Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My zdecydowaliśmy się na Camarelo sevilla
kupiliśmy używany ale w idealnym stanie, prawie nie używany, 3w1
Dostaliśmy do niego dużo dodatków wszystkie pokrowce, folie,
dodatkowo dostaliśmy spacerówkę parasolkę, dwa nosidełka takie do noszenia na brzuchu dziecka.
http://zapodaj.net/91b9f276d975e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 15:43
Rotenkopf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlina wrote:ale super ciuszki mega mi sie kolory podobaja
nawet chyba dla dziewczynki by pasowały)
Olina moja babcia to nawet twierdzi, że niebieski bardziej do dziewczynki pasujeLubię takie uniwersalne jasne kolory dla dzieci, chociaż po siostrzeńcu mam sporo żywych kolorów.
-
jamniczakuchnia wrote:Olina moja babcia to nawet twierdzi, że niebieski bardziej do dziewczynki pasuje
Lubię takie uniwersalne jasne kolory dla dzieci, chociaż po siostrzeńcu mam sporo żywych kolorów.
Czyli przeważa chyba u nas bebettojamniczakuchnia, Rotenkopf, fabdorota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra19 wrote:My zdecydowaliśmy się na Camarelo sevilla
kupiliśmy używany ale w idealnym stanie, prawie nie używany, 3w1
Dostaliśmy do niego dużo dodatków wszystkie pokrowce, folie,
dodatkowo dostaliśmy spacerówkę parasolkę, dwa nosidełka takie do noszenia na brzuchu dziecka.
http://zapodaj.net/91b9f276d975e.jpg.html
Wózek naprawdę śliczny!
Z ciekawości, o jakich nosidełkach piszesz?Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Aleksandra19 wrote:https://www.mall.pl/nosidelka/kinderkraft-nosidelko-comfort-brown?gclid=CKCF0ZbfiMkCFRFmGwodiFgAQw
o coś takiego, 2 takie nosidełka
Ooj źle trafiłaś, lepiej to wyrzuć/ sprzedaj szybciutko. Wyrządziłabyś dużą krzywdę kręgosłupowi rybki
http://www.piwnooka.pl/dobre-nosidla-zle-wisiadla-i-nieswiadomi-rodzice/Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Ja mam x lander po synku
złego słowa nie powiem
jednak mąż ostatnio zasugerował maxi cosi mura
jak myślicie ?
Jedna z moich sióstr miała quinny i sobie chwaliła druga bebetto to płakała.. pękł jej na środku chodnika niby rurka aluminiowa a jak przyszło co do czego to tylko aluminium posmarowana. . Pękło jej kolo te szprychy w nim do tego rączka się popsuła no jednym słowem tragedia ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam pytanie? czy wy ćwiczycie cos?
albo moze chodzicie na jakies cwiczenia?
Ja jutro ide na joge dla kobiet w ciąży, kolezanka mnie namowiłapytalam oczywiscie mojego lekarza czy nie ma przeciwskazan i pozwolil
ale i tak mam jakos stresa ;p
-
Wiolcia1405 wrote:Ja mam x lander po synku
złego słowa nie powiem
jednak mąż ostatnio zasugerował maxi cosi mura
jak myślicie ?
Jedna z moich sióstr miała quinny i sobie chwaliła druga bebetto to płakała.. pękł jej na środku chodnika niby rurka aluminiowa a jak przyszło co do czego to tylko aluminium posmarowana. . Pękło jej kolo te szprychy w nim do tego rączka się popsuła no jednym słowem tragedia .. -
U nas tez dzis leniwy dzien, synek chory wiec jestesmy uziemieni w domu, dzis nawet nie cchialo mi sie przebierac i caly dzien w szlafroku chodze, taki trolowy dzien
My wozek mamy po pierwszym synku, ciale w uzyciu i nie mam na co narzekac http://www.babydesign.eu/lupo-comfortnew/wozki-babydesign ma duze pompowane kola, amortyzacje, duza gondole- maly mial 7 miesiecy i nadal mial tam sporo miejsca ale ze juz siedzial to musielismy szybko na spacerowke sie przesiadac, wozek ma duzy zapinany na suwak kosz, budka w spacerowce powiekszana wiec swietnie chroni przed sloncem i wiatrem. NO I CO NAJWAZNIEJSZE to polski produkt, cene tez mysle ze ok :)my rok temu dalismy 1250 zł za 2 w 1.W warszawie co chwila sie na ulicy mijam z mamami ktore maja taki sam wozeczeknie chcialabym sie z nim rozstawac ale ciagle wacham sie czy nie kupic wozka blizniaczego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:25
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
a i dzis u nas przelom bo od samego rana czuje malutka, kopie jak szalona, co prawda juz wczesniej ja czulam alem o wiele dslabiej i niereularnie, cudownie znow to czuc
a i z lewej piersi cieknie mi siara, całkiem jej sporo, musze zaczac wkladki zakladac bo bluzka mokra ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:33
-
jamniczakuchnia wrote:Wiolcia1405 dla mnie te wszystkie x-landery i ten maxi cosi co napisałaś to jakieś takie wielkie, szerokie i przysadziste się wydają
Zdecydowanie bardziej podobają mi się bardziej skompresowane wózki.
Duże są fakt ale warte każdej zł. Mieszkamy poza Gdańskiem wiec słabo z chodnikami a nasze spacery to głównie las i drogi niezbyt równe jak miejskie chodnikiNajważniejsza jest dla mnie gondola bo spacerówki z wózków 3w1 to takie landary i nie podobają mi się strasznie , i wszystkie na jedno kopyto
właśnie ta mura mnie zaciekawiła ma inną niż inne wozki spacerówke tak jak i Quinny
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny ja mam pytanie? czy wy ćwiczycie cos?
albo moze chodzicie na jakies cwiczenia?
Ja jutro ide na joge dla kobiet w ciąży, kolezanka mnie namowiłapytalam oczywiscie mojego lekarza czy nie ma przeciwskazan i pozwolil
ale i tak mam jakos stresa ;p
nie wiem jak z jogaale to pewnie przyjemniejsze
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Duże są fakt ale warte każdej zł. Mieszkamy poza Gdańskiem wiec słabo z chodnikami a nasze spacery to głównie las i drogi niezbyt równe jak miejskie chodniki
Najważniejsza jest dla mnie gondola bo spacerówki z wózków 3w1 to takie landary i nie podobają mi się strasznie , i wszystkie na jedno kopyto
właśnie ta mura mnie zaciekawiła ma inną niż inne wozki spacerówke tak jak i Quinny
No u mnie też lasy, ale chodniki są spokoWiększość spacerówek z tych wózków 3w1 faktycznie średnio wygląda, ale w tym wózku co chcemy to mi się mega podoba, bo nie jest taka przysadzista
-
Ile osób tyle opinii
Każda wybierze coś dla siebie i swojego maleństwa bo w sumie o jego wygodę tu chodzi
Ameiva ja kupiłam osobno spacerówke baby design. Jest superkoleżanka ma wózek 2w1 tej firmy i jest zadowolona. Może sama poszukam jakiegoś
jaki dokładnie masz model? Bo ja na tel siedzę a nie chce mi się linków kopiować
BTW . Tesciowa dziś się na mnie obraziłata kobieta jest tak durna ze aż smutne.. brzuszek mam spory a ona do mnie uwaga ze SADELKO MI WISI
i nawet nie pomyślała ze jestem w ciąży
odpowiedziałam jej ze w moim przypadku to kwestia jedzenia a w jej niestety już wieku ... obraziła się ahahaha
jak dobrze.
fakt ze miałam luźna bluze ubrana ale trochę mózgu kobieta mogłaby użyć ale w jej przypadku widocznie nie wie do czego on służy
Rotenkopf, Wilka lubią tę wiadomość