero po 3 miesiącachpojechałam upomnialam się i złożyłam pismo aby za zwłokę zapłacili mi odsetki
i tak też zrobili
( ok 500 zł )
droga nie chodzi kupiliśmy za to kosz mojzesza
-
A to mój brzusio.... rozstępy po pierwszej ciąży i "śmieszny" pępek ale to cały czas moja duma
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/faab21d8bfbc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ee4b73886ba.jpgAmeiva, Aleksandra19, MagSz, essentiel, Anastazjaaa, Rotenkopf, agulas, jamniczakuchnia, Babu, Aleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
natalka189 wrote:Hej wam
mam wyniki NIFTY i wszystko dobrze dzidzia zdrowa! Cieszę się jak głupia!
Będzie dziewuszka Alicja jednak
. Kupię ten leżaczek Tiny love bo jest cudny a i wózek będzie quinny moodd ale gondola i stelarz ciekawe czy mogę tak kupić bo spacerówke już mam a wyprawki nie liczyłam ale tylko muszę kupić rzeczy higieniczne w więc kilkaset złotych więcej nie wydam 2,5 z wozkiem i z leżaczkiem pójdzie
Też miałam ochotę na moodd zwłaszcza ten z białym stelażem ji się podobał, ale zrezygnowałam bo koleżanka ma i strasznie skrzypi w czasie jazdy, nie wiem czy takie są czy taki jej się trafił, więc jeśli masz możliwość przetestuj go w sklepie