Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandrakili wrote:Ja też studiuje i musze do szpitali na praktyki chodzić. Wprawdze nie aż tak czesto bo weekendami ale chodze.. Szkoda by mi było z ostatniego roku zrezygnować a mam fajnych wykladowcow ktorzy bira pod uwage ciezarne
Ostatnio na Onkologii mielismy praktyki i babeczka powiedziala ze mam sobie w naszej swietlicy poczekac i nie wchodzic na oddział
Hmmm.. no właśnie też jestem prawie na finiszu, więc nie chcę robić przerw. Tym bardziej, że jest duża różnica programowa między nami a rokiem niżej i nie wiem czy logistycznie byłabym w stanie ogarnąć różnice.. I kurcze u mnie na razie nie bardzo jest brany pod uwagę mój stan. Jedynie na jednym bloku prowadząca dbała o to, żebym sobie zawsze siedziała zamiast stać. Ale też ja nie uprzedzam przed zajęciami, bo jakoś tak mi głupio.. poza tym jestem pewna, że widać, bo brzucho mam już duży..
Popatrzcie z resztą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:10
Lanusia93, mania, Andrea20, fabdorota, malala, Aleksandrakili, malika89, triste, Endzis, dziewussia, jamniczakuchnia, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Jakie giga zakupySama się nad częścią zastanawiałam- szczególnie nad sówką i jeżykiem
Śliczne wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:18
wiecznie lubi tę wiadomość
-
Karolajna91 to jest farba z leroy merlin LUXENS niestety nie pamietam co to za kolor a nie moge odszukac jej na stronie internetowej. Wydaje mi sie ze to Dryfujące kry. To jest szary wpadajacy w niebieski, na wiekszosci zdjec wylada wlasnie jak niebieski ale ogolnie nie polecam tych farb, mialy byc zmywalne a raczej nie sa, zabrudzenia schodza razem z farba ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:25
-
Uśmiałam się z mojego M, mówi do mnie po powrocie z pracy, że uświadomił sobie jak jechał do pracy rano (głębokie przemyślenia ha,ha) że spacerówkę którą kupuję, będziemy używać dopiero w 2017 roku ha,ha W sumie ma racje ha,ha Popatrzyłam na niego i wybuchnęliśmy śmiechem
A łóżeczka to jeszcze nie mam
-
Wiecznie, super ciuszki maluszkowe
Macie wszystkie piękne brzuszki, mój też jest już spory
Wszystko mnie boli od tego leżenia w domu zawsze coś porobiłam a tu w szpitalu tylko leżę i jem...wiecznie lubi tę wiadomość
-
Hej szalone
piszecie jak wariatki, weszłam na forum i juz kilka stron do nadrobienia. Gratuluję udanych wizyt !
Ja dziś totalne zalatana jestem , jeszcze mieliśmy mała awarie z zamkiem do drzwino ale sąsiad mi pomógł zanim mąż wrócił
teraz grzeje się a chłopaki moje urzeduja na dworzu , zimno mi jak na nich patrzę. No i pomarańcze zaczynają smakować, wiec zima nadciąga!
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny a czy wy może coś takiego slyszalyscie ze wozki od stycznia maja byc drozsze?? Kolezanka ostatnio byla w sklepie i pani jej powiedziala ze wszystkie sklepy dostaly juz cenniki na 2016 rok i ze wozki beda drozsze...
I ze najlepiej kupic przed nowym rokiem...
-
Ameiva wrote:A mi sie wydaje ze ta sprzedawczyni troche sztucznie chce napedzic sobie sprzedaz przed koncem roku i dlateo rozsiewa takie informacje. Po nowym roku zawsze wchodza nowe modele wozkow i te stare wyprzadaja zeby zrobic miejsce na nowe i odzyskac troche otówki wiec ceny sa nizsze. Ja bym sie tak tym nie martwila.
Skoro wchodzi nowy model, stary musi pójść taniej
-
Ameiva wrote:A mi sie wydaje ze ta sprzedawczyni troche sztucznie chce napedzic sobie sprzedaz przed koncem roku i dlateo rozsiewa takie informacje. Po nowym roku zawsze wchodza nowe modele wozkow i te stare wyprzadaja zeby zrobic miejsce na nowe i odzyskac troche otówki wiec ceny sa nizsze. Ja bym sie tak tym nie martwila.
. To trochę jak z modelami nowych samochodów
- stare trzeba wyprzedać, bo po nowym roku pojawiają się już nowe modele
Dziewczęta, te wielopaki pajaców ze Smyka są bardzo fajne, bo mają wywijane rękawki i nie będzie potrzeba niedrapków czy skarpetek na rączkach i nie będzie problemu, że będą spadać
W ogóle jak myślicie, ile kompletów ubranek trzeba mieć na ten rozmiar 56 i 62? -
Też mam dwa pajace ze Smyka właśnie z tymi rękawkami, nowy zakup
Choć ja Niko nie zakładałam nic na rączki
Co do ilości hmm 56 raczej najmniej, kilka sztuk. Z tego co pamiętam, to szybko Niko przeskoczył na 62. Sama ostatnio nad tym myślałam,czy tyle co mam starczy. Policze ile miałam to napiszę
-
https://www.youtube.com/watch?v=k3A_pzCUwRA
Lubicie disneya? Widziałyście ten zwiastun? Od wczoraj go namiętnie oglądam i turlam się ze śmiechu. Premiera jakoś w marcu, a mąż się boi mnie zabrać do kina, bo stwierdził, że od śmiechu urodzę -
Co do rekawiczek niedrapek to my ich praktycznie nie uzywalismy, w szpitalu jak malemu zalozylam to polozna od razu je sciagnela i powiedziala ze to zaburza rozwoj poznawczy malucha
na szczescie Maciek nie mial zbyt dlugich pazurków wiec sie nie podrapal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:01
-
wiecznie wrote:Śliczne brzuszki dziewczęta
. Maluchy rosną
Aaaaaa niedługo kurier przywiezie paczkę z ciuszkami dla Hani. Normalnie czuję się jak w święta za dzieciaka
Pod pojęciem "system klik" masz na myśli bazę do fotelika? Bo ja się zastanawiam ciągle nad bazą isofix, ale one są tak cholernie drogie -
nick nieaktualnyAmeiva wrote:A mi sie wydaje ze ta sprzedawczyni troche sztucznie chce napedzic sobie sprzedaz przed koncem roku i dlateo rozsiewa takie informacje. Po nowym roku zawsze wchodza nowe modele wozkow i te stare wyprzadaja zeby zrobic miejsce na nowe i odzyskac troche otówki wiec ceny sa nizsze. Ja bym sie tak tym nie martwila.
my i tak wózka teraz byśmy nie kupili :p
-
nick nieaktualnywiecznie wrote:Dziewczęta, te wielopaki pajaców ze Smyka są bardzo fajne, bo mają wywijane rękawki i nie będzie potrzeba niedrapków czy skarpetek na rączkach i nie będzie problemu, że będą spadać
No właśnie a ja wszędzie ich szukałam... :p to już wiem gdzie kupie
W domu mam 3 takie body ale na rozmiar 68 więc już wieksze dziecko a chciałabym własnie takie na 56 i 62
Kolejna przydatna informacja :p -
obejrzałam wszystkie dzisiejsze brzuszki, każdy piękny
jeśli chodzi o wózki to my mamy dwa typy, widzę, że chyba nie zbyt popularne wśród Was - Maxi Cosi Mura + 4 albo Baby Jogger City Elite. Składniamy się ku BJ bo ma sporą spacerówkę ale ten MC też kusi. pewnie jeszcze kilka wizyt w sklepie nas czeka zanim podejmiemy ostateczną decyzję..
a co do fotelika - najchętniej z bazą isofix.. kurcze droga jest to fakt ale jak sobie pomyślę, że to się wpina na klik dosłownie i żadnego mocowania z pasami..
myślę od wczoraj nad tym 3 poziomowym łóżeczkiem, szkoda, że w Ikei nie ma takich, bo najchętniej tam bym kupiła..
wiecznie, piękna paka ciuszków! i to wszystkoo ze Smyka? superjakaś promo czy normalne ceny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:31
Julia
-
wczoraj w ogóle przyszedł do mnie mój płaszczyk zimowy, ten nieciążowy już przestał być dobry więc musiałam coś kupić
pochwalę się, bo jestem zachwycona jakie to pomysłowe rozwiązanie - będzie na ciążę i po ciąży także!
http://www.happymum.pl/sklep3/j416b,plaszcze_kurtki,690-makalulu_grey_jacket.html taki oJulia
-
Dziewczyny a do kiedy trzeba ten test z glukozy zrobić? bo następną wizytę 21.12 na 15:45 wiec nie ma opcji bo głodna nie będę chodzić tyle czasu. A to juz będzie 26 tydzień chyba, wizyty mam co miesiąc. A niektóre pisałyście że juz miałyście ten test glukozy:)