Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z tymi terminami przesuwajacymi się to spokojnie
niekoniecznie znaczy ze urodzicie szybciej
Ja z Mikolajem miałam termin na 26 sierpnia a z usg nawet na 15urodziłam 10 września po hektolitrach oksytocyny ( co i tak działała na mnie jak woda
) termin na usg będzie Wam się zmieniał w zależności jeszcze wiele razy. Wiem co mówię
Wolne do niedzieli ! -
A mi dziś okropnie słabo jest... pierwszy raz tak mam ciężko mi się oddycha i żeby się porządnie dotlenić ziewam co chwilę
byłam w Rossmanie i musiałam szybko wyjść bo prawie padłam...
Piękne macie brzuszki Mamuśki ❤agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Odebrałam dziś wyniki tsh pięknie spadło do 2,01 mimo to zwiekszyli mi dawkę bo wciąż trochę za wysokie, ale wszystko jest na dobrej drodze
-
nick nieaktualny
-
jamniczakuchnia wrote:Wróciłam od dentystki z niczym. Stwierdziła że to nie ma prawa mnie boleć i nie zrobiła nic! Chociaż mówię jej, że nie ruszę się od niej bez nowego lekarstwa w zębie, to powiedziała że ona ma dość "panikujących" kobiet w ciąży. Czaicie to?
Szukam nowego dentysty.
-
Ja miałam 2 w ciagu doby a powiedział mi dr, że norma jest do 120...to bardzo dużo masz...zależy też pewnie jakich skurczy...
Ale gdyby patrzeć na tą normę co mi podali to raczej by Cię ze szpitala nie wypuściliWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:03
-
nick nieaktualny
-
Jako, że znamy już płeć to matka musiała dziś pochodzić po sklepach
. Kupiłam 3-pak body na długi rękaw za 35 zł w Smyku, a w F&F 1 body za 16 zł i 2-pak spodenek bawełnianych za 16,20 zł. Oczywiście wszystko wyczaiłam w promo
. Mąż się ze mnie śmiał jak wróciłam do domu, że już nie mogłam wytrzymać
.
Aleksandra19, agulas, Babu, Lanusia93, Endzis lubią tę wiadomość
-
wiecznie wrote:Jako, że znamy już płeć to matka musiała dziś pochodzić po sklepach
. Kupiłam 3-pak body na długi rękaw za 35 zł w Smyku, a w F&F 1 body za 16 zł i 2-pak spodenek bawełnianych za 16,20 zł. Oczywiście wszystko wyczaiłam w promo
. Mąż się ze mnie śmiał jak wróciłam do domu, że już nie mogłam wytrzymać
.
ja też zamierzam tak zrobić, 19.11 na usg połówkowe i od razu lecę do sklepów coś kupić dla maluszka hehe -
Pokusę zakupów mam i ja!!
Dziś miałam mile doświadczenie w przychodnipani pobrala mi krew i poprosiłam o plasterek, bo zawsze długo leci mi krew.
Pani odpowiedziała mi tak: kobiecie w ciąży się nie odmawia
Tak urosłam w piórka!!!!! Mój brzunio widać❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Babu lubi tę wiadomość
-
28latkaa wrote:Moje tsh jest tez wysokie z wizyty na wizytę dostaje coraz większa dawkę eutyroxu , lekarz mówił mi ze to tak będzie bo maluszek rośnie i zwiększa sie zapotrzebowanie, mam niedoczynnosc tarczycy i hashimoto i moje tsh powinno być poniżej lub równe 1, niestety ciagle jest za wysokie a już biorę eutyroxu 125:(
No, tak to jest niestetyTeż mam niedoczynność i Hashimoto i pomimo zwiększonej dawki leku im starsza ciąża, tym bardziej wynik stoi w miejscu. Ale przynajmniej udaje nam się zachować stabilność
Dziewczyny, macie piękne brzuszki, każdy jeden!Ja tam na każdym zdjęciu widzę ciążę, nie gadajcie, że nic nie widać
Chociaż wiem, jak to jest - w cienkiej bluzce czy nago fajna piłeczka, w luźniejszym ubraniu mało co widać - przynajmniej ja tak mam, że kogo nie spotkam, to nie widzi ciąży
-
Czy tylko ja tak nienawidzę listopada ?
Jadę z chłopakami na zakupy i pada i pada tak ciągle masakra. Dzień szybko się kończy a jak pomyślę ile ludzi będzie w sklepie bo PRZECIEŻ jutro święto to aż się słabo robi. My raz w tygodniu jeździmy do Gdańska bo u nas na wsi taka bieda ze szok.. wrr!
Ah no i tesciowa się zapowiedziała na jutro na kawę . Wi ecie gdzie cjanek dostane ?hahaha
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecznie, dokładnie! Zdziwiła mnie, bo zawsze była miła, a dzisiaj jej coś odbiło
Znalazłam nowego dentystę z polecenia, ale jak na złość nie mogę się dodzwonić, pewnie urlopy mają teraz ech.
Wiolcia1405 przynajmniej Ci się zapowiadają haha, bo moi teściowie to lubią się wbijać bez zapowiedziNawet po kilkukrotnym mówieniu, że mają chociaż dzień wcześniej zadzwonić, są niereformowalni.
-
mania, pokaż kurtkę
ja długo znaleźć nie mogłam- a to mi się nie podobała a to za droga, a to rozmiaru nie było a że w obecną już ciężko się dopiąć to musiałam zamówić jakąś. Ostatecznie jednak nie zamówiłam stricte ciążowej tylko taką rozszerzaną ku dołowi. Mam nadzieję, że będę w niej wyglądać jak człowiek
-
Jak wrócę do domu to wrzucę zdjęcie bo jadę do castoramy wybrać tapetę dla malucha, wizję mam
mam płaszczyk z mama licious granatowy
Edit: na razie link
https://m.zalando.pl/mama-licious-mlbecca-plaszcz-zimowy-black-m6429l00e-q11.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:19
Lanusia93, Endzis lubią tę wiadomość