Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja byłam wcześniakiem :p i byłam taaaka malutka ale też miałam z żoładkiem od razu problemy a jak wychodziłam ze szpitala to jeszcze mniej ważyłam.. 2 i pol albo troszke wiecej ;p
Ja mam nadzieje wczesniej nie urodzic tak jak moja mama mnie ;p ale w sumie to ja juz 4 dzieckiem mojej mamy bylam i to urodzila mnie w wieku 35 lat wiec moze dlatego wczesniak ;p a kto to tam wie
Oby tylko bylo wszystko dobrze z Wiktoria i zeby urodzila sie zdrowa -
nick nieaktualnyIle by kg nie było, ważne żeby dzieciaczki Nasze był zdrowe!
Ściągnęli mi holter! W końcu.
A teraz słucham sobie nowej płyty Tabu - Meteory
Hanulce chyba też się podoba bo tańczy w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:04
Endzis, agulas lubią tę wiadomość
-
Rqcja Rotenkopf. Ja nawet wole zeby byl wiekszy bo potem z takim okruszkiem delikatniej sie trzeba obchodzic itd
My wazylismy też mało bo ja równe 3 a mąż był wcześniakiem wiec lekko ponad 2 ale nasz syn sie trzyma rowno w dacie om tylko nogi ma kilka dni dłuższe na kazdym usg wiec pewnie bedzie wysoki chłopak:)
Oli dziś tak fika w brzuchu że aż mi faluje super widok:P
Dziewczyny czy któraś z was zauważyła w tym oktesie zmniejszenie brzucha? Co prawda znów mam wymioty i nieco mniej jem ale nawet mąż zauważył że jest mniejszy:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:42
-
A ja już po badaniach połówkowych
Wszystkie wymiary i pomiary prawidłowe wręcz idealne i dopasowane do tygodnia ciążyTakże nasz Antosiek pięknie i zdrowo nam się rozwija
Spał sobie z rączką pod głową jak jego tatuś ma w zwyczaju
i nie chciał nam buźki pokazać za bardzo.. Waży już 282 g! Nasz mały wielkolud
Dzisiaj się dowiedziałam, że łożysko mam z przodu i wysoko, a Antosia czuje już codziennie od tygodnia, a wczoraj nawet mąż się załapał w końcu na kopniakaLanusia93, fabdorota, jamniczakuchnia, Aleksandrakili, Rotenkopf, Endzis, Babu, kamaaa lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9236b83bf2fb.jpg
Endzis, mi brzuch nie rośnie, a wręcz maleje. Do tej pory przytyłam 3 kg.
Dziwi mnie to, że maluch na tym etapie z wyprostowanymi nogami ma 20-25 cm i nie wiem gdzie on się tam mieściWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:52
agulas, Endzis, Andrea20, Rotenkopf, mania, Catelyn, malika89 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Catleyn, to wspaniałe informacje, zdrowy duży chłop
Gratki
Rotenkopf, aż mnie zaciekawiłaś tym Tabu i teraz też sobie słucham i usiłuję tańczyć (niezbyt przyjemny widok), fajna muzyka, choć ja zazwyczaj słucham trochę mocnejszych brzmień
Ja dokładnie za tydzień mam połówkowe i już NAPRAWDĘ nie mogę się doczekać... A te ujęcia siusiaków są chyba w modzie u ginekologów bo mój synuś też ma identyczne
I w ogóle jedno mnie denerwuje, ja się tu tak przejmuję, mówię do dzidziusia, śpiewam mu, czytam i kocham z całej epy, a mój m się zachowuje jakoś tak chłodno...czasem tylko o coś tam zapyta i cisza... Może jest zbyt praktyczny na takie rozczulanie się, nie wiem. Oni chyba uważają, że dziecko jest jak się urodzi, a w brzuchu to jeszcze jakaś taka enigmatyczna postaćCatelyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam od dentystki z niczym. Stwierdziła że to nie ma prawa mnie boleć i nie zrobiła nic! Chociaż mówię jej, że nie ruszę się od niej bez nowego lekarstwa w zębie, to powiedziała że ona ma dość "panikujących" kobiet w ciąży. Czaicie to?
Szukam nowego dentysty. -
nick nieaktualnyjamniczakuchnia wrote:Wróciłam od dentystki z niczym. Stwierdziła że to nie ma prawa mnie boleć i nie zrobiła nic! Chociaż mówię jej, że nie ruszę się od niej bez nowego lekarstwa w zębie, to powiedziała że ona ma dość "panikujących" kobiet w ciąży. Czaicie to?
Szukam nowego dentysty.Andrea20 lubi tę wiadomość
-
Lanusua93 piekny brzusio widac, że szczuplutka jestes
Ja do bardziej mięsistych należę ale mój brzusio tez mi się wydaje mały jak na 20 tydzień ciąży. No ale w końcu pierwsza ciąża, chociaż koleżanki na tym etapie miały juz spore ciążowe brzuszki.
A o to domek mojego Stasia. Niby taki duży chlopak z niego a jak on się tam mieści to nie wiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99d4ed28173c.jpgLanusia93, Endzis, mania, Catelyn, Babu, agulas, malika89 lubią tę wiadomość
-
Andrea20, ale masz malutki brzuszek
Z Lilunią w ciąży też mi tak wolno rósł, zaczęło się w 3 trymestrze i ostatecznie przytyłam 17 kg
Ale od razu zrzuciłam. Także możemy sobie jeszcze pomarzyć że ktoś nas uzna za ciężarne i ustąpi miejsca, przepuści w kolejce
Andrea20 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyDobson, poprzednia ich płyta Endorfina jest żywsza
lepsza do gibania się
ja też głównie słucham czegoś mocniejszego ale Tabu to Tabu
WYCHODZĘ NA WŁASNE ŻĄDANIE! I koniec kropka. Wezwali mnie na konsultacje do kardiologa, idę z położną przez cały szpital i tu zonk bo jeszcze nie ma wyników z holtera...i raczej ich nie będzie bo holtery odczytują tylko w środę...a jutro jest święto. Podobno szukają kogoś, kto specjalnie dla mnie odczyta mojego bo sam kardiolog powiedział, że fajnie gdybym te wyniki miała ze sobą do Zabrza. Ku#$a, przyjechałam z dusznościami a oni zajmują się moim (o dziwo) spokojnym sercem... ;/ PA-RA-NO-JA. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fdebad7b643.jpg
My dzisiaj rano;) Wydaje mi się, że brzucho okazały, chociaż koleżanka z sali uznała, że mały jakiś jak na ten tc:DAndrea20, Endzis, Rotenkopf, Aleksandra19, Lanusia93, mania, Catelyn, Babu, agulas, Olina, malika89 lubią tę wiadomość
-
Lanusia93 wrote:Andrea20, ale masz malutki brzuszek
Z Lilunią w ciąży też mi tak wolno rósł, zaczęło się w 3 trymestrze i ostatecznie przytyłam 17 kg
Ale od razu zrzuciłam. Także możemy sobie jeszcze pomarzyć że ktoś nas uzna za ciężarne i ustąpi miejsca, przepuści w kolejce
Haha no w autobusie nie raz się przekonalam, ze jeszcze postać będę musiała jakiś czas.
Kolo 15 tygodnia robiło mi sie często słabo i raz w przychodni musialam usiąść bo miałam czarno przed oczami i to uczucie goraca a starsze panie się na mnie patrzyly jak na przestępcę ;/ -
nick nieaktualnyFajne są te wasze brzuszki ciążowe
też bym chciała widoczny;) u mnie jak było tak i jest.. Chociaż do szczupłych nie należe
75kg dziś
To i tak 2 kg schudłam
może teraz zaczne przybierać bo już tak dużo nie wymiotuje
Oto miejscówka Wiktorii
Rotenkopf, fabdorota, Aleksandra19, Andrea20, Endzis, Lanusia93, mania, Catelyn, Babu, agulas, Olina, malika89 lubią tę wiadomość
-
Babu wrote:Rotenkopf, Tobie to powinnyśmy puchar wykuć za panikarstwo!
Dziś faktycznie pogoda do bani, ledwo na oczy każdy widzi. Nawet mój mąż pracuś dziś wyszedł z roboty wcześniej i padł
Kawuszka, o której wizytujesz? Ciocie będą trzymały kciuki i czekały na dobre wieści i info o płci
Babu, dzisiaj o 16:15Stresuję się trochę, bo mój mózg takie rzeczy powymyślał, że aż głośno tego wypowiadać nie będę bo wstyd. Dlatego liczę na rozwianie moich głupich myśli
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33)