Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Adamex tez mi się podobał ale pan w sklepie mi go odradził już nie pamiętam co tam było nie tak...a w hollandzie się zakochałam widziałam go ma żywo i jeszcze był taki jaśniutki jak chcę
Anastazjaaa ten to dopiero jest kosmicznya cena też ładna
Mi się też podobają wózki Mutsy ale też są z tych droższych... Evo albo Igo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:52
-
mania wrote:A czy któraś z Was rozważa wózek Coletto Marcello ?? Bo mi go w sklepie polecali jest bardzo wygodny ale troche rama mi się nie podoba jest tako kosmiczny. Jak na razie dla mnie Bebetto Holland nr 1
https://forum.parenting.pl/zakupy-i-prezenty/3146304,wozek-coletto-marcello-czy-warto-go-kupic,2 -
mania wrote:Adamex tez mi się podobał ale pan w sklepie mi go odradził już nie pamiętam co tam było nie tak...a w hollandzie się zakochałam widziałam go ma żywo i jeszcze był taki jaśniutki jak chcę
Mi się też podobają wózki Mutsy ale też są z tych droższych... Evo albo Igo
Kupie go z myślą że za dwa lata jeszcze go sprzedam za pół ceny -
mania wrote:Adamex tez mi się podobał ale pan w sklepie mi go odradził już nie pamiętam co tam było nie tak...a w hollandzie się zakochałam widziałam go ma żywo i jeszcze był taki jaśniutki jak chcę
Mi się też podobają wózki Mutsy ale też są z tych droższych... Evo albo Igo. Ale na żywo (miałam okazję macać
) bardzo sztywne i ten brak pompowanych kół (można dodatkowo dokupić 2 koła pompowane na tył). Ja ślinię się też na widok Babyzen, ale cena mnie sprowadza na ziemię niestety
. A Adamex nam też sprzedawca odradzał chociażby ze względu na słabą spacerówkę (m.in. oparcie jest krótkie i szybko dziecko będzie waliło głową o daszek), wypinanie gondoli z dzieckiem dla kobiety też może być uciążliwe.
-
nick nieaktualny28latkaa wrote:powiedzcie mi na co patrzycie w wyborze wozka ? hmm waga? pompowane kola? co jeszcze
? jestem w ogole niedoswiadczona w tej kwestii
Waga, wymiary po złożeniu - musi zmieścić się do mojego małego autka, bo nim będę często jeździć, pompowane koła, opcja 3w1, cena, wygląd, łatwość w składaniu, zmienianiu gondoli na nosidełko lub spacerówkę, producent - koniecznie Pl. Naszym faworytem jest Riko Brano -
28latkaa wrote:powiedzcie mi na co patrzycie w wyborze wozka ? hmm waga? pompowane kola? co jeszcze
? jestem w ogole niedoswiadczona w tej kwestii
Chwilę miałam ochotę na moodd ale znajoma ma i strasznie skrzypi podczas jazdy tak bardzo że nieraz dziecko się budzi
Ogólnie uważam że wózka idealnego poprostu nie ma -
Tego babyzen nie widziałam nigdy wcześniej, no cena niezła ale mi się ogólnie nie podoba wiadomo rzecz gustu
ma takie śmieszne malutkie kółeczka
moi znajomi mieli mutsy i super mi się go prowadziło i tak jakoś mi wpadł w oko i ich mały długo w nim jeździł i nigdy nic się im z tym wózkiem nie działo bardzo chwalili.
Anastazjaaa, no nie czytałam właśnie dzieki za info poczytam na pewno...czyli zostaje jak na razie Holland ale jeszcze troche czasu jestWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:27
-
Jeśli chodzi o wózek to mimo, że dostaliśmy wozek X-lander to i tak zastanawiam się czy kupić nowy, tylko trochę szkoda mi kasy. Skoro mamy to mogę to wydać na coś innego. Dlatego chyba zostawimy sobie gondole, a później dokupimy spacerówkę, bo ta jest lekko podmęczona. Chyba, że super się upierze to nic nie będę kombinowala. Ten wózek ma to na co zwracałam uwagę, pompowane koła, stabilny, łatwość przepinania na fotelik samochodowy. Składa się koła są zdejmowane w razie czego. No zobaczymy.
Jak Wam mija dzień? Pogoda okropna, ja sama w domu, mąż w pracy. Wpadłam w lekki szał sprzątania. Włożyłam ubranka dla maluszka do komody. Mam różne rozmiary, dostaliśmy ubranka i część kupiliśmy. upralam je normalnie a bliżej porodu upiore w proszku dla dzieci i będzie prasowanie.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
mania wrote:Tego babyzen nie widziałam nigdy wcześniej, no cena niezła ale mi się ogólnie nie podoba wiadomo rzecz gustu
ma takie śmieszne malutkie kółeczka
moi znajomi mieli mutsy i super mi się go prowadziło i tak jakoś mi wpadł w oko i ich mały długo w nim jeździł i nigdy nic się im z tym wózkiem nie działo bardzo chwalili.
Anastazjaaa, no nie czytałam właśnie dzieki za info poczytam na pewno...czyli zostaje jak na razie Holland ale jeszcze troche czasu jest.
-
Kawuszka wrote:Jak Wam mija dzień? Pogoda okropna, ja sama w domu, mąż w pracy. Wpadłam w lekki szał sprzątania. Włożyłam ubranka dla maluszka do komody. Mam różne rozmiary, dostaliśmy ubranka i część kupiliśmy. upralam je normalnie a bliżej porodu upiore w proszku dla dzieci i będzie prasowanie.
. Rosol sie robi, a my lezymy do gory brzuchem. Chociaż zaraz pewnie rusze tylek na spacer z psem
-
wiecznie wrote:Mi podoba się ten babyzen model zen a nie yoyo, wiec koła ma dosc spore, bo yoyo to typowa spacerowka
.
rzeczywiście
My dziś mieliśmy pizzę ze szpinakiem i cammembertem i mąż kupił mi do tego piwkoi teraz leżymy
pól godzinki dla słoninki
a później może objazdówkę po babciach zrobimy
-
nick nieaktualnyMy wybieramy Bebetto Holland
Mój mąż się nim bardzo zauroczył
no zmieści się nam w bagażniku
i ciezki tez nie jest
brałam pod uwage na poczatku adamex ale nie podobaja mi sie
wsumie to innych wozkow juz nie ogladamy bo jestesmy 100% zdecydowani na bebetto ;p
-
jamniczakuchnia wrote:Oto jak babcia obkupiła Michała
Do tego milion rzeczy po siostrzeńcu, a jutro idę do ciotki po rzeczy po jej synku
ale super ciuszki mega mi sie kolory podobajanawet chyba dla dziewczynki by pasowały)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:40
-
My jesteśmy zdecydowani na Bebetto luca
bardzo mi odpowiada wizualnie l, łatwo się składa, waga ok, super buda w spacerowce, kilka fajnych rozwiązań, typu stabilizacja kół przy podjeżdżaniu pod krawężniki
moja miłość od pierwszego wejrzenia.
Aleksandrakili lubi tę wiadomość