Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam tapetę do pokoiku malucha bo nie chcę się już powstrzymywać "bo coś może się stać" jak do tej pory, wszystko będzie dobrze i robię już powoli mojemu dziecku pokoik. Tapeta kupiona, łóżeczko + komoda wybrane, dywanik wybrany i firaneczki wybrane
W Tesco wyprzedaż maluszkowych ciuszków ale nic nie kupiłam bo nie jestem jeszcze pewna komuLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Z badania holterem.
Podczas wykonywanego badania zarejestrowano :
122024 Qrs'ów
Średni rytm HR wyniósł 86
Max rytm HR 148
Min rytm HR 59
Ponadto wykryto :
19 tachykardii
12664 pobudzeń komorowych :
10943 pojedynczych przedwczesnych pobudzeń komorowych
619 trigeminii
Niewiele z tego rozumiem xD -
nick nieaktualnyO, fajnie by było
Aż jestem ciekawa wyniku tego holtera z Zabrza, bo jak go miałam to czułam, że te serce robi sobie co chce, a w szpitalu było spokojne xD no i zastanawia mnie skąd te wysokie tętno jak cały czas praktycznie leżałam i nawet przy rozmowie się nie zdenerwowałam ani nic... -
Witajcie dziewczyny, byłam na wizycie. Napiszę tylko krótko bo padam. Niestety maluszek się tak ułożył siedzac na pupie, a do tego trzymal miedzy nozkami pepowine i nic nie mogłyśmy zobaczycr. Także nie wiem nadal kto tam siedzi. 8 grudnia mamy polowkowe a 1.12. normalna wizytę takze juz moze cos będziemy wiedzieć. Dopadla mnie migrena i musszei isc spać.
dziewussia lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyDziewczyny ja znowu poszukuję lekarza... Tym razem dobry, godny zaufania endokrynolog potrzebny na już. Czy ktoś coś słyszał i może polecić w Warszawie? Albo chodzi i może spokojnie polecić? Nigdy nie miałam problemów z tarczycą, a teraz ona sobie szaleje. Wiem, że łatwo to skopać złym leczeniem. No i teraz już nie ryzykuję tylko swoim zdrowiem, ale zdrowiem Bąbla też.
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Z badania holterem.
Podczas wykonywanego badania zarejestrowano :
122024 Qrs'ów
Średni rytm HR wyniósł 86
Max rytm HR 148
Min rytm HR 59
Ponadto wykryto :
19 tachykardii
12664 pobudzeń komorowych :
10943 pojedynczych przedwczesnych pobudzeń komorowych
619 trigeminii
Niewiele z tego rozumiem xD
Ja mialam nadkomorowe i wynik z holtera taki:
MinHR 50
MaxHR 153
Srednia 79
Tacgykardia 895
2RR 988 a max 1780
arytmia nadkomorowa :
liczba pobudzen 4798
Pojedyncze 4684
Pary 56
I zarejestrowano epizody czestoskurczu nadkomorowego ponad uderzeń 200/min
I cos tam jeszcze dlugopisem napisane ale rozczytac nie moge ;p -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj byłam u lekarza. Z Młodego robi się fajny facet, waży już 308 gram
termin nadal ten sam. Już nie umiem się doczekać momentu jak mój synuś będzie ważył kilo, dwa, trzy
taki słodki ciężar.
Upławy nadal mnie męczą, ale jakby już powoli co raz mniej. Powiem Wam, że nie lubię leków dopochwowych, ale nystatyna to już "hit" dla mnie. Kto wymyślił, żeby tabletka dopochwowa miała kształt płaskiej łezki?! Tabletka jest bardzo nieprzyjemna w aplikacjiLanusia93, jamniczakuchnia, mania, Rotenkopf, dziewussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja już wszystkiego próbowałam, kupiłam też rogala do spania i chwilowo było lepiej a teraz znów ten ból wrócił...przez to pól nocy nie spałam i mój maluch też bo go czułam jak się kręcił w nocy...matka się wierciła i nie dala mu spać
-
nick nieaktualnyNo ja właśnie nie wiem o co chodzi, cały czas mówili o nadkomorowych a tu wyszły komorowe. Zgłupiałam.
Ooo tak, za kształt nystatyny ktoś powinien dostać nobla w dziedzinie głupoty ;p
Też będę jadła dzisiaj torta!tyle, że na urodzinach teściowej...xD
-
Ja z nystatyna nie miałam problemów bo przecież jest do niej aplikator
fakt mało komfortowe ale ujdzie
o wiele gorszy jest cewnik Foleya czy jakoś tak ( indukcja porodu )
rurki zwisajace do połowy ud
Chłopaki moje poszli na spacer ja sobie po malu ogarniam w domuobiadek przygotowuje a dziś dziczyzna
specjalnie dla teściowej która jej nienawidzi
no i sernik na zimno za którym też nie przepada bo twierdzi ze z torebki jest lepszy niż na serkach homogenizowanych xD nie no nie wiem jak przetrwam dzisiaj
Boże daj mi siłę
Milej środy wszystkim :-* -
Anastazjaaa wrote:Oj nie strasz że ten ból wróci?
Moja polozna twierdzi że czasem ból pleców lub rzucha jest w związku z ulozeniem i aktywnością malucha, może twój maluszek się przemiesci i ból ustanie -
Dziewczyny sposób na aplikację okropnej nystatyny to zwilżyć ją ciepłą wodą. Też miałam z nią duży problem ale musiałam coś zaradzić bo już 2 opakowania za mną
spróbujcie jak dla mnie o niebo lepiej wchodzi
dziewussia, Funky09 lubią tę wiadomość
-
A ja się witam z łóżkowic:/ Rozlozylo mnie, ale dzięki Bogu jeszcze bez gorączki.
Dzisiaj planuje więc leżenie w towarzystwie męża, bo jemu też dzień grzyba się przyda. Tym bardziej, że ostatnio bardzo ciężko pracował. Pogramy w planszowki, poogladamy seriale, poczytamy Poli bajki:)
Życzę Wam udanego dnia!