X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • mania Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adamex tez mi się podobał ale pan w sklepie mi go odradził już nie pamiętam co tam było nie tak...a w hollandzie się zakochałam widziałam go ma żywo i jeszcze był taki jaśniutki jak chcę :)

Anastazjaaa ten to dopiero jest kosmiczny :) a cena też ładna :)

Mi się też podobają wózki Mutsy ale też są z tych droższych... Evo albo Igo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:52

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówicie, że nie jest kosmiczny? No muszę się zastanowić bo jest naprawdę wygodny dla mamy :) a i moja mamusia-sponsor imprezy też się w coletto zakochała i mnie namawia :)

w57vyx8do68si190.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    A czy któraś z Was rozważa wózek Coletto Marcello ?? Bo mi go w sklepie polecali jest bardzo wygodny ale troche rama mi się nie podoba jest tako kosmiczny. Jak na razie dla mnie Bebetto Holland nr 1
    Wow poczytaj opinie na necie o tym wózku coletto, masakra, po kilku opiniach na pewno nie kupilabym tego wózka

https://forum.parenting.pl/zakupy-i-prezenty/3146304,wozek-coletto-marcello-czy-warto-go-kupic,2

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Adamex tez mi się podobał ale pan w sklepie mi go odradził już nie pamiętam co tam było nie tak...a w hollandzie się zakochałam widziałam go ma żywo i jeszcze był taki jaśniutki jak chcę :)

Kupie go z myślą że za dwa lata jeszcze go sprzedam za pół ceny ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi na co patrzycie w wyborze wozka ? hmm waga? pompowane kola? co jeszcze :) ? jestem w ogole niedoswiadczona w tej kwestii :)

km5smg7yv4tozota.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:

O tak Mutsy Evo i Igo są śliczne :). Ale na żywo (miałam okazję macać :P ) bardzo sztywne i ten brak pompowanych kół (można dodatkowo dokupić 2 koła pompowane na tył). Ja ślinię się też na widok Babyzen, ale cena mnie sprowadza na ziemię niestety :/. A Adamex nam też sprzedawca odradzał chociażby ze względu na słabą spacerówkę (m.in. oparcie jest krótkie i szybko dziecko będzie waliło głową o daszek), wypinanie gondoli z dzieckiem dla kobiety też może być uciążliwe.

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    powiedzcie mi na co patrzycie w wyborze wozka ? hmm waga? pompowane kola? co jeszcze :) ? jestem w ogole niedoswiadczona w tej kwestii :)

Waga, wymiary po złożeniu - musi zmieścić się do mojego małego autka, bo nim będę często jeździć, pompowane koła, opcja 3w1, cena, wygląd, łatwość w składaniu, zmienianiu gondoli na nosidełko lub spacerówkę, producent - koniecznie Pl. Naszym faworytem jest Riko Brano :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Ja patrze aby łatwo podnosił się na krawężniki, aby łatwo zmieścił się do bagażnika, aby lekko się prowadził a przexnie obrotowe koła się nie zacinaly, materiał w spacerowce musi być sciagany abym mogła go prac,
    Chwilę miałam ochotę na moodd ale znajoma ma i strasznie skrzypi podczas jazdy tak bardzo że nieraz dziecko się budzi :/

Ogólnie uważam że wózka idealnego poprostu nie ma ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tego babyzen nie widziałam nigdy wcześniej, no cena niezła ale mi się ogólnie nie podoba wiadomo rzecz gustu ;) ma takie śmieszne malutkie kółeczka :) moi znajomi mieli mutsy i super mi się go prowadziło i tak jakoś mi wpadł w oko i ich mały długo w nim jeździł i nigdy nic się im z tym wózkiem nie działo bardzo chwalili.

Anastazjaaa, no nie czytałam właśnie dzieki za info poczytam na pewno...czyli zostaje jak na razie Holland ale jeszcze troche czasu jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:27

w57vyx8do68si190.png
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wózek to mimo, że dostaliśmy wozek X-lander to i tak zastanawiam się czy kupić nowy, tylko trochę szkoda mi kasy. Skoro mamy to mogę to wydać na coś innego. Dlatego chyba zostawimy sobie gondole, a później dokupimy spacerówkę, bo ta jest lekko podmęczona. Chyba, że super się upierze to nic nie będę kombinowala. Ten wózek ma to na co zwracałam uwagę, pompowane koła, stabilny, łatwość przepinania na fotelik samochodowy. Składa się koła są zdejmowane w razie czego. No zobaczymy.

Jak Wam mija dzień? Pogoda okropna, ja sama w domu, mąż w pracy. Wpadłam w lekki szał sprzątania. Włożyłam ubranka dla maluszka do komody. Mam różne rozmiary, dostaliśmy ubranka i część kupiliśmy. upralam je normalnie a bliżej porodu upiore w proszku dla dzieci i będzie prasowanie.

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaraz zbieramy się na urodziny mojej teściowej...tak mi się chce, że szok :D

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Tego babyzen nie widziałam nigdy wcześniej, no cena niezła ale mi się ogólnie nie podoba wiadomo rzecz gustu ;) ma takie śmieszne malutkie kółeczka :) moi znajomi mieli mutsy i super mi się go prowadziło i tak jakoś mi wpadł w oko i ich mały długo w nim jeździł i nigdy nic się im z tym wózkiem nie działo bardzo chwalili.

Anastazjaaa, no nie czytałam właśnie dzieki za info poczytam na pewno...czyli zostaje jak na razie Holland ale jeszcze troche czasu jest :)
    Mi podoba się ten babyzen model zen a nie yoyo, wiec koła ma dosc spore, bo yoyo to typowa spacerowka ;).

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuszka wrote:
    Jak Wam mija dzień? Pogoda okropna, ja sama w domu, mąż w pracy. Wpadłam w lekki szał sprzątania. Włożyłam ubranka dla maluszka do komody. Mam różne rozmiary, dostaliśmy ubranka i część kupiliśmy. upralam je normalnie a bliżej porodu upiore w proszku dla dzieci i będzie prasowanie.
    U nas leniwy dzien ;). Rosol sie robi, a my lezymy do gory brzuchem. Chociaż zaraz pewnie rusze tylek na spacer z psem :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mija dzień bardzo spiaco i chyba zaraz walne sobie drzemke bo obawiam się że nie dotrwam do wieczora

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    U nas leniwy dzien ;). Rosol sie robi, a my lezymy do gory brzuchem. Chociaż zaraz pewnie rusze tylek na spacer z psem :)
    A ja bije się z myślami bo nie wiem na jaką zupę się zdecydować, ogorkowa czy szczawiowa, na obie mam ochotę :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Mi podoba się ten babyzen model zen a nie yoyo, wiec koła ma dosc spore, bo yoyo to typowa spacerowka ;).
    Aaaaaa widzę :) rzeczywiście :)

My dziś mieliśmy pizzę ze szpinakiem i cammembertem i mąż kupił mi do tego piwko :) i teraz leżymy :) pól godzinki dla słoninki ;) a później może objazdówkę po babciach zrobimy

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wybieramy Bebetto Holland :) Mój mąż się nim bardzo zauroczył :) no zmieści się nam w bagażniku ;) i ciezki tez nie jest ;) brałam pod uwage na poczatku adamex ale nie podobaja mi sie :) wsumie to innych wozkow juz nie ogladamy bo jestesmy 100% zdecydowani na bebetto ;p

• Olina Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Oto jak babcia obkupiła Michała :P Do tego milion rzeczy po siostrzeńcu, a jutro idę do ciotki po rzeczy po jej synku :)

ale super ciuszki mega mi sie kolory podobaja <3 nawet chyba dla dziewczynki by pasowały)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:40

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Funky09 wrote:
    Ja też czuję kopniaczki poniżej pępka. Zresztą macica kończy mi się nad pępkiem, więc Dzidziuś siłą rzeczy kopie pod pępkiem :)
    ja czuje bardzo nisko...czy to zle??

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy zdecydowani na Bebetto luca :) bardzo mi odpowiada wizualnie l, łatwo się składa, waga ok, super buda w spacerowce, kilka fajnych rozwiązań, typu stabilizacja kół przy podjeżdżaniu pod krawężniki ;) moja miłość od pierwszego wejrzenia.

Aleksandrakili lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ