Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra19 wrote:oo to nie wiedziałam o tych nosidełkach, no trudno nie będziemy w tym nosić naszego malca;)
mania super płaszczyk i jaki brzuszek już masz widocznypłaszczyk jest jeszcze luźny ale wejdę w niego do końca, takie było założenie przynajmniej
-
nick nieaktualnyDomi82 wrote:Jestem z Wawy, mam problemy z tarczyca i co 4 tygodnie stawiam sie nawizycie u doktora Huberta Lewandowskiego - Medicover
Atrium. Przesympatycznym rzeczowy, dokładny, solidny. Szczerze polecam!
Dzięki za namiary! Już kilka sobie zebrałam, zobaczymy kto ma najszybciej wolny termin. -
nick nieaktualnyWózka mutsy nie widziałam jeszcze ;P
Jadę za chwilę do Zabrza, ciekawe co tam wyjdzie.
Dobrze, że wczoraj na tych urodzinach nie miałam holtera bo się tylko wkur....łam. Jeśli pozwolicie to się wygadam jak wrócę bo aż mnią trzęsie przez zachowanie tej rodziny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 07:33
-
Ale postów do nadrobienia! W kwestii wózka juz sie nie wypowiem, mam po moim Jasiu Emmaljungę i jestem zadowolona. Jedyne co kupię, to jakaś fajną parasolkę do samochodu potem.
I kupie pare ubranek, maluszek tez musi mieć kilka nowych, a nie wszystko po bracie.
Tak Was czytam i mam wrażenie, ze macie często USG. Może sie mylę. Ja po amniopunkcji miałam tylko jedno króciutkie i to na moją prośbę. A teraz muszę czekać do 26.11 na połówkowe i dłuży sie niemiłosiernie.
Co do ruchów- raz czuję, potem wcale. Wczoraj byłam z mężem na Jamesie Bondzie w kinie i mały kopał na maksa- w końcu to mężczyzna, agent 007 chyba mu sie spodobałalbo było momentami za głośno i dlatego protestował
PS. Nie widzę sie na liście, jestem:-)?
Dobrego dnia
Dla mam rodzących w grudniu - w smyku są cudowne ciuszki w reniferki, mikolaje itp. -
Rotenkopf wrote:Wózka mutsy nie widziałam jeszcze ;P
Jadę za chwilę do Zabrza, ciekawe co tam wyjdzie.
Dobrze, że wczoraj na tych urodzinach nie miałam holtera bo się tylko wkur....łam. Jeśli pozwolicie to się wygadam jak wrócę bo aż mnią trzęsie przez zachowanie tej rodziny!
Jak już będziesz w Zabrzu to polecam przy okazji sklep Bociek, dwupiętrowy i znajdziesz tam wszystko dla dzieci. Mają chyba każdy możliwy wózek i foteliki
[/url]
-
Wcięło mi post...
Dzień dobry
Rotenkopf powodzenia! Pisz jak wrócisz
O wózkach mutsy wczoraj pisaliśmymi osobiście się bardzo podobają i choc mam już swój nr 1 to mutsy IGO, EVO siedzą mi jeszcze w głowie choc są jak dla mnie dosyć drogie...
Zaraz ma przyjść do mnie koleżanka na kawkęale się zdziwi bo nie wie, że jestem w ciąży dawno się nie widziałyśmy bo oba praca i dwójka już dzieciaków
-
Dzień dobry:*
Ja dziś wizytuje... chce już 17:20 tak dawno nie widziałam malenstwa ... to już 4 tyg. Grrrrrrrr...
Miłego dnia...
Poniżej fajny link... oglądałam i jakbym siebie widziała... zresztą pewnie nas wszystkie
http://www.popularnie.pl/ciaza-3/ -
Cześć dziewczyny!
Ja za to coraz bardziej chora. Nie mogę oddychać, a w gardle mam jezaZaraz musze wstać i zrobić jakieś śniadanie, a nie mam siły się zwlec... Kiepski dzień się zapowiada...
Iwonkaaa, trzymam kciuki za wizytę! -
Straciatellaa wrote:Cześć!
Współczuję i łączę się w bólu. Mnie trzyma już ponad dwa tygodnie. Po antybiotyku nic nie przeszło. Zatoki zapchane. Farmaceutka dała mi krople do nosa Sinulan forte dla kobiet w ciąży, opinie ma super wiec mam nadzieje że w końcu coś na mnie zadziała!
Musze się Wam zwierzyć, mianowicie ostatnio pierwszy raz w moim dorosłym życiu...... posiusiałam się w majtki! masakrapoczułam kop w pęcherz i samo poszło. Mąż się ze mnie śmiał bezczelny
Ogólne martwi mnie trochę to, że mała bardzo nisko kopie. właśnie okolice pęcherza a nawet jajników czasami okolice pępka. Może dlatego, że pamiętam ruchy pierwszej córki z okresu jak już była skierowana główką w dół i kopała wysoko? nie wiem. Mam nadzieje, że wszystko z nami ok!
Za 6 dni połówkowe yeeeaaaah!
hehee mi sie to kilka razy w pierwszej ciazy przytrafilojak w tej reklamie ze cyba co 3 kobieta popuszcza
synek byl ulozony posladkowo i nozki trzymal tuz obok pecherza, a glowke wkrecal mi pod żebra wiec nie moglam oddychac, takie uroku ciazy
-
Straciatellaa wrote:Cześć!
Współczuję i łączę się w bólu. Mnie trzyma już ponad dwa tygodnie. Po antybiotyku nic nie przeszło. Zatoki zapchane. Farmaceutka dała mi krople do nosa Sinulan forte dla kobiet w ciąży, opinie ma super wiec mam nadzieje że w końcu coś na mnie zadziała!
Musze się Wam zwierzyć, mianowicie ostatnio pierwszy raz w moim dorosłym życiu...... posiusiałam się w majtki! masakrapoczułam kop w pęcherz i samo poszło. Mąż się ze mnie śmiał bezczelny
Ogólne martwi mnie trochę to, że mała bardzo nisko kopie. właśnie okolice pęcherza a nawet jajników czasami okolice pępka. Może dlatego, że pamiętam ruchy pierwszej córki z okresu jak już była skierowana główką w dół i kopała wysoko? nie wiem. Mam nadzieje, że wszystko z nami ok!
Za 6 dni połówkowe yeeeaaaah!
Polka też kopie na różnych wysokościach. Zazwyczaj dość nisko, ale przed chwilą odrobinę pod pepkiem. Nie martw się! -
Ameiva wrote:U nas tez dzis leniwy dzien, synek chory wiec jestesmy uziemieni w domu, dzis nawet nie cchialo mi sie przebierac i caly dzien w szlafroku chodze, taki trolowy dzien
My wozek mamy po pierwszym synku, ciale w uzyciu i nie mam na co narzekac http://www.babydesign.eu/lupo-comfortnew/wozki-babydesign ma duze pompowane kola, amortyzacje, duza gondole- maly mial 7 miesiecy i nadal mial tam sporo miejsca ale ze juz siedzial to musielismy szybko na spacerowke sie przesiadac, wozek ma duzy zapinany na suwak kosz, budka w spacerowce powiekszana wiec swietnie chroni przed sloncem i wiatrem. NO I CO NAJWAZNIEJSZE to polski produkt, cene tez mysle ze ok :)my rok temu dalismy 1250 zł za 2 w 1.W warszawie co chwila sie na ulicy mijam z mamami ktore maja taki sam wozeczeknie chcialabym sie z nim rozstawac ale ciagle wacham sie czy nie kupic wozka blizniaczego...
Ja też miałam luposprzedałam go bo używamy baby joggera dla synka teraz. A o jakim wózku bliźniaczym myślisz? Ja chcę moc wyjść z dwójką dzieci sama,wiec na pewno podwójny musimy kupić. . Drogie to strasznie
-
Larisa najchetniej kupilabym http://allegro.pl/2w1-wozek-jogger-select-zestaw-dla-blizniat-tacki-i5026768715.html ale cene mnie powala niestety wiec sobie daruje bo nawet uzywki sa bardzo drogie. Mi tez zalezy zebym mogla sama wyjsc z maluchami na spacer a Maciek mimo ze chodzi juz od dawna to za nic nie chce chodzic za reke ;/ i lezie gdzie chce...ten jogger jest fajny bo mozna go tez przeksztalcic w pojedynczy wozek. teraz zastanawiam sie nad czyms takim http://allegro.pl/graco-quattro-tour-duo-blizniaczy-gondola-2xoslonk-i5610099670.html, uzywki sa nawet za 500 zł
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytujące
Temat wózków byl widzę, ja to nie mam pojęcia jaki mi sie marzy. Większość wózków 2w1 ok jesli chodzi o gondole ale potem spacerowka juz mi sie nie podoba. Chcialabym wydac jakies 2000zl na wózek. Najlepiej kupic Np sama gondole a potem jakas ekstra spacerowke ale to tez jakos taniej nie wychodzi z tego co widzę, chyba ze używane
agulas lubi tę wiadomość