Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamiętam, jak przy Nikośku oglądałam Jedo fyn, i spacerówka mnie załamała... Mój w sklepie oświadczył, że po jego trupie ha,ha Miałam odkupić od koleżanki wózek mothercare my4 chyba... Ale to kubełkowe siedzenie w spacerówce na zimę do mnie nie przemówiło... I dosyć szeroki (sama potem narzekała, że trochę do kitu jednak), no i nie chciałam pompowanych kółek... Upolowałam teutonię i jest śliczna
-
Dziękuję Dziewczyny, pojechaliśmy wczoraj do sklepu ale bez żadnych typów, oglądaliśmy ok. 10 wozkow, podobał nam się tylko bexa ideal ale nie jestem przekonana czy kropeczki będą pasować do chłopca więc sprawa jest dalej otwarta i tym razem chce najpierw znaleźć kilka modeli, potem podzwonie po sklepach gdzie je mają i pojadę obejrzeć te konkretne modele.
[/url]
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:Przy wózkach 2w1 czy 3w1 patrzcie dziewczyny na wysokość oparcia w spacerówce, bo niestety ale wiele modeli ma krótkie oparcia i roczne dziecko już będzie uderzało głową po budce
i tyle będzie z użytkowania wózka. Niskie oparcia ma chociażby Adamex i Tako - te pamiętam po wizytach w sklepach.
w przyszłym tyg. jedziemy oglądać wozki wiec pewnie tez zwroce na to uwage
-
Ameiva wrote:A to szydełkowy kocyk dla kolezanki który wlasnie skonczylam,w sama pore bo majac pewnosc kto mieszka w brzuszku moge kupowac dziewczynska włóczke i zaczynam dzierac na Julci, jutro lece do pasmanterii na lowy, mam nadzieje ze upoluje cos w odcieniac różu i szarości co powali mnie na kolana
-
No i umówiłam się z babką na odbiór łóżeczka. Nakręciłam się na nie strasznie
. Może już jutro mąż wygospodaruje trochę czasu i pojedziemy odebrać, bo jakieś 80 km drogi będzie, ale co tam
Aleksandrakili, Ameiva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a czy wy może coś takiego slyszalyscie ze wozki od stycznia maja byc drozsze?? Kolezanka ostatnio byla w sklepie i pani jej powiedziala ze wszystkie sklepy dostaly juz cenniki na 2016 rok i ze wozki beda drozsze...
I ze najlepiej kupic przed nowym rokiem...
-
Aleksandrakili wrote:Może głupie pytanie zadam ale jaka powinna być wysokość tego oparcia?? Nie mam pojecia ile dziecko ma wzrostu jak ma ok. roku ;p hehe a zaciekawiło mnie twoje spostrzeżenie
w przyszłym tyg. jedziemy oglądać wozki wiec pewnie tez zwroce na to uwage
. A niskie, jak wspominałam Tutek i Adamex
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:55
-
nick nieaktualnyDzięki za info odnośnie tej wysokości oparcia, muszę sprawdzić czy Riko Brano ma odpowiednią.
Tak w ogóle to zaczynam dziś 23 tc
Po południu jedziemy na imieniny do mojej Mamy, a jutro pierwsze zajęcia w szkole rodzeniawiecznie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, czy jesteście w klubie ccc, a teraz do pon jest 20% na wszystko
Fajna sprawa, ja w poprzedniej promocji też 20% kupiłam małemu buciki a zimę
Ja w następne lato, czyli już powyżej roczku zamierzam przełożyć malucha do drugiej spacerówki tj gesslein swift. Dał radę przy Nikośku i on lubił w nim jeździć, poza tym lekki i poręcznyW każdym wózku znajdą się jakieś wady, ważne by nie doprowadzały nas do białej gorączki ha,ha
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:Nam w jednym sklepie sprzedający fajnie to zobrazował, bo mieli taką lalkę szmacianą o ile dobrze pamietam wielkością ok 6 m-cznego dziecka. Lalka ta była też wypełniona czymś a'la groch i też właśnie w przykładowej wadze takiego dziecka. I wsadzał nam ją do wózków. W sklepach nam mówili ile mają cm te oparcia, ale nie podam Tobie, bo już nie pamiętam niestety. Wiem tyle że dobre, wysokie oparcia ma Anex Sport i Camarelo Sevilla, bo nad nimi w sumie się zastanawiamy, ale raczej wybierzemy tego Anexa
. A niskie, jak wspominałam Tutek i Adamex
podobny troche do bebetto nad ktorym tez sie zastanawiamy tylko roznica cenowa jest 500 zł. No ale na oparcie bede zwracac uwage teraz
-
A to My :*
Pedze do kosmetyczki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d198201c6c3a.jpgwiecznie, Karatka81, Endzis, Dobson, kamaaa, karola91, Lanusia93, paprotka30, fabdorota, Justyna Es, jamniczakuchnia, Wilka, Babu, Andrea20, katka/85, mania, ilonia1984, Aleksandra19, Anastazjaaa, Funky09, Ameiva, malala, malika89, triste, dziewussia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pamiętam jak pierwszy raz wybierałam wózek, czarna magia ha,ha Wiadomo, że nie może być za ciężki, fajnie jak można łatwo nawet z dzieckiem przenieść samą gondolkę (tak mam teraz). W poprzednim wózku to miałam takie miękkie nosidełko wkładane w spacerówkę, przerabiało się je później na śpiworek, super sprawa. Teraz mam normalną gondolkę, ale można ją tak prawie na płasko złożyć, więc mniej miejsca w bagażniku zajmie. Przy "gesie" musiałam brać całość czyli spacerówkę, która mała nie była. W teutoni mam oryginalny śpiworek na zimę więc luzik. W gesie miałam dodatkową oś tzn kółka na przód z amortyzacją takie duże nieskrętne jak z tyłu, do lasu bajka-tego troszkę nie mogę przeboleć ha,ha ale w sumie kilka razy użyliśmy więc jakoś przeżyję
Niko jest też z kwietnia, więc na wielkość gondoli to raczej nie patrzę, i tak na zimę przesiedliśmy się już do spacerówki, fajnie jak jest dobrze zabudowana, chroni przed wiatrem itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:23
-
Anastazjaaa wrote:Baba ja mam zamiar dowiedzieć się jutro, ciężko tak czekać
ja nie wyjdę z gabinetu dopóki nie dowiem się kto mieszka w brzuszku
a potem prosto po pierwsze zakupy dla maleństwa.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, melduję, że z brzucholem już ok. Ćmi delikatnie przy gwałtownym ruchu, ale generalnie mogę powiedzieć, że się uspokoił
. Nadal odpoczywam.
Matko, z tymi wózkami na tyle rzeczy trzeba zwracać uwagę, jak początkująca matka ma się nie pogubić w tym wszystkim?Chociaż jak oglądałam wózki pierwszy raz, to sprzedawczyni się śmiała, że przy pierwszym dziecku najczęściej wygrywa aspekt wizualny. Pewnie coś z tym jest... Ale z tą wysokością oparcia, to faktycznie temat do sprawdzenia
Iwonka, brzusio przecudowny. Mój ostatnio zwolnił tempo. Nagle wyskoczył i sobie jest, jaki był. Chociaż mój M. twierdzi, że on widzi różnicę, głównie kiedy chce mnie przytulić. Coraz bardziej musi się przeginać
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny a czy wy może coś takiego slyszalyscie ze wozki od stycznia maja byc drozsze?? Kolezanka ostatnio byla w sklepie i pani jej powiedziala ze wszystkie sklepy dostaly juz cenniki na 2016 rok i ze wozki beda drozsze...
I ze najlepiej kupic przed nowym rokiem...
Ale ja jestem nienormalna ha,ha Po prostu bardzo mi się spodobał, kolorki itd, cena też
Od stycznia to w ogóle lubią pojawiać się podwyżki, po to wymyślili chyba Nowy Rok
-
Dziewczyny, my też jesteśmy po USG połówkowym.
Będzie DZIEWCZYNKA !!! Moja wymarzona Jagódka)
Waży 352 g i ma wszystko na swoim miejscu.
Jestem przeszczęśliwamogę zacząć szyć rożki i kołderki
jamniczakuchnia, Karatka81, Justyna Es, 28latkaa, Babu, Endzis, Dobson, Lanusia93, fabdorota, Andrea20, Funky09, Rotenkopf, Catelyn lubią tę wiadomość
-
Fabdorota no nic, musisz, hmm musimy po prostu na siebie uważać, oszczędzać się i już. Dobrze że już lepiej. Ja tylko nie wiem, jak ciężarówki dają radę mając np jeszcze rocznego malucha w domu, szacun i współczucie bo na pewno nie jest to proste i lekkie.
fabdorota lubi tę wiadomość