Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj przyjechałam do Rodziców zająć się psami kilka dni, oni jadą odpoczywać
Czekają na mnie rogale marcińskie i gołąbki
Dostałam pisemko z zusu pieprzonego, że gin nie wpisał pozycji nr 22 na l4, czyli swojego identyfikatora i wysłali mu to l4, musi poprawić i odesłać, wrrr. Ciekawe kiedy dostane moje pieniądze -
Fabdorota zdrówka! Ale Wam fajnie ja sama sobie poleguje a mąż siedzi i czyta książkę on nie wyleżałby tyle w łóżku
Dichlieb ja zrezygnowałam ze spania na brzuchu odkąd jestem w ciąży a zawsze lubiłam tak spać...wydaje mi się, że na tym etapie już spanie na brzuchu odpada ale mogę się mylić w każdym bądź razie ja bym się bała
Jamniczakuchnia no takiego rogala to też bym wciągnęła -
nick nieaktualnyMi też gon zalecił żeby nystatyne zwilzyc wodą
i faktycznie lepiej wchodziło :p
Jesli chodzi o spanie na brzuchu to ja tez zrezygnowalam ale czasem w nocy budze sie na brzuchu ale nie tak calkiem tylko troche na boku ;p
Mąż kroi cebulke i zaraz będzie zupka cebulowa mmmmm moja ulubiona ;p -
Ja staram się już zasypiać na boku, ale często budzę się na brzuchu, to moja ukochana pozycja do snu. Coś mi już po prostu wewnętrznie zabrania położyć się na maluchu
Straciłam ostatnio apetyt i choć startowała z wagą 52 kg i przytyłam 3 kg to od wczoraj na wadze niezmiennie 53 kg. Nie wiem czy gin będzie zachwycony.
Miłego dnia!Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Karolina_Ina wrote:Dziewczyny ja znowu poszukuję lekarza... Tym razem dobry, godny zaufania endokrynolog potrzebny na już. Czy ktoś coś słyszał i może polecić w Warszawie? Albo chodzi i może spokojnie polecić? Nigdy nie miałam problemów z tarczycą, a teraz ona sobie szaleje. Wiem, że łatwo to skopać złym leczeniem. No i teraz już nie ryzykuję tylko swoim zdrowiem, ale zdrowiem Bąbla też.
Jestem z Wawy, mam problemy z tarczyca i co 4 tygodnie stawiam sie nawizycie u doktora Huberta Lewandowskiego - Medicover
Atrium. Przesympatycznym rzeczowy, dokładny, solidny. Szczerze polecam! -
Dziękuję za odpowiedzi. Będę musiała bardziej się pilnować żeby nie spać na brzuchu.
Chyba poczułam dzidziusia. Leżę sobie i czuję że brzuch się napina.a później dziwne uderzanie, poruszanie od środka tuż pod pępkiem. Wg USG tam jest dzidziuś. Też tak macie? -
Aleksandra19 wrote:Hej
kupiliśmy wózek, jest super, strasznie mi się podoba.
Odliczam dni do połówkowego, jeszcze 8dni.
Pogoda straszna, ciągle pada nic się nie chce
Ja dzidziulka czuję po całym podbrzuszu ale tak właśnie poniżej pępka. A najbardziej go czuję jak chce mi się siku to puka chyba w pęcherz chcąc mamusi powiedzieć żeby się wysiusiała bo ma mało miejsca haha -
nick nieaktualnyOto jak babcia obkupiła Michała
Do tego milion rzeczy po siostrzeńcu, a jutro idę do ciotki po rzeczy po jej synku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecd8749df29e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3fbfdc05cc5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddf1adeb3d1a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8d03ab64fa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:02
28latkaa, dichlieb, wiecznie, mania, Lanusia93, Funky09, Anastazjaaa, Rotenkopf, Olina lubią tę wiadomość
-
Aleksandra19 wrote:Hej
kupiliśmy wózek, jest super, strasznie mi się podoba.
Odliczam dni do połówkowego, jeszcze 8dni.
Pogoda straszna, ciągle pada nic się nie chce. Na jaki się zdecydowaliście?
-
nick nieaktualny
-
A czy któraś z Was rozważa wózek Coletto Marcello ?? Bo mi go w sklepie polecali jest bardzo wygodny ale troche rama mi się nie podoba jest tako kosmiczny. Jak na razie dla mnie Bebetto Holland nr 1
-
nick nieaktualnyTeż witam z łóżka
chwile temu jak się obudziłam z drzemki to mąż po raz pierwszy miał okazje zobaczyć fikającą Hanię!
a potem przyłożył dłoń i Malutka w końcu go kopnęła
U mnie też był Bebetto Holland na pierwszym miejscu ale jak zobaczyłam go na żywo a chwile potem Camarelo to zapomniałam o Bebettoczasami w głowie siedzi mi jeszcze Adamex Galactic ale nie ma żadnego koloru, który by mnie od razu urzekł
-
mania wrote:A czy któraś z Was rozważa wózek Coletto Marcello ?? Bo mi go w sklepie polecali jest bardzo wygodny ale troche rama mi się nie podoba jest tako kosmiczny. Jak na razie dla mnie Bebetto Holland nr 1
. Chociaż dla mnie odpadłby bardziej ze względu na półokrągły podnóżek