Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Andrea20 wrote:Dziewczyny a do kiedy trzeba ten test z glukozy zrobić? bo następną wizytę 21.12 na 15:45 wiec nie ma opcji bo głodna nie będę chodzić tyle czasu. A to juz będzie 26 tydzień chyba, wizyty mam co miesiąc. A niektóre pisałyście że juz miałyście ten test glukozy:)Julia
-
Andrea20 wrote:Dziewczyny a do kiedy trzeba ten test z glukozy zrobić? bo następną wizytę 21.12 na 15:45 wiec nie ma opcji bo głodna nie będę chodzić tyle czasu. A to juz będzie 26 tydzień chyba, wizyty mam co miesiąc. A niektóre pisałyście że juz miałyście ten test glukozy:)
24-28 tydzieńWtedy trzeba zrobić.
Andrea20 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Andrea20 wrote:Oo dziękuje
czyli chyba nie będę mieć
Dlaczego? Przecież da Ci skierowanie w tym 26 tygodniu i będziesz miała 2 tygodnie żeby pojechać do laboratorium i zrobić.Aniołek (*) 12.03.2013
-
Aleksandrakili wrote:Dziewczyny!!! taaak mnie na słodkie wzieło, że zaczynam robić blok czekoladowy!! Mój smak z dzieciństwa mmmmmmniammm :p hihi
A ja nie mam nic słodkiegoO nie, ale ochoty narobiłaś! Idę zjeść płatki z mlekiem
Aniołek (*) 12.03.2013
-
No właśnie u nas przed wizytą pielęgniarka zawsze zaleca badania, miałam na początku te podstawowe a teraz mi nic nie mówiła a ginekolog tym bardziej. A widziałam dziewczyny w mojej przychodni jak siedzialy po tym teście glukozy i narzekaly ze im się nie chce tyle siedzieć
. Nie znam sie na tym bo to moja pierwsza ciąża myslalam ze mi będą te badania wszystkie zalecać teraz juz sama nie wiem. Tak samo o tych genetycznych tez mi nic nie wspominali ale myslalam ze to pewnie dlatego ze nie ma żadnych wskazań
-
nick nieaktualny
-
malala wrote:obejrzałam wszystkie dzisiejsze brzuszki, każdy piękny
jeśli chodzi o wózki to my mamy dwa typy, widzę, że chyba nie zbyt popularne wśród Was - Maxi Cosi Mura + 4 albo Baby Jogger City Elite. Składniamy się ku BJ bo ma sporą spacerówkę ale ten MC też kusi. pewnie jeszcze kilka wizyt w sklepie nas czeka zanim podejmiemy ostateczną decyzję..
a co do fotelika - najchętniej z bazą isofix.. kurcze droga jest to fakt ale jak sobie pomyślę, że to się wpina na klik dosłownie i żadnego mocowania z pasami..
myślę od wczoraj nad tym 3 poziomowym łóżeczkiem, szkoda, że w Ikei nie ma takich, bo najchętniej tam bym kupiła..
wiecznie, piękna paka ciuszków! i to wszystkoo ze Smyka? superjakaś promo czy normalne ceny?
Tak, ciuszki wszystkie ze Smyka. Trafiłam na krotka promocje na ich stronie internetowej na ubranka niemowlęce (było -40% wiec zal było nie zrobić wiekszych zakupów)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 20:45
-
Andrea20 wrote:No właśnie u nas przed wizytą pielęgniarka zawsze zaleca badania, miałam na początku te podstawowe a teraz mi nic nie mówiła a ginekolog tym bardziej.
da skierowanie i z głowy.
Julia
-
wiecznie wrote:Ja rozważalam zakup wózka Maxi Cosi Mura, ale zrezygnowałam po głębszej analizie i po obejrzeniu na żywo.
Tak, ciuszki wszystkie ze Smyka. Trafiłam na krotka promocje na ich stronie internetowej na ubranka niemowlęce (było -40% wiec zal było nie zrobić wiekszych zakupów)
a przypomnij na jaki wózek się zdecydowałaś ostatecznie? czy jeszcze szukasz?
mi się w sumie ta Mura wydaje bardzo solidna i porządna w porównaniu do wielu innych polskich, które miałam okazję podotykac i obejrzeć z bliska.
jestem ciekawa co przeważyło na jego niekorzyść?
-40% to faktycznie, żal nie brać!Julia
-
Ja dzisiaj miałam to badanie na obciążenie glukozy i skusiłam się też na to tsh prywatnie bo lekarz mi chyba nie zlecał wcześniej ale wszystko w porządku mi wyszło
)
I dzisiaj się zabrałam za golenie nóg i wcale to nie prosta sprawa a przecież nie mam jeszcze aż tak wielkiego brzucha -
Olina wrote:golenie nóg jescze takie najgorsze nie jest..gorzej gdzies indziej hahah
wgl nie wiem jak Wam, ale moje włosy na nogach rosna strasznie wolno...cieszy mnie to, i a nawet tym bardziej orgazmu
a mi libido skacze do takiego poziomu, jakiego w życiu nie miałam. Męczę się
W ogóle to dzisiaj miałam ciążowe łączenie smaków: śledź, a tuż po nim serek waniliowy. Jak to bosko wspolgralo